Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.11.2016 17:00 | Správy | Zahraničné správy

Najhorší priatelia na svete? Išli sa zabaviť do mesta, takto skončila ich opitá kamarátka!

Miestni dobrovoľníci zvozili kamarátov mladej opitej dievčiny, ktorú nechali opustenú na ulici, aj keď vedeli, že jej je zle a vracia.
Napísali im list, ktorý vás donúti sa zamyslieť nad „moderným svetom". Dobrovoľníci z Cheltenham Guardians strávili dve hodiny tým, že sa o mladé dievča po ťažkej noci starali, píše DailyMail.co.uk.
 
Skupinka záchrancov sa o Emily pod vplyvom alkoholu postarala a vypátrala tiež jej kamarátov, ktorí si zrejme mysleli, že nechať ju len tak, keď sa o seba nevie postarať, je zábavné. 
 
O Emily sa počas noci staralo niekoľko dobrovoľníkov a ľudí zo záchranných zložiek, nakoniec skončila v záchranke, kde sa po celej noci účet za jej starostlivosť vyšplhal až na takmer 350 €. Záchranári neustále volali jej priateľom, ktorí sľúbili, že si po ňu prídu a vyzdvihnú ju, no ani sa neukázali.  
 
Príbeh sa objavil aj na facebooku, kde takmer okamžite zaujal takmer každého. Mal tisícky zdieľaní a stovky komentárov kritizujúcich jej kamarátov, ktorí ju nechali opustenú na ulici. 
 
 
V liste sa písalo: 
 
„Milí priatelia Emily,
 
Vašu noc ste začínali spolu, zabávali ste sa vo viacerých kluboch a baroch, kde to žilo v Cheltenhame, ale niekde cestou ste stratili vašu kamarátku – Emily. Keď sme ju našli, bolo jej zle v taxíku, kde sa o ňu nejakí ľudia starali.   
Keď sme vás kontaktovali, povedali ste nám, že ju počkáte vonku pred klubom na Regentskej ulici. 
 
Chceli sme ju vrátiť do rúk jej kamarátov, o ktorých sme dúfali, že sa o ňu postarajú. Vzali sme Emily do spomínaného klubu, vy ste tam však neboli. Aj keď sme čakali, stále ste sa neukázali. Kontaktovali sme vás teda znova, nakoľko sme sa zaujímali o to, aby bola v poriadku a bezpečí. Bola zima, pršalo a jej nebolo dobre. Vám to však zrejme bolo smiešne, pretože ste nám znovu povedali, aby sme tam počkali, že prídete, no stále ste sa neukázali. 
 
Potom sme zavolali na pomoc pastorov, ktorých sme zbadali na ulici, aby nám s ňou pomohli. Chceli sme ju dostať do bezpečia a vy ste aj napriek tomu, že ste vedeli, kde sa nachádza, po ňu neprišli.
 
Emily nám povedala, že vás čakala v bare Montpellier, a to je všetko, čo si pamätá. Bola noc, dosť pršalo, vedeli ste, že vás čaká, a aj tak ste sa na ňu vykašľali. 
Tak sme ju tam zobrali, zavolali vám znova, a tentokrát ste nám už sľúbili, že ste si zobrali taxi a idete nám pomôcť s vašou kamarátkou, no stále ste sa neukázali!
 
Povedali sme vám, že musíme zavolať záchranku, pretože s ňou už ďalej nemôžeme byť, stále ste nám neodpovedali, zrejme ste si z nás robili dobrý deň a stále ste sa neplánovali ukázať. Tak sme zavolali záchranku, ktorá prišla hneď.
 
Kamaráti! Hľadali sme vás dve hodiny. Bezvýhradne sme sa o ňu počas tohto obdobia starali. Vy ste nás len odbili, prekážali ste nám v našej snahe a napriek našim žiadostiam ste nikdy neprišli. Možno jeden deň budete aj vy v našej starostlivosti. 
 
Postaráme sa o vás tak, ako o ňu a tiež vám zaistíme bezpečie. Dúfame, že si tento list prečítate a pochopíte, že ste nás naťahovali dve hodiny, až sme nakoniec museli zavolať záchranku, ktorá sa o ňu postará.
 
Nie ste jej skutoční kamaráti! 
 
Dúfame, že ste si vašu noc napriek tomu užili a zabavili ste sa. Skutočne skvelá práca, môžete byť na seba právom hrdí."
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: zuz, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Rokovanie skončilo diskusiou o financiách pre samosprávy: Kedy príde nový zákon do platnosti?
Mliečna cesta ukrýva ešte mnoho tajomstiev (ilustračné foto).
Astronómom sa podaril veľký objav v Mliečnej ceste: Takéto niečo sa podarí raz za život
(ilustr. foto)
Neuveriteľný nález v Lešti z obdobia II. svetovej vojny: Čo s nimi teraz bude?!
Ilustračné foto.
Trpíte bolesťou chrbta? Môže ísť o VÁŽNE ochorenie! Kedy treba okamžite vyhľadať POMOC
Ilustračné foto
Ukrajina zverejnila počet nezvestných: To číslo trhá srdce! Smutné slová Kyjeva
Zarážajúci moment zo Španielska: Fanúšik požiadal hráča o dres, ten si vypýtal peniaze!
Americká vlajka a čínska vlajka (ilustračná fotografia).
Veľký krok medzi USA a Čínou: Stalo sa to po vyše roku! Ako dopadol rozhovor ministrov?