Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.12.2016 00:05 | Správy | Domáce správy | Bratislava

Šokujúci pohovor do práce v Bratislave: Mladej žene ponúkli kávu, zvyšok bol ako z najhoršieho sna!

Na inzerát o konkurze na prijatie do zamestnania sa prihlásila pred rokmi vtedy 20-ročná nezamestnaná žena. Po konkurze slečna tri dni nevedela o sebe! Zamotané udalosti nedokázala rozlúsknuť ani polícia.

Pred dvomi desaťročiami sa vtedy 20-ročná mladá žena prihlásila na konkurz. Od solídnej firmy dostala pozvánku na test a pohovor. "Na vrátnici v budove na okraji širšieho centra Bratislavy bol malý oznam, že testy sú v miestnosti na prvom poschodí. Vo veľkej a vkusne zariadenej miestnosti sa nás zišlo zo päť mladých žien približne v mojom veku. Elegantne oblečený muž vo veku okolo 30 rokov nám zobral pozvánky a porozdával formuláre. Vyplnili sme všetky rubriky, v ktorých sa nás firma pýtala na všeličo možné, od názoru na náš vývoj, až po osobné otázky. Vtedy mi to nepripadalo čudné, že sa ma pýtajú na môj rodinný stav, bytové podmienky, ani to, kde bývajú moji rodičia. Po približne týždni mi telefonoval ten muž, aby som prišla do firmy. Dala som si urobiť nový účes, navoňavkovala som sa a obliekla do najlepších šiat. Muž ma odviedol do kancelárie, posadil ma k stolu a ponúkol čiernou kávou z termosky. Vypila som niekoľko dúškov... A na viac som sa nepamätala. Prebrala som sa sa až doma! Bola som vyzlečená, bielizeň poskladaná na kresle, ako by som ju ja nikdy nepoukladala. Strašne ma bolela hlava, jesť mi nechutilo. S hrôzou som po chvíli zistila, že som z bytu odišla pred tromi dňami. Netušila som, čo sa so mnou dialo...Znásilnili ma? Fotografovali ma na porno? Určite mi ten chlap dal niečo do kávy! Veď z ničoho nič som sa nemohla ocitnúť doma, aby som si nevedela spomenúť, čo sa so mnou dialo!" rozprávala mladá žena.     

Keď žena išla do inštitúcie, dvere na kancelárii našla zamknuté. Šéf firmy sa jej rozprávaniu čudoval, aj chvíľami o pravdivosti jej príbehu pochyboval. Keď povedal, že ním vedená firma žiaden konkurz nerobila, ženu oblial studený pot. Uvedomila si, že pozvánku jej ten neznámy chlap zobral a že nemá nič, čím by dokázala pravdivosť jej tvrdení. "O kancelárii vedel šéf len toľko, že ju prenajali akémusi chlapíkovi na dva týždne. Dal mi aj jeho adresu. Neprekvapilo ma, že na tej ulici žiadne také číslo nebolo," dodala slečna, ktorá bola aj na polícii. "Vypočuli si ma a po mesiaci mi poslali oznámenie, že nikoho konkrétneho nemohli obviniť z podvodu, lebo nikoho nenašli," povedala mladá žena, ktorá bola aj u ženskej lekárky. "Nevedela mi povedať, či som bola znásilnená, alebo nie," krútila hlavou podvedená žena.

Dodajme, že žena sa na napokon v Bratislave zamestnala, dnes je vydatá a má dve deti. "Ale záhada čudného konkurzu ma občas ešte máta. Neviem zabudnúť, že nikdy som sa nedozvedela, čo sa so mnou dva dni dialo," dodala.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vd, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Biely dom (ilustračná fotografia).
Vedeli USA o Izraelskom útoku na Irán? Šéf americkej diplomacie sa odmietol vyjadriť
Český prezident Petr Pavel.
Petrovi Pavlovi pribudlo na tvári krvavé zranenie! Ako sa to stalo? Strohá odpoveď hlavy štátu
Bývalí partneri sa stále majú v zuboch.
Soukup a Hanychová: Drsná HÁDKA na ulici! Keď vyšiel Agátin muž, milionár sa nezdržal a... Fúha!
Ilustračné foto
Na Slovensko zavíta svetoznámy reťazec: Môžete sa tešiť na TIETO dobroty! To však nie je všetko
Predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová.
Von der Leyenová sa obula do Ruských manévrov: Na toto využívajú Putin a jeho spojenci migrantov!
Spojenými arabskými emirátmi sa prehnali silné búrky.
Foto
Zúfalá situácia v Dubaji: Z masívnych záplav sa stále spamätávajú! Čo si letisko nachystalo pre cestujúcich?
Ilustračné foto
Slováci sa zapojili do zbierky pre Ukrajinu: Silný odkaz vojakov priamo z línie!
Ilustračné foto
Dočkáme sa poklesu cien benzínu? Analytik reaguje: Takto to bude vyzerať najbližšie týždne!
Ilustračné foto
Aktualizované
Iránsky konzulát obkľúčila polícia: Zadržali muža, ktorý tam mal vstúpiť s výbušninami!
(ilustračná foto)
Dostane Ukrajina potrebnú pomoc? G7 okrem vojnového konfliktu riešila aj ďalšie problémy
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
Rezort zdravotníctva hľadá nového riaditeľa nemocnice: Vyhlásili aj výberové konanie na tento post!
passenger ferry on the Mediterranean Sea
Vážna nehoda v milovanej turistickej destinácii: 30 ľudí je ranených!