Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.11.2016 11:35 | Prominenti | Domáci Prominenti

Finále šou Návštevníci vyhrala krásna Dominika: K víťazstvu jej pomohla hlúpa chyba súpera!

Jojkárska šou Návštevníci po niekoľkých týždňoch vyvrcholila štvrtkovým finále, v ktorom sme konečne spoznali víťaza.

Devätnáste storočie si v napínavom Súboji so silným súperom napokon podmanila Ružomberčanka Dominika Zelinková prezývaná aj Burinka. Kysučana Libora Martiníka v hre porazila stavom 3:2. Blonďavá fitnes trénerka si okrem cenných skúseností a vedomostí z hry odnáša finančnú odmenu vo výške 45-tisíc eur.

Otvoriť galériu
Dominika sa aj po absolútnom víťazstve zachovala tak, ako sme ju poznali z jednotlivých epizód šou a ukázala, že má srdce na správnom mieste. Zo svojej finančnej výhry sa rozhodla 5-tisíc venovať súperovi z finále Liborovi, ktorý si túži s rodinou postaviť dom. Ako Dominika uviedla už pri štarte šou, z výhry by si chcela zaplatiť chirurgické zväčšenie poprsia. Zvyšok výhry by chcela investovať do kúpy domu alebo bytu, pretože si chce s priateľom založiť rodinu.

Dominka Zelinková odpovedala na otázky čitateľov.

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
09:59 mimi Dominika, gratulujem k vyhre a chcela by som vediet, ci naozaj das 5 000€ Liborovi. Bolo by to z tvojej strany naozaj velke gesto a ak to urobis, tak celemu narodu ukazes, ze mas naozaj velke srdiecko. Prajem Ti len to najlepsie, drz sa.
Ahoj Mimi, áno určite akonáhle dostanem peniaze, darujem mu sľúbenú čiastku nech má pekné Vianoce :)
10:01 Johan Kto s kým mal sex?
Ahoj Johan pokial viem, tak nik. Určite keby sa niečo také stalo tak by si to videl :)
10:04 Katka Ahoj Dominika gratulujem k vyhre, zasluzila si si to :) si skvela sikovna baba a od zaciatku som ti fandila...chcela by som sa spytat kto ti bol na panstve najblizsi???a s kym sa budes stretavat aj nadalej?a co si myslis o Lenke a Livii?vyzerali ste ze mate velmi dobre vztahy :)
Ahoj Katka na panstve som mala veľmi dobré vzťahy s viacerými ale najviac asi Lenka, Lívia, Robo a Ňufi a s nimi sa budem určite stretávať. Lenka s Líviou sú podla mňa úplne super dievčatá. :)
10:09 gabo560 Prečo najprv plastika a potom zhananie byvania. Co je ta plastika dolezitejsia ako to kde budes byvat so svojou buducou rodinou. Mimochodom ani sa ti ta plastika nemusi podarit. Mala by si byt spokojna s tym co mas.
Ahoj, určite budem najskôr riešiť bývanie to je asi najdôležitejšie. Ale myslím si ,že vo svete fitness umelé prsia niesu nič strašné a k peknému telu to určite patrí ale ešte to nieje 100% :)
10:10 Ala Jupí Dominika ja som tušila ze to vyhras som aj ja z Ružomberka a drzala som ti palce konečne niekto dáku sutaz vyhral z RK velmi sa teším
Ahoj Ala ďakujem veľmi pekne za podporu z Ružomberka :))
10:12 Lubo123 Ahoj, mohla si sa s Liborom rozdeliť na polovicu, lepšie ako dať peniaze na plastiku pŕs, tebe to netreba si pekná tak načo si kaziť telo plastikou.
Ahoj Lubo. Rozdeliť sa s Liborom na polovicu ? No pekný nápad ale keby to vyhral on asi by nebol moc spokojný, lepšie 5000€ ako nič. A k tým prsiam nič nieje isté najskôr hlavne bývanie až potom osobné veci . Pekný deň :)
10:15 tommo Nepozerám to . Prečo si tam šla (okrem Peňazí) ?
Ahoj Tommo , chcela som si skúsiť niečo nové, spoznať nových ľudí a vypnúť z tohto uponáhľaného života. Na peniaze som na začiatku ani nemyslela išlo som si to tam hlavne užiť. Pekný deň praje :)
10:20 KATKA:-) Ahoj Domca ake mas pocity z vyhry a ztoho celeho boja o vyhru.Budes sa stretavat s niekym z nastevnikov?Drz sa a uzi si vyhru....Katka
Ahoj Katka no pocity sú úplne neopísateľné , je to skvelý pocit a ešte si to v podstate ani neuvedomujem:) Určite sa budem stretávať s každým kto bude mať chuť :) Pekný deň prajem a ďakujem.
10:21 Mili ahoj Dominika, v šou som ti velmi držala palce, si super baba a ku všetkým ostatným spoluhráčom si sa správala vždy fer. viem, že si nemala ľahké detstvo, preto ti prajem vela šťastia, lásky a síl v živote všetko prekonať.Gratulujem k viťazstvu a som rada, že si to vyhrala ty, bola si mojou favoritkou, pekný den a všetko dobré prajem
Ahoj Mili ďakujem veľmi pekne za podporu je to pekné od teba. Prajem pekný deň :)
10:23 hilec Ahoj.Velmi som ti fandil a veril ze,to vyhrajes.Gratulujem k vitazstvu.Skusila by si si to este v tejto sutazi?
Ahoj Hilec, ďakujem za podporu, určite by som si to skúsila, bol to skvelí zážitok a veľa mi to dalo do života :)
10:27 Martinka Ahoj Dominika k vyhre srdecne gratulujem Prajem ti aby sa ti v zivote darilo Zasluzila si si vyhrat Chcem sa ta opytat co ti pomahalo zotrvat tak dlho na dvore a u koho s navstevnikov si citila uprimnost k Tebe.
Ahoj Martinka ďakujem za podporu. Na dvore mi pomáhalo hlavne to, že chcem vedieť čo bude ďalej, vyskúšať svoju silu, zručnosť a veľmi dobrý kolektív tam bol. Tých úprimných bolo určite viacej ale hlavne Robo, Lívia, Ňufi.
10:29 lucy Dominika, drzala som ti od zaciatku sutaze najviac palce, proste si pre mna bola odzaciatku sympatická, a som rada ze si to vyhrala. Bolo tazké prežiť tak dlho v takých tazkych podmienkach???
Ahoj lucy, určite začiatky boli takže kým sme si zvykli na stravu, hygienu a nejaký režim dňa ale na všetko sa dá zvyknúť. Ďakujem za podporu :)
10:31 Keny Domi, predstav si, ze by si sou nevyhrala. Sla by si do navstevnikov opat? stalo to za to? :)
Ahoj Keny ja som do tejto Show ani nešla kvôli peniazom ale hlavne skúsiť si niečo nové a neváhala by som tam ísť znova, tie zážitky a skúsenosti stáli za to všetko :)
10:31 Tiki Páčil sa ti Robo?
Ahoj Tiki s Robom som bola ako brat a sestra takže určite nie :)
10:32 Tibor Kedy reálne ste odišli z 19. storočia? Večer to nebolo live, bol veľký rozdiel medzi tým čo vysielajú a realitou?
Ahoj skončilo to asi tak pred 200 rokmi takže chvíľku to trvalo kým som sa dostala do prítomnosti :)
10:34 Tiki Kde vlastne pracuješ? Čo si myslíš o Lene?
Ahoj TIKI snažím sa robiť to čo ma baví a to je cvičenie a zdravá strava aj keď to na dvore možno nebolo vidno :) Lenka je podla mňa super dievča v reálnom živote a všetkých nás prekvapila :)
10:37 Petra Ahoj Domi, gratulujem k výhre určite to nebolo jednoduché, otázka znie akú veľkosť poprsia si ideš dať spraviť? Ďakujem
Ahoj Petra jooj táto téma prsia :):) to v prvom rade nieje také isté a hlavne nič veľké aby to bolo prirodzené a pekné. A ďakujem za podporu :)
10:39 BranyRK Dominika nechceš radsej svojej mame zaplatit lepšie liečenie namiesto toho zvacsenia poprsia ??? myslel som si že si rozumnejšia a nie nejaká ehm...
Ahoj Brany maminka je už poriadku a nemyslím si ,že prsia zmenia IQ človeka a hlavne to ešte nieje 100% isté :)
10:39 Majster Ktosi
a ty ? :)
10:40 Lacee74 zvacsit prsia, a papulku a na svete je dalsia adeptka pre megaotecka Borisa :-)
Ano Lacee už som aj objednaná :)
10:42 cucko ahoj, pouzivas pletovu vodu? mozno keby si nefajcila, mala by si lepsiu pokozku
Ahoj Cucko nie ani neviem čo to je :) my z minulosti používame popol a piesok asi to bude tým :)
10:43 Jaro Ahoj, držal som Ti palce. Zamýšlal som sa ale nad jednou vecou, výhra mala byť 50 tisic , prečo joj dáva len 45? Veď okrádajú konečného výhercu, prečo by si ty mala mať o 5ku menej kvôli tomu že ju Lenka zhrabla :)
Ahoj JARO bolo to Lenkine rozhodnutie a my sme s tým boli oboznámení ale vždy lepšie 45 ako nič :)
10:44 moja noha Ja nepozeram telku tak pozdravujem , neviem kto si , co si ani ze co to bola za sutaz, tak sa drz <3
Tak dík :) pekný deň
10:46 lukitakino1 Dominika gratulujem !Tesim sa s Tebou. Myslim,ze vyhra je v spravnych rukach! Co hovoris na to ako Ti Libor dopomohol svojou zbrklostou vo vedomostnej sutazi k vzacnemu 3bodu. Sme sa doma na nom nasmiali.
Ahoj, áno Libor určite bol v strese a ani nevedel prečo ruku dvíha, nuž menej je niekedy viac . Ďakujem za podporu a prajem pekný deň :)
10:46 Tomas Ahoj Dominika kedy sa natacalo finale ako dlho si uz doma
Ahoj finále bolo pred cca 200rokmi neviem ti to takto z hlavy presne povedať :)
10:48 Pedal Ahoj nemaš požičať 20 000 euro do stredy
Ahoj Pedál, jasné požičiam ale do stredy ich asi miniem :) a ďakujem
10:49 off Ahoj. Velmi som ti drzala palce. Uz vies, na co pouzijes vyhru? Prajem vela stastia v zivote.
Ahoj. Výhru by som chcela použiť na bývanie hlavne. Ďakujem za podporu :)
10:49 nika dominika nufi bol gay
Ahoj nika nemyslím si :)
10:51 Juraj Balko Komunikovali ste pocas nakrucania so stabom?
Ahoj, jasné ale len v čínskom jazyku :)
10:52 Jana Gratulujem, síce som to nesledovala ako sa to natáčalo?
Ahoj väčšinou sa to natáčalo na teleskop :)
10:53 Adam ahoj, stalo to za to usilie? takto sa zviditelnit?
Ahoj, ja som sa neprišla zviditeľniť ale užiť si to. :) Ale keď už tak už.
10:54 SONJA ahoj Dominika držala som ti palce verím že si výhru užiješ si šikovná GRATULUJEM,
Ahoj Sonja , ďakujem za podporu :)
10:54 hellboy mas rada tangace??
Ahoj mám a ty ? :)
10:56 Sjuzan Ahoj Dominika,si skvelé dievča,držala som ti palce si šikovná, na nič si sa nehrala.Držala som palce aj Liborovi,obaja ste to nemali v živote ľahké,dúfam,že si vytrela rodičom zrak,že si konečne uvedomia,akú dcéru mali doma,teraz si im to dokázala,nie ponižovať,je to od nich nepekné.Bojovala si do poslednej chvile si dievča rozumné,držím päste,nech sa ti v živote darí,veľa lásky a kopec detí,nech sa tešíš aj s priateľom..cmuk.
Ahoj Sjuzan, ďakujem pekne. Som rada, že som mohla ukázať čo vo mne je ,a že som nesklamala.
10:59 lucy Ahoj domi, od zaciatku si mi bola najviac sympaticka a drzala som ti palce. Dalo sa to vydrzat tak dlho v takych tazkych podmienkach? Co ta viedlo prihlasit sa do tejto sutaze????
Čau Lucy, moje prihlásenie bolo úplne spontánne, chcela som vyskúšať niečo nové a aj to čo dokážem. Určite boli ťažké chvíle ale ten ciel bol silnejší. Ďakujem za podporu :)
10:59 dagmar srdecne blahozelam bola si skvela hracka
Ďakujem pekne :)
11:00 Kempes ...Dominicka nemam otazku,chcem len tolko,ze som Ti od zaciatku drzal palce.Si inteligentna a krasna baba.Frajer moze byt na Teba hrdy. <3
AHOj Kempes, Ďakujem za podporu a áno určite je hrdý :)
11:00 Katka Si super. Držala som ti palce
Ďakujem :)
11:01 hellboy ano aake mas rada??
Väčšinou čisté :)
11:08 Lols Čo hovoríš na Lenku? Ako sa ti žilo bez kontaktu s blízkymi,bez telefónu a internetu?
Ahoj Lenka je super baba, veľmi milá , priateľská a šikovná. Čas bez telefónu a internetu bol super, človek má viac príležitostí na priamu komunikáciu a vyskúšala by som si to znova ale rodina je rodina a bolo bez nich určite veľmi ťažko :)
11:09 Robi Na kavicku by sme nešli? :)
Áno príde aj priateľ :)
11:11 Petra Ahoj Domi, jako první Ti chci moc a moc gratulovat k výhře. Užij si ty penízky, at už je použiješ na cokoliv :-) Byla jsi mi od začátku sympatická, jsi nejen krásná, ale máš i neskutečně dobré srdce. Rozdělení s Liborem jsem ani nečekala, to je neuvěřitelné gesto, které by udělal málokdo. Máš super přítele, jednou budete mít nádhernou rodinku, přeju vám moc a moc štěstí :-) Na závěr Ti řeknu ještě jednu věc, kdybych měla dceru, jako jsi Ty, jsem mooc a moc hrdá.
Ahoj Petra, ďakujem veľmi pekne ze tvoje slová, je to veľmi príjemné čítať.
11:14 Lenka :) Gratulujem k výhre Dominika. Návštevníkov som síce moc nesledovala, vedela som však, že tam máme krajanku a len sem tam som pozrela, ako sa ti darí.Keďže si Ružomberčanka, tak ako ja, bola si favoritkou na výhru. Veľmi sa teším, že si to dala. Držím palce v živote, nech sa ti darí a nech sa ti plnia sníčky :)
Ahoj Lenka ďakujem ti pekne za tvoje slová, a zároveň sa chcem všetkým veľmi poďakovať za podporu, za všetky otázky a gratulácie, veľmi si to vážim. :)
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Čas.sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Na izraelskú vládu sa valí kritika: Porušuje ľudské právo?!
Pálenie záhy trápi mnoho ľudí.
Foto
Neustále pálenie záhy? Nezúfajte: 4 TRIKY, ktoré trápenie zastavia!
Na archívnej snímke z 25. apríla 2024 kamióny, ktoré privážajú humanitárnu pomoc pre obyvateľov Pásma Gazy
Humanitárna kríza v Gaze: Teraz to bude ešte horšie, aha, k čomu sa priznal Hamas
V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE
Český minister zahraničných vecí Jan Lipavský.
Rázny krok z Česka! S tým Putin nebude spokojný: Znamená to len jednu vec
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší výskyt MEDVEĎA: Sem na prechádzku nechoďte!
Takto si diváci pamätajú Chodúra zo SuperStar.
Foto
Superstarista Chodúr a jeho o 17 rokov staršia Ivona: Sobáš prirovnal k pohrebu
(ilustračné foto)
Červené líčka detí môžu skrývať ochorenie: Keď si všimnete TOTO, už je zle