Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Mladé Slovenky si robili vodičák, dopravný policajt im siahal na intímne miesta: Šokujúce detaily nechutností!

Mladá žena z Humenného, ktorá sa uchádzala o vodičský preukaz, tvrdila, že skúšobný policajt jej vyhrnul tričko, pokúsil sa ju ohmatávať a strhol ju na podlahu. Ako sa prípad, ktorý sa odohral pred dvomi desaťročiami, skončil?

"So skúšobným komisárom polície som na chvíľu ostala sama v miestnosti, naznačil mi, že ak budem povoľná, skúšku úspešne urobím. Vyhrnul mi tričko, pokúsil sa ma ohmatávať a strhol ma na podlahu," tvrdila pred dvomi desaťročiami mladá predavačka z Humenného, ktorá sa uchádzala o vodičský preukaz. Slečna sa vtedy 39-ročnému policajtovi vytrhla z objatia a s plačom vybehla na chodbu. Bolo nevhodné správanie policajta potrestané?

Aj ďalšia frekventantka kurzu, vtedy ani nie 30-ročná inžinierka, tvrdila, že skúšobný komisár ju v aute držal za prsník a siahal jej na intímne miesto. Žena z auta nevystúpila z obavy, že nezíska vodičák. Tretia mladá Humenčanka sa vyjadrila, že aj ju policajt hladkal po nohách a chytal za prsia. Učiteľ autoškoly, ktorý počas jazdy sedel na prednom sedadle, síce počul žartovanie na zadných sedadlách, ale keďže sa ani jedna z mladých žien nesťažovala na správanie sa policajta, nevenoval tomu pozornosť. 

Krajský vyšetrovateľ policajta obvinil z obmedzovania osobnej slobody a útlaku. Obvinený policajt priznal, že pri praktických jazdách s ním uchádzačky o vodičský preukaz žartovali. Podľa jeho slov to bolo kvôli tomu, aby si menej všímal nedostatky ich riadenia. Pripustil kontakt s dvomi ženami, pretože sedel s nimi natlačený na zadnom sedadle auta, v ktorom bolo málo miesta. Policajt pripustil, že ruka mu občas padla niektorej frekventantke na koleno, ale poprel ich úmyselné obchytkávanie na intímnych miestach. V súvislosti s incidentom s mladou predavačkou, ktorá neurobila písomný test, že sama mu naznačila, aby s testom niečo urobil.     

 

Ako sa prípad skončil? Prokurátor najskôr policajta obžaloval. O ďalší polrok však stíhanie zastavil. Dôvod? Po vyhodnotení dôkazov a právnych názorov súdov v Humennom a Košiciach prokurátor prišiel k záveru, že neboli naplnené všetky znaky skutkových podstát trestných činov. Napríklad frenkventantka, ktorú policajt zvalil na zem, mohla z miestnosti odísť. Keďže sa udalosť zistila viac ako pred rokom, policajta nebolo možné postihnúť ani v priestupkovom konaní. A tak policajt vyviazol z kauzy bez potrestania!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vd, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Štefan Harabin, Tibor Gašpar.
Nezhodne sa koalícia na nominácii Harabina do Súdnej rady SR? Tibor Gašpar má obavy
Hands holding mobile phone on blurred background
Foto
Ľudia šírili HOAX: Nenormálne, aká lož koluje na internete
(ilustračné foto)
Rusi tvrdia, že Západ sa zúčastňuje vojny na Ukrajine: Toto má byť DÔKAZ!
Rudolf Schuster dostal k jubileu pracovňu v Historickej radnici
Aktualizované
Rudolfovi Schusterovi udelili významné ocenenie: Ide o vôbec prvé v histórii
David Beckham a Mark Wahlberg riešia spor.
Hviezdna vojna: Beckham žaluje slávneho herca o 10 miliónov dolárov!
Ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba
Kuleba potvrdil to, čo sa šepkalo: Ukrajina pristúpila k ráznemu kroku!
(ilustr.foto)
Vodiči, v Nitre si dávajte pozor: TU je cesta obmedzená zátarasami! Čo sa tam stalo?
Hana († 77) žila posledné roky v ústraní.
Foto
Skonala Hana Brejchová († 77): So sestrou sa zmieriť nestihla! Zvláštne, čo povedala jej neter
Ilustračné foto
Slováci, túto ZNÁMU aplikáciu si za žiadnu cenu nesťahujte! Predstavuje obrovské RIZIKO
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Odstrel medveďa, ktorý mal útočiť v Liptovskom Mikuláši: Iniciatíva podala trestné oznámenie! Prípad rieši polícia
Peter Pellegrini
Aktualizované
Web českej agentúry napadli hackeri: Vydali nepravdivú správu o Pellegrinim
Ilustračné foto
Trávite veľa času na telefóne? Môžete mať problém! Pozrite sa, čo ukázal prieskum