Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.11.2016 13:01 | Správy | Servis | Rodina

Black Friday na Slovensku už tento piatok: Kde nakúpiť so zľavou až do 80 %?

Shopaholici si prídu na svoje! Nákupný sviatok Black Friday bol ešte donedávna čisto americká záležitosť.

Deň po Dni vďakyvzdania totiž každý rok odštartoval predvianočnú nákupnú horúčku. Postupne sa však tento deň výpredajov rozšíril aj do ďalších krajín, medzi ktoré patrí aj Slovensko. Nákupné maniačky tak budú mať už zajtra možnosť prevetrať svoje peňaženky. Ktoré obchody budú súčasťou tohto výpredajového šialenstva a aké zľavy ponúknu?

Najväčší výber zliav budú mať zákazníci, ktorí sa rozhodnú nakúpiť elektroniku. Zľavnené produkty totiž poskytnú takmer všetky veľké spoločnosti zameriavajúce sa najmä na tento sortiment. Viaceré z nich odštartovali výpredaje už pred niekoľkými dňami. Do výpredajov v rámci Black Friday sa zapoja aj ďalšie internetové či kamenné predajne. Platnosť ponuky si určuje spoločnosť sama.

Alza.sk

 

V Alze funguje zľavový Black Friday tento rok piatykrát. Akciové ceny sa však tento rok rozhodla ponúknuť vo viacerých dňoch. „Zľavy tentoraz trvajú historicky najdlhšie, a to od piatka 18. do nedele 27. novembra, teda celých 10 dní,“ uviedol marketingový riaditeľ Alza.cz Karel Kučera. Ako dodal, na výber je dosiaľ najväčší počet položiek. „V zľave máme až 677 najžiadanejších výrobkov z celého produktového portfólia a k dispozícii je 88 000 kusov tovaru. Zľavy budú dosahovať až 80 %,“ povedal Kučera. 

Hej.sk

Aj v hej.sk, rovnako ako v Alze, trvajú akcie celých 10 dní. Zákazníci sa mohli pustiť do nakupovania až s 80 % zľavami už od minulého piatka. Ešte stále im však zostáva niekoľko dní. Výpredaj totiž potrvá do tejto nedele, teda do 27. novembra. 

Datart

Datart sa do nákupného sviatku zapojí druhýkrát. Pre enormný záujem v minulom roku sa však vedenie zhodlo na tom, že jeden deň nestačí. Z čierneho piatka teda spravili čierny týždeň. Zľavy sú najvyššie, a to 83 %. „Zákazníci sa môžu tešiť na playstation 4 už od 260 €, APPLE iPad so zľavou 10 %, 40-palcový televízor za menej než 185 € či automatické espresso so zľavou viac ako 50 %. Na svoje si prídu aj priaznivci výkonných mobilných zariadení. Zastúpené bude aj veľké množstvo kuchynských spotrebičov, ale aj produktov starostlivosti o telo,“ predstavila niektoré zo zľavnených produktov hovorkyňa spoločnosti Iva Pavlousková. 

NAY

Až polovičné zľavy ponúka sieť predajní NAY. Trvať však budú len počas víkendu. „Akcia bude trvať od 25. do 27. novembra 2016, respektíve do vypredania zásob. Do Black Friday sú zaradené produkty, ktoré nájdete na našej stránke pod odkazom na túto akciu. V ponuke sú výrobky naprieč všetkými kategóriami a budú k dispozícii v predajniach, ale aj v e-shope NAY. Navyše ide o posledný víkend v tomto roku, keď budú môcť naši zákazníci využiť možnosť nákupu na splátky s 0 % úrokom na 9 mesiacov,“ vyjadrila sa na margo zliav Hana Búgelová, referentka marketingového oddelenia NAY. 

Tesco

Ponúkať tovary za zvýhodnené ceny bude aj Tesco, jedna z najväčších sietí hypermarketov u nás. Akciu si po pozitívnych ohlasoch z minulého roka zopakuje druhýkrát, možnosť nákupu za nižšiu cenu však ponúkne len pre svojich lojálnych zákazníkov. Členovia Clubcard klubu ju budú môcť využiť počas celého víkendu od 25. do 27. novembra. 

H&M

Aj jeden z najobľúbenejších predajcov odevného sortimentu sa na sociálnej sieti vyjadril, že sa na nákupnom sviatku zúčastní. Katarína Tomášiková z marketingového oddelenia H&M priblížila, o aké zľavy pôjde. „Rozhodli sme sa dať našim zákazníkom 20 % zľavu na celý nákup. Nebude sa to však vzťahovať na zľavnený tovar a iné ponuky a na nákup darčekových kariet,“ uviedla Tomášiková. Ponuka platí od 25. do 27. novembra.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Jana Pšenková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ján Nezmar v drese Ružomberka.
Bývalý hráč Ružomberka má obrovský problém: Korupčný škandál?!
1994. (Zľava) Samuel L. Jackson, John Travolta, Harvey Keitel, Quentin Tarantino
Foto
Najväčšie hviezdy Pulp Fiction po 30 rokoch! Aha, ako zahviezdili na filmovom festivale
Obľúbené sú aj šmykľavky
Žiakom z Hlohovca môžu ostatní len závidieť: Zábavný park na chodbe školy? Také niečo sa len tak nevidí
Ilustračné foto
Británia odmietla rokovania s Európskou úniou: Ohrozí to mobilitu mladých ľudí?
Speváčka Jana Kirschner
Foto
Jana Kirschner už do MHD nevkročí: Revízor na mňa KRIČAL a povedal, že som... Uff, silná káva!
Ostrý boj Kralevich a Chrena o nábytok z čiernej stavby!
Foto
Kralevich vs. starosta Ružinova: Ostrý boj o majetok z čiernej stavby! Nadávala mu do ZLODEJOV, čo jej odkázal?
Military surveillance drone flying over rocky deserts.
Ukrajina zasiahla viaceré ciele v Rusku: Medzi nimi aj viaceré elektrické stanice
Na archívnej snímke vľavo Stephane Da Costa (CSKA) a vpravo Tomáš Zigo (Slovan) počas zápasu KHL
Návrat do reprezentácie: Hráč z KHL ide na MS!
Poľský prezident Andrzej Duda podpísal v stredu 16. augusta 2023 zmenu zákona o referende.
Poľsko hovorí o jadrových zbraniach: Hrozby z Ruska silnejú, sme pripravení! Čo sa chystá?
(ilustračná fotografia).
Nečakaný zvrat! Kto môže za výbuchy na základni v Iraku?
Lonely sad woman deep in thoughts sitting daydreaming or waiting for someone  in the living room with a serious expression,  she is pensive and suffering from insomnia sitting on couch
Cítite, že sa s vami niečo deje? 11 príznakov rakoviny, ktoré by ste nemali ignorovať
Po náročnej liečbe robí veľké pokroky v hokeji.
Foto
Hokejista Martinko strieľa góly, hoci nemal žiť: Lekári mu dávali len 3 týždne! Dojemný príbeh malého bojovníka