Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.12.2016 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Príčina smrti Pietrovej nevlastnej mamy Kataríny († 44) odhalená: Čo ju utrápilo na smrť? Manžel prehovoril!

Smútok a prázdno v srdci. Rodina a priatelia si nevedia vysvetliť, prečo musela zomrieť vždy veselá Katka Pietrová Račková († 44), nevlastná mama markizáckej moderátorky Márie Chrenekovej-Pietrovej (32).

 Nebohú ženu našiel v dome v španielskej Malage, kde rodina žila, jej manžel architekt Miloš Pietor (56). Okamžite sa začali vynárať dohady, čo sa vlastne stalo. Podľa informácií  Nového Času mohol byť za predčasným odchodom Kataríny aj fakt, že manželstvo Pietrovcov bolo v troskách a na stole už ležali rozvodové papiere.

 

Nikto si nevie vysvetliť, čo sa v slnečnej Malage udialo. „Pietrovci už spolu istý čas prakticky nežili. Katarína žila v Španielsku, jej muž za ňou chodieval. Ona zanechala novinárske remeslo a venovala sa domácnosti. Manžel všetko financoval, lenže už dlhší čas jej peniaze nedával a ona viditeľne schudla,“ prezradil Novému Času zdroj z okolia manželov. „Každý si žil svoj vlastný život. Nedávno mali Kataríne doručiť rozvodové papiere. Toto ju asi úplne dorazilo,“ myslí si zdroj.

Katarínin manžel Miloš, ktorý svoju ženu našiel mŕtvu, isté rodinné problémy priznal, no rozvod poprel. „Mali sme komplikovaný vzťah, to určite. Vybrala si krajinu, ktorú milovala, a boli sme dohodnutí, že tu zostarneme. Aj keď ona bola zložitá povaha, nevedela byť nikde úplne šťastná,“ len ťažko hľadal slová známy architekt, ktorý včera ešte nevedel, čo bolo príčinou smrti jeho manželky. „Moja pani zomrela podľa všetkého v piatok. Zatiaľ mi povedali, že to vyzerá na infarkt a zlyhanie srdca,“ vzdychol si Pietor, ktorý si myslí, že ich hlavným vzťahovým problémom bolo najmä to, že Katarína žila v Španielsku a on na Slovensku. „Nechcela sa vrátiť, a keď je pár rozdelený diaľkou, vznikajú turbulencie,“ myslí si Pietor.

Otvoriť galériu

Plánovali spoločné Vianoce

Nevlastná matka moderátorky Chrenekovej-Pietrovej si jej otca brala pred ôsmimi rokmi. Na svadbe boli aj manželia Feldekovci. „Olinka bola svadobný svedok,“ prezradil Novému Času spisovateľ, ktorý si tiež nedokáže vysvetliť, čo sa mohlo v dome Pietrovcov udiať. „Boli sme si veľmi blízki priatelia,“ vzdychol si Feldek, ktorý zároveň vylúčil špekulácie, že by mohlo ísť o samovraždu z nešťastnej lásky. „Viem len to, že sa chystali stráviť spolu Vianoce v Malage,“ povedal.

Otvoriť galériu

Potvrdil to aj samotný vdovec. „Mal som kúpenú letenku do Malagy, na budúci týždeň som mal odletieť za manželkou. Chceli sme spolu prežiť Vianoce a mali sme ísť na Ples v opere,“ vysvetlil Pietor, ktorý je architektom a scénografom plesu. Toho čaká namiesto ozdobovania vianočného stromčeka bolestné chystanie poslednej rozlúčky so svojou Katarínou.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Marika Studeničová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bojový dron
Irán aktivoval protivzdušnú obranu: Tieto tvrdenia z USA však zaryto odmieta!
Jurij Gagarin 12. apríla 1961 úspešne obletel Zem v kozmickej lodi Vostok.
Slovenská astronómka o Gagarinovom lete do vesmíru: Desivé komplikácie! Čoho sa experti báli?
Cropped shot of an unrecognizable customer making payment in a store
Otrasné, čo mali robiť traja muži v Bratislave: Na tento večer nezabudnú
Ilustračné foto
Obrovský nesúhlas Číny: Sú rázne proti deštruktívnemu konaniu! A nie sú jediní
Foto
Niečo sa deje so Schumacherom? Kroky rodiny vás prekvapia
Rodičom sa okresanie balíčka nepáči.
Vláda sa chystá okresať rodinný balíček, odkaz od rodičov: Neberte peniaze našim deťom!
Opitý vodič sa zranil pri náraze vozidla do stĺpa v Prešove.
Foto
Opitý vodič to napálil rovno do stĺpa! Nenormálne, koľko nafúkal: FOTO z nehody
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Strašné následky po útoku ruskej armády: Medzi obeťami je aj dieťa! Zelenskyj sa vyjadril k nešťastiu
Alexej Navaľnyj († 47)
Zadržali podozrivých z útoku na ruského opozičníka: Bol blízkym spojencom Navaľného († 47)
(ilustračné foto)
Slováci, pozerajte na oblohu! Uvidíte tam niečo nezvyčajné
(ilustračné foto)
Zúrivý pes v Čechách napadol seniorku: Prišla o nohu, bojuje o život!
Spišský hrad, Slovensko.
Komplikácie s obnovou Spišského hradu: Rekonštrukcia natrafila na ďalší problém