Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.12.2016 12:01 | Prominenti | Domáci Prominenti

Šmahel a Kalisová boli ukážkový pár, teraz je všetko inak: Krach manželstva?!

Ukážková rodinka sa rozpadá?! Manželstvo moderátorky Miriam Šmahel Kalisovej (31) a fitnes trénera Martina Šmahela (34) by malo byť podľa informácií Nového Času v troskách. Vyzerá to tak, že dvojica už nejaký ten piatok prežíva turbulentné obdobie a vzájomné nezhody by mali vyústiť do odlúčenia.

Prominentnému páriku tak nepomohlo ani nakrúcanie novej markizáckej šou, ktorá by sa v budúcnosti mala dostať na televízne obrazovky. Kalisová a Šmahel boli donedávna takpovediac ukážkovým párom. Spolu sa objavovali ruka v ruke a všetkým dokazovali, že sa milujú. Ich vzájomnej láske však malo odzvoniť. „Mirka a Martin si už nerozumejú. Dlhší čas nežijú ako manželia, hoci bývajú pod jednou strechou. Snažia sa spolu vychádzať, ale schyľuje sa k úplnému koncu vzťahu a aj manželstva,“ povedal Novému Času zdroj blízky manželom.

Otvoriť galériu

O tom, že by to malo medzi prominentnými manželmi škrípať, svedčia aj ich príspevky na sociálnej sieti. Kým doteraz obaja pridávali spoločné fotografie aj s dcérkou Miou plné lásky a úsmevov, už niekoľko mesiacov by sme ich oboch na jednom zábere hľadali márne. Kalisová sa naposledy pochválila manželom v júli tohto roku. Vtedy sa ešte zdalo, že je všetko v úplnom poriadku.

Otvoriť galériu

„Si neoddeliteľná súčasť môjho života. Ja sa len modlím, aby to takto zostalo naveky. Ďakujem za nádherných skoro osem rokov lásky a dobrodružstva, ktoré s tebou denne zažívam,“ napísala k spoločnej fotografii Kalisová. Vyzerá to však tak, že jej želanie sa nenaplnilo. Ešte pred časom obaja nakrúcali markizácku reláciu Za 10 dní o 10 rokov mladší, ktorú ešte na obrazovkách diváci nevideli. No ani spoločná práca zrejme dvojici nepomohla.  

Zapierať, zapierať, zapierať

Napriek tomu, že sa párik spolu už dlhé mesice neobjavuje v spoločnosti a ich sociálne siete nezásobuje spoločnými fotografiami ako kedysi, obaja sa vyjadrujú k celej veci záhadne a veľmi opatrne. „Neviem, odkiaľ máte tieto informácie, ale sme úplne v pohode :),“ napísal stručne v esemeske Šmahel a viac to nekomentoval. Podobnú rétoriku zvolila aj samotná moderátorka. Na otázku, či prežívajú s manželom krízu, však prišla jasná odpoveď. „V každom vzťahu sú rôzne obdobia, rôzne veci sa riešia, my sme teraz v poriadku. Máme dobrý vzťah,“ povedala Novému Času Kalisová, pričom jej tón hlasu a dlhé mlčanie napovedali, že to až tak v poriadku asi nebude.

Otvoriť galériu

Opäť jej to nevyšlo?!

Kalisovej sa vždy páčili vyšportovaní muži. V minulosti totiž tvorila pár s markizáckym šporťákom Petrom Varinským. Ich vzťah však nevydržal a na konci roka 2008 si povedali zbohom. V tom čase sa však už mala Kalisová stretávať práve s Martinom Šmahelom. Po štyroch rokoch randenia si povedali v júli 2012 spoločne áno a stali sa manželmi. V novembri 2013 porodila moderátorka fitnesákovi dcérku Miu. Ešte v júni tohto roka absolvovali spoločnú dovolenku na Malorke a o mesiac neskôr Kalisová napísala svojej láske dojemné vyznanie na sociálnej sieti. Najnovšie je zrejme ich láska minulosťou.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Americká basketbalistka Brittney Grinerová na súde
Ako v horore! Zakrvavený matrac, bez mydla a WC papiera: Americká hviezda opísala podmienky v ruskom väzení
Český premiér Petr Fiala
Český premiér Petr Fiala: Hlas štátov strednej a východnej Európy je pre EÚ dôležitý
Okoloidúci muž provokoval Andreja Danka počas upratovania v Dúbravke.
Foto
Konflikt pri upratovaní: Muž provokoval Andreja Danka, sledujte prekvapujúcu reakciu šéfa národniarov!
Francúzsky prezident Emmannuel Macron
Napätie stúpa, Francúzi zvažujú radikálny krok: To sa Izraelu nebude páčiť
Viktor Orbán na stretnutí s Donaldom Trumpom.
Trump verí, že bude prezidentom: Odkaz Budapešti a samotnému Orbánovi!
Fumio Kišida získal premiérske kreslo.
Japonský premiér navštívi Francúzsko, Brazíliu a Paraguaj: Očakáva sa podpis dohody
(ilustračné foto)
Analytik ocenil Slovensko: V porovnaní s Českom sme v tomto lepší
Pri nehode auta a kolobežky v Záhore sa zranili deti, vodička nafúkala.
Foto
Opitá vodička sa zrazila s kolobežkou: Pri nehode na východe Slovenska sa zranili tri deti!
Tankovanie bude čoraz drahšie.
Tankovali sme konečne lacnejšie? Pozrite sa na novinky zo štatistického úradu
(ilustračné foto).
To tu ešte nebolo! Astronauti sú už na mieste, chystá sa historický let
(ilustračné foto)
Objavia sa kamióny na cestách aj počas sviatkov? Polícia chystá opatrenia
Ilustračné foto
Zlodeji ukradli elektrické káble a spôsobili POHROMU! Znefunkčnili podstatnú vec