Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
27.11.2016 15:02 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy

Markíza hľadá novú tvár Počasia: Rozhodlo sa definitívne o Puškárovej náhradníčke?!

O náhradníčke za tehotnú Zlaticu Puškárovú (39) je už zrejme rozhodnuté! Informácie Nového Času sa totiž potvrdzujú a do moderátorského kresla v Televíznych novinách môže čoskoro zasadnúť sexi rosnička Lenka Vavrinčíková (29).

Markíza totiž v týchto dňoch vyhlásila veľký konkurz, v ktorom horúčkovito hľadá novú posilu do svojej relácie Počasie. Vavrinčíková by sa tak pokojne mohla posunúť do hlavných správ, ktoré by boli pre ňu lukratívnou odmenou za jej účinkovanie v šou Tvoja tvár znie povedome. 

Zemetrasenie v Markíze, ktoré spôsobilo druhé tehotenstvo moderátorskej stálice Zlatice Puškárovej, môže prihrať teplé miestečko rosničke Lenke Vavrinčíkovej. Jej meno sa totiž skloňuje v užšom výbere kandidátok na záskok za Puškárovú, v ktorom je napríklad aj Miriam Šmahel Kalisová. Dôkazom, že kráľovná markizáckeho Počasia ťahá za dlhší koniec, môžu byť nečakané kroky samotnej televízie. „Hľadáme mužov s príjemným vystupovaním, pozitívnou energiou a peknou slovenčinou, ktorí by radi prinášali predpoveď počasia do slovenských domácností,“ hlási Markíza na sociálnej sieti. Vyzerá to teda tak, že sa pripravuje na scenár, keď Lenku skutočne posadí do kresla v Televíznych novinách. „Výber moderátorov nie je v mojich rukách, ale v rukách televízie,“ zahmlievala pre Nový Čas Vavrinčíková.

Otvoriť galériu
Zdroj: facebook/tv markíza

 

Kariéra poteší

Lenka v Záhorskej Bystrici začínala ako asistentka dramaturga a raketovej kariére sa nikdy nebránila. „Som otvorená novým možnostiam a tomu, čo príde,“ vyhlásila pre Nový Čas Nedeľa s tým, že by to pre ňu bola príjemná zmena. „Nie je to tak, že teraz čakám, aby mi niečo ponúkli, lebo sa v tom Počasí zbláznim,“ dodala. Rosničkino účinkovanie v šou Tvoja tvár znie povedome mohlo byť predzvesťou jej strmého postupu nahor.

„Neviem, môže byť. Možno to je nejaký predčasný konkurz na niečo ďalšie,“ zauvažovala v minulosti kráska, ktorá môže byť ozdobou mužskej posádky v spravodajstve. „Myslím si, že je ešte skoro hovoriť o zastupovaní. Výber je kompetenciou nadriadených,“ uviedol moderátor správ a Puškárovej manžel Patrik Švajda. Markíza tvrdí, že neplánuje výmenu na moderátorských postoch. „Vo všeobecnosti platí, že ak má človek talent a tvrdo pracuje, nie je dôvod nedať mu šancu,“ naznačila hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová. „V tejto chvíli je ešte priskoro riešiť, kto nahradí Zlaticu počas materskej,“ dodala.

Tri veci, ktoré môžu rozhodnúť

- Úspech v zábavnej šou - sexi rosnička v relácii Tvoja tvár znie povedome svojím spevom a tancom prevalcovala aj muzikálové hviezdy Mirku Partlovú a Patrika Vyskočila, čo si pýta odmenu.

- Tehotenstvo Puškárovej - moderátorka na jar dočasne uvoľní svoje lukratívne miesto v správach, aby sa mohla venovať mamičkovským povinnostiam.

- Kasting do Počasia - Markíza začala s hľadaním muža, ktorý bude v televízii hlásiť predpoveď počasia. Ten by mohol byť jasnou náhradou za Lenku.

Otvoriť galériu

Ide len o úlohu recitátora

Tomáš Czwitkovics, mediálny analytik

- Aj keď viacerí moderátori Televíznych novín v Markíze majú aj nejaké novinárske pozadie, je verejne známe, že v ich prípade ide len o „čítačov“ správ. Krátke účinkovanie v zábavnej šou nie je niečo také neseriózne, že by to pani Vavrinčíkovej malo brániť pri čítaní správ. Navyše si myslím, že je lepšie, ak kvalitní novinári ostanú pri redakčnej činnosti namiesto uvádzania správ. Je to pritom skôr slovenský zvyk, že moderátori hlavného spravodajstva sú posunutí do úloh recitátorov. Aj v mnohých komerčných televíziách hlavné správy čítajú renomovaní žurnalisti, ktorí chodia do terénu, robia veľké reportáže, moderujú významné diskusie a sú tou hlavnou tvárou celého spravodajstva. U nás majú moderátori správ často iba reprezentatívnu úlohu, ktorá so žurnalistikou nemá nič spoločné.

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row, rg, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!