Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.11.2016 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zúrivá vojna medzi modelkou Denisou Mendrejovou o jej otcom Ivanom: Šokujúce slová na adresu dcéry!

Vykopali vojnovú sekeru! Medzi misskou Denisou Mendrejovou (30) a jej otcom Ivanom to opäť poriadne vrie. Mendrej si totiž dcéru podal pre majetok aj vnúčatá a nenechal na nej suchú ani jedinú nitku!

Tvrdé slová krásku zaboleli a pre otca má tiež jasný odkaz! Vzťahy medzi Mendrejom a krásnou misskou sa pritom skončili na bode mrazu už pred dvomi rokmi. Vtedy potýčku modelkinho snúbenca - boháča Slavomíra Hatinu mladšieho (40), s jeho potenciálnym svokrom musela riešiť dokonca polícia! 

 

Vzťahy medzi Mendrejovou a jej otcom Ivanom boli dlho na bode mrazu. Problémy sa začali pred tri a pol rokom, keď Mendrej odišiel od rodiny k mladšej milenke. Jeho najnovšie vyjadrenia na dcérinu adresu však môžu v rodine opäť rozdúchať hnev! „Denisa ma okradla. Moja bývalá žena zatiahla celú rodinu do toho. Ohovárajú, podávali trestné oznámenia, a s takými sa mám baviť?“ vyhlásil. „Keby vás vyhodili z bytu a povedali: Ty si zožeň podnájom, to je náš byt? Zobrali, čo mohli a vyhodili ma,“ tvrdí rozhorčený Mendrej s tým, že podľa neho si jeho bývalá žena a dcéra užívajú majetky z jeho peňazí. „Aj keď Hatina je dosť bohatý a štedro platí, ale väčšinu majú odo mňa,“ zopakoval. Tým však ani zďaleka neskončil. „V živote nerobila, len študovala a potom sa začala ťahať s Hatinom. Nech sa spamätá, lebo je to pankhart,“ šokuje Mendrej!

Otvoriť galériu

Zmieria ich vnúčatá?

Denisa po urážkach nič nenechala len tak. „Byt bol písaný na mňa. Firmy, autá, kancelárie, byty, celý majetok zostali jemu. Mamu opustil po 30 rokoch a nič jej nezostalo, odišla s holým zadkom,“ rozhorčila sa. „Z bytu odišiel k milenke, nikto ho nevyhodil. Snáď nechcel zostať s ňou pod jednou strechou s mojou mamou,“ vyhlásila misska s tým, že to otec ju okradol. „Predal moje autá a dlhuje mi za ne 40 000 eur. Vždy sa chcel viezť po mojom chrbte a robí to doteraz. Škoda, že si musí robiť PR na klamstvách, intrigách a ohováraní,“ povedala. „Nech si každý urobí názor na človeka, ktorý svoje dieťa nazve pankhartom,“ dodala Denisa, ktorá sa o seba vedela vždy postarať. „Od šestnástich som zarábala ako modelka. Neskôr som začala podnikať,“ vyhlásila.

Otvoriť galériu
Ivan Mendrej.
Zdroj: anc

Podnikateľ, ktorého mal pred dvoma rokmi na Donovaloch napadnúť misskin partner Slavomír Hatina mladší, má predsa len ešte čosi na srdci. Na našu otázku, či mu chýba kontakt s vnučkami Grétkou a Hannah, odpovedal kladne. „Áno. Ona nech vysvetlí, prečo nemajú starého otca!“ Denisa si ale myslí svoje. „Ja mu nebránim v kontakte s vnúčatami, ale on o to nestojí,“ tvrdí Mendrejová, ktorá je, zdá sa, otvorená kompromisom. „Síce z vlastnej vôle nevidel Grétku tri a pol roka a našu druhú dcérku nevidel vôbec, ale keby chcel, môže ich vidieť,“ povedala. „Čo však zmôžem, keď sa tak rozhodol? V meste, keď nás vidí, tak odvracia tvár,“ dodala krásna misska.

Otvoriť galériu

Riešila ich aj polícia

Denisa Mendrejová bola so snúbencom Slavomírom Hatinom mladším v novembri 2014 na Donovaloch. Na tom istom mieste sa nachádzal aj jej otec Ivan, s ktorým si už dlhý čas nevedia prísť na meno. Medzi Hatinom a „svokrom“ došlo k bitke, ktorá nezostala bez následkov. Zatiaľ čo Mendrejovej otec Ivan utŕžil otras mozgu, jej bohatý snúbenec skončil so zlomenou kľúčnou kosťou. Denisa sa postavila na stranu snúbenca, ktorý ju podľa jej slov bránil pred slovnými útokmi Mendreja. Spor riešila aj polícia.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


V okrese Liptovský Mikuláš potvrdili výskyt tuberkulózy. (ilustračná foto)
Chronický kašeľ ako nový štandard: Lekári trúbia na poplach! Čo sa to deje?
Škótsky premiér Humza Yousaf.
Škóti priznávajú porážku: Ambiciózny klimatický cieľ nesplnia, jednej veci sa ale nevzdajú
passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu