Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.11.2016 00:05 | Správy | Politika

Pikošky, ktoré ste o Trumpovi ani netušili: Problémový bol už odmalička!

Víťazstvo miliardára Donalda Trumpa v amerických prezidentských voľbách mnohých rozladilo.

Na základe predvolebnej kampane ho veľa ľudí považuje za pyšného hulváta a sexistu. Lenže to nie je celá pravda. Prinášame desať faktov, ktoré v súvislosti s novým prezidentom stoja za pozornosť.

Zdravý samec

Otvoriť galériu

Trump prepíše históriu - stane sa najstarším nastupujúcim prezidentom USA! Za všetko tento čiperný sedemdesiatnik vďačí životospráve. Jeho osobný lekár verejne vyhlásil, že Trump „bude najzdravší človek, aký bol kedy zvolený za prezidenta“.

Úplný abstinent

Nepije ani víno, ani kávu. Namiesto nich dáva prednosť mlieku, oranžáde a kole. „Don si s nami nikdy nepripil ani šampanským, vôbec nepije,“ prezradila jeho exsvokra Marie Zelníčková (90). Zaujímavé je, že v roku 2007 uviedol na trh vlastnú vodku so svojím menom.

Vlasy od chirurga

 

Aj nový pán Bieleho domu sa chce páčiť. A keďže proces starnutia je nezvratný, Trump sa pokúša mladnúť pod rukami šikovných chirurgov. V plastikách mala záľubu aj jeho exmanželka Ivana, a preto Donovi, ako ho familiárne prezýva, dohodila už v roku 1989 svojho obľúbeného chirurga. Magnát vtedy podstúpil bolestivú operáciu, ktorá mu mala zakryť plešinu. Doteraz si  Trump vraj dáva vlasy od darcu pravidelne transplantovať.

Otvoriť galériu

Miluje Slovanky

Trikrát ženatý biznismen mal odjakživa slabosť na ženy. Svoje hobby preto v roku 1996 spojil s investičnou príležitosťou a kúpil si licenciu súťaže Miss Universe.

Ešte v roku 1977 mu učarovala rodáčka z českého Zlína, lyžiarka a modelka Ivana Zelníčková (67). V tom čase žila v Kanade, kam emigrovala. Keď ju podnikateľ prvýkrát zbadal na večierku v New Yorku, zamiloval sa, no Ivana mu stále odolávala. „Imponovalo mu, ako vedela lyžovať a popritom sa venovala aj modelingu. Na Vianoce 1976 boli zásnuby a presne o rok sa konala svadba,“ priznala Ivanina mama Marie. Krátko nato sa im narodil syn Donald, neskôr dcéra Ivanka a syn Eric. Magnát však nedokázal byť verný a čoraz viac ho to ťahalo k mladým milenkám. Následkom toho sa po 15 rokoch spolužitia, ale aj podvádzania s Ivanou v roku 1992 rozviedol. V rozvodových papieroch vtedy blondínka uviedla, že Trump je panovačný a notorický klamár a necíti sa vedľa neho bezpečne. Nakoniec zo svojho exmanžela vymačkala v prepočte 13 miliónov eur, rodinné sídlo v Greenwichi (štát Connecticut) a apartmán v budove Trump Plaza. Alimenty na tri deti sa vyšplhali na 278 000 eur a ročné „vreckové“ pre Ivanu na 321 900 eur.

Trump následne povedal áno herečke Marle Maplesovej (53), ktorá mu porodila dcéru. Od roku 1999 stojí po Trumpovom boku modelka Melania Knaussová (46). Narodila sa v Slovinsku ešte v socialistickej Juhoslávii a s miliardárom sa vzali v roku 2005. Rok na to sa im narodil syn Barron. Maplesová hovorí plynule piatimi jazykmi a  po internete kolujú šteklivé zábery, na ktorých je viac vyzlečená ako odetá.

Neverník a sukničkár

Nový prezident Ameriky je riadny kanec! O svojej konkurentke Hillary síce vyhlásil, že ako chce uspokojiť Ameriku, keď nedokázala uspokojiť svojho muža Billa Clintona, ale ani samotný Trump v tomto tvrdení akosi nezaostáva. Jeho početné škandály, aférky so slávnymi i s menej známymi ženami a skrachované vzťahy jasne demonštrujú, ako sa tomuto Amíkovi, ktorý miluje byť stredobodom pozornosti, zapaľujú lýtka.

Otvoriť galériu

Jánošík z USA

Ohlásil „daňovú revolúciu,“ akú Američania naposledy zažili za Ronalda Reagana. „Zvýšim dane pre bohatých, ale nie pre strednú triedu,“ vyhlásil nezvyčajne empatický republikán. Takisto firmám chce znížiť federálnu daň viac ako o polovicu. „Nechápem, ako môžu ľudia žiť z 7,25 dolára (6,58 eura) na hodinu,“ vyhlásil ten istý Trump, ktorý minulý rok sám tvrdil, že minimálna mzda je príliš vysoká. Krátko pred voľbami tiež priznal, že ročne má v hotovosti k dispozícii v prepočte vyše 360 miliónov eur.

Zažil krachy

Cesta na vrchol sa často nezaobíde bez pádu na dno. Svoje o tom vie aj nový prezident Trump, ktorý je v balíku. Ale aj on sám zažil krachy. Na svojich kasínach prerobil až jednu miliardu eur, čím sa umne vyhol plateniu akýchkoľvek daní počas 18 rokov. Ale šikovným predsa šťastie praje! A Trump, ktorý často hovorí ako z múdrej knihy, to veľmi dobre vie. „Na každý problém je riešenie a schopní ľudia ho budú hľadať,“ neraz povedať šikovný Donald.

Otvoriť galériu
Donald Trump
Zdroj: getty images

Nezvládnuteľné dieťa

Narodil sa do rodiny obchodníka s nehnuteľnosťami. Otec si veľmi prial, aby malý Donald pokračoval v jeho obchodných aktivitách, bol však ťažko zvládnuteľné dieťa. Preto ho v trinástich poslali rodičia na „prevýchovu“ na vojenskú akadémiu. Po nej absolvoval Pensylvánsku univerzitu, kde získal diplom z ekonómie a finančníctva. Cestu do sveta peňazí a vysokého podnikania nakoniec dospievajúcemu Trumpovi otvorila otcova firma, kde sa prejavil ako nádejný obchodník a úspešný vyjednávač.

Otvoriť galériu
Vladimír Putin
Zdroj: tasr

Putina berie

Kým Trumpov predchodca Barack Obama sa s ruským prezidentom Vladimirom Putinom veľmi nemuseli, kontroverzný miliardár sa na adresu hlavy Ruska vyjadruje viac ako pochvalne. „Poviem vám, že pokiaľ ide o vodcovskú úlohu, zaslúži si Putin jednotku, zatiaľ čo Obama si tak dobre nepočínal. Navyše máme neuveriteľne zlé vzťahy, keďže on a Putin sa neznášali,“ tvrdí Trump a sľúbil, že vzťahy mocností dá do poriadku.

Speňaží všetko

Vie, ako dosiahnuť zisk! „Vypočujte si všetky rady, a potom sa spoľahnite na svoj inštinkt,“ radí pracháč Trump, ktorého majetok sa odhaduje na 3,35 miliardy eur. Okrem toho, že po celom svete prevádzkuje sieť kasín a luxusných hotelov, vlastní aj rozprávkovo drahé nehnuteľnosti a golfové kluby. Popularitu a ďalší slušný zisk mu priniesla aj vlastná americká reality show Učeň, ktorú v USA vysielali 11 rokov.

 
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Alexandra Kováčová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Zmeny odchodov do dôchodku sa týkajú ľudí narodených od roku 1967.
Foto
Veľký prehľad: Ako sa bude meniť vek odchodu do penzie? Týka sa to aj týchto ročníkov
V Bratislave sa zrazili električky.
Bratislavčania, toto vás nepoteší! Dopravné obmedzenia sa predĺžia: Pripravte sa
Ilustračné foto
Kolaps celého ekosystému? Odborníci sú v pozore! Koralové útesy môže postihnúť najhoršia katastrofa v histórii
Len 16-ročný mladík šoféroval cudzie vozidlo bez vodičského oprávnenia a pod vplyvom alkoholu.
Foto
16-ročný tínedžer s dvomi promile spôsobil nehodu: Tam to neskončilo! Pokúsil sa o...
(Ilustračná foto)
Zlé správy: Znovu to stúpa! Tento okres má problém, dajte si pozor
Influencerka zomrela po páde z vyhliadkovej plošiny.
Smrť kvôli FOTKE! Známa influencerka († 39) zomrela po páde z vyhliadky: Všetko je na VIDEU
Historickú budovu v Kodani zachvátil požiar
Dánsko plače nad ikonou Kodane: Budova sa mení na popol a nik to nemôže zastaviť
Záplavy v Rusku.
Katastrofa v Rusku, 21 miest je ohrozených: Okamžitá evakuácia!
Ženu s nelegálnym tovarom v dodávke zadržali colníci dvakrát.
Foto
Žena sa po prvom prešľape nepoučila: Colníci ju opäť načapali! Neuveriteľné, čo všetko prevážala
Tibor odfotil kačičky užívajúce si "jazero" na sídlisku, ktoré vytvorili výdatné dažde.
FotoVáš Tip
Silné dažde zaplavili bratislavský Ružinov, Tibor zachytil poriadnu kuriozitu: Jeho FOTO baví slovenský internet!
Triangle AdvanteX TC101 bola diskvalifikovaná.
Foto
Prezúvanie pneumatík je v plnom prúde: Exkluzívny rebríček vám pomôže vybrať tie najlepšie
Na snímke slovenskí hokejisti sa tešia z gólu v zápase Rakúsko - Slovensko na hokejovom turnaji o Nemecký pohár.
Hokejoví fanúšikovia, spozornite: Neznámy páchateľ ponúka falošné lístky! Takýto trik používa