Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.10.2016 11:08 | Správy | Krimi | Nehody

Tragická nehoda pri Ružomberku: Vodička († 51) na mieste zahynula

V katastri obce Valaská Dubová (okres Ružomberok) sa v stredu ráno zrazili tri autá - vodička († 51) jedného z nich zraneniam na mieste podľahla. Od nedele ide o štvrtú smrteľnú nehodu na slovenských cestách!

V katastri obce Valaská Dubová (okres Ružomberok) sa v stredu ráno zrazili tri osobné autá. Podľa predbežných zistení mladý vodič (19) za volanom VW Phaeton s evidenčným číslom okresu Dolný Kubín dostal v zákrute šmyk a ním riadené auto narazilo do osobného auta Subaru Justy s evidenčným číslom okresu Ružomberok. Vodička († 51) subaru na mieste zrážky zraneniam podľahla. Účastníkom nehody bolo aj tretie osobné auto Ford S-Max s evidenčným číslom okresu Ružomberok

"Polícia dopravu okolo miesta nehody nevyhnutne potrebný čas odkláňala," uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová. 

Od nedele už štyri smrteľné nehody!

V katastri Mníchovej Lehoty (okres Trenčín) sa v utorok ráno zrazili dve osobné autá - Škoda Fabia a Fiat Punto. Podľa doterajších zistrení vojačka Monika (28) z okresu Trenčín na osobnom vozidle Fiat Punto išla od Bánoviec nad Bebravou smerom na Trenčín. Pri predchádzaní nákladnej jazdnej súpravy sa zrazila s oproti idúcou Škodou Fábia, ktorú riadila Viera  (53) z okresu Púchov. Pri zrážke sa ťažko zranila spolujazdkyňa zo škodovky Jana P. († 54) z Trenčína, ktorá  zrananiam podľahla. Obidve zranené vodičky previezli do nemocnice.

 

Ďalšia smrteľná nehoda sa stala v utorok krátko pred 5. hodinou ráno v katastri obce Dargov (okres Trebišov). Vodič osobného auta Peugeot 406 Peter († 38) z neďalekej obce sa tam zrazil s nákladiakom. Zraneniam na mieste podľahol.

Profesionálny vojak v čase osobného voľna Gabriel L. (29) za volantom osobného auta Chevrolet Lacetti medzi obcami Kalná nad Hronom a Lok (okres Levice) v nedeľu večer autom zrazil chodca Jozefa T. († 48) z Levíc, ktorý na mieste podľahol zraneniam. Chodec v tmavej bunde kráčal po krajnici po nesprávnej strane v smere jazdy osobného auta, bez reflexných prvkov na oblečení. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vr, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej