Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Mladé Slovenky si robili vodičák, dopravný policajt im siahal na intímne miesta: Šokujúce detaily nechutností!

Mladá žena z Humenného, ktorá sa uchádzala o vodičský preukaz, tvrdila, že skúšobný policajt jej vyhrnul tričko, pokúsil sa ju ohmatávať a strhol ju na podlahu. Ako sa prípad, ktorý sa odohral pred dvomi desaťročiami, skončil?

"So skúšobným komisárom polície som na chvíľu ostala sama v miestnosti, naznačil mi, že ak budem povoľná, skúšku úspešne urobím. Vyhrnul mi tričko, pokúsil sa ma ohmatávať a strhol ma na podlahu," tvrdila pred dvomi desaťročiami mladá predavačka z Humenného, ktorá sa uchádzala o vodičský preukaz. Slečna sa vtedy 39-ročnému policajtovi vytrhla z objatia a s plačom vybehla na chodbu. Bolo nevhodné správanie policajta potrestané?

Aj ďalšia frekventantka kurzu, vtedy ani nie 30-ročná inžinierka, tvrdila, že skúšobný komisár ju v aute držal za prsník a siahal jej na intímne miesto. Žena z auta nevystúpila z obavy, že nezíska vodičák. Tretia mladá Humenčanka sa vyjadrila, že aj ju policajt hladkal po nohách a chytal za prsia. Učiteľ autoškoly, ktorý počas jazdy sedel na prednom sedadle, síce počul žartovanie na zadných sedadlách, ale keďže sa ani jedna z mladých žien nesťažovala na správanie sa policajta, nevenoval tomu pozornosť. 

Krajský vyšetrovateľ policajta obvinil z obmedzovania osobnej slobody a útlaku. Obvinený policajt priznal, že pri praktických jazdách s ním uchádzačky o vodičský preukaz žartovali. Podľa jeho slov to bolo kvôli tomu, aby si menej všímal nedostatky ich riadenia. Pripustil kontakt s dvomi ženami, pretože sedel s nimi natlačený na zadnom sedadle auta, v ktorom bolo málo miesta. Policajt pripustil, že ruka mu občas padla niektorej frekventantke na koleno, ale poprel ich úmyselné obchytkávanie na intímnych miestach. V súvislosti s incidentom s mladou predavačkou, ktorá neurobila písomný test, že sama mu naznačila, aby s testom niečo urobil.     

 

Ako sa prípad skončil? Prokurátor najskôr policajta obžaloval. O ďalší polrok však stíhanie zastavil. Dôvod? Po vyhodnotení dôkazov a právnych názorov súdov v Humennom a Košiciach prokurátor prišiel k záveru, že neboli naplnené všetky znaky skutkových podstát trestných činov. Napríklad frenkventantka, ktorú policajt zvalil na zem, mohla z miestnosti odísť. Keďže sa udalosť zistila viac ako pred rokom, policajta nebolo možné postihnúť ani v priestupkovom konaní. A tak policajt vyviazol z kauzy bez potrestania!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vd, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fotografie z miesta nehody.
Tragická nehoda v Žiline: Na križovatke vrazil 32-ročný motorkár do nákladného auta! Na mieste podľahol
Bojový dron
Ukrajina stupňuje útoky na Rusko: Ďalší výbuch pri vojenskej akadémii
Na snímke pápež František.
Pápež František poslal list Čaputovej: Týka sa premiéra Roberta Fica
(ilustračné foto).
Šokujúci nález v tele pacienta! Našli mu tam živého tvora: Ako sa tam dostal?!
MHD začína využívať čoraz viac cestujúcich.
Dráma v bratislavskej MHD: Muž škrtil ženu priamo v autobuse!
Bámján je zapísané na zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO (ilustračné foto).
V známej turistickej lokalite zahynuli traja zahraniční turisti
(ilustračné foto)
Chlapec († 5) sa na dovolenke vykradol z izby, keď rodičia spali: Desivý koniec! Ako sa to mohlo stať?
Robert Kaliňák vo videu ohľadom aktuálnej situácií na Slovensku.
Robert Kaliňák sa vyjadril k situácií na Slovensku: Cesta k zmieru nevedie cez falošnú politickú korektnosť
Hudobná legenda Paul McCartney
Paul McCartney má dôvod na oslavu: To, čím sa pýši, nemá žiaden hudobník v Británii
Britský kráľ Karol III.
Karol III. oznámil prvú zahraničnú cestu po liečbe rakoviny: Jeho návšteva bude symbolická
Na snímke minister obrany SR Robert Kaliňák.
Tempo štátu sa nemôže podľa Kaliňáka zastaviť: Uskutoční sa mimoriadne zasadnutie vlády! Čoho sa bude týkať?
Foto
Cenné podpisy pre Slovan! Kucka a Weiss ml. pokračujú v belasom drese