Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.10.2016 13:04 | Prominenti | Domáci Prominenti

Prvé trhliny vzťahu Andyho Krausa a Natálie: Dali si pauzu, mladá herečka trpí!

Horúca avantúra dostáva trhliny! Zdá sa, že scenárista Andy Kraus (49) si po prevalení jeho aférky s mladou herečkou Natáliou Puklušovou (32) potrebuje ujasniť veci a vyčistiť hlavu.

Známy producent sa stiahol do úzadia a rozpad svojho manželstva s manželkou Danielou (44) rieši v tichosti za múrmi svojho domu. Napriek tomu, že sa zo spoločnej vily odsťahoval, za rodinou sa neustále vracia. Puklušová sa tak ocitla v štandardnej situácii mileniek čakateliek. Okrem toho sa dočkala aj studenej sprchy od Krausa, ktorý ju momentálne odstavil na druhú koľaj a vyjadril sa, že si dajú pauzu!

Otvoriť galériu

Zdá sa, že záhada, prečo producent Kraus stále váha s podaním žiadosti o rozvod, je rozlúštená. Trojuholník manžel-manželka-milenka totiž nebude až taký pevný, ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. Podľa najnovších informácií sa totiž situácia v rozbitej rodine obracia a za kratší koniec už zrejme neťahá pani Krausová, ale mladá ambiciózna herečka Puklušová. „Andy Natálii povedal, že si musí dať pauzu, aby si ujasnil, čo ďalej. Natália je z toho nešťastná, ocitla sa totiž v role čakateľky. Nesie to ťažko, nevie, na čom je a ako sa Andy nakoniec rozhodne,“ prezradil Novému Času zdroj z okolia manželského páru.

Samotná Puklušová zvolila stratégiu vyčkávania, na ťahu je totiž Kraus. „Prepáčte, k tejto téme sa nebudem v súčasnosti vyjadrovať,“ zaujala striktné stanovisko herečka. A hoci známa odborníčka na vzťahy Danica Caisová tvrdí, že milenky zvyknú robiť záškodnícke aktivity, v tomto prípade to tak podľa nej pravdepodobne nie je. „Andy si musí veci ujasniť a rozhodnúť sa. Ale je možné, že nakoniec ho opustia obe ženy,“ myslí si Caisová.

Otvoriť galériu

 

Otáľa kvôli deťom?

Nemanželský pomer medzi uznávaným producentom a sympatickou herečkou sa nedal dlho ututlať. Dvojica sa podľa Krausovej manželky Daniely stretla na nakrúcaní sitkomu Dovidenia, stará mama! „Trvá to od apríla. Natália Puklušová je podstatnou súčasťou tejto situácie,“ vyhlásila po prevalení škandálu Krausová, ktorá po sedemnásťročnom manželstve počíta s rozvodom. „Na rozvod som pripravená, čakám len na návrh a žiadosť od manžela a jeho právneho zástupcu,“ povedala Novému Času Krausová. Samotný Kraus sa k celej záležitosti vyjadruje zatiaľ opatrne a s jasným džentlmenským postojom otáľa. „S Natáliou som v kontakte a nie je vylúčené, že po čase budeme oficiálne spolu,“ priznal nedávno exkluzívne pre Nový Čas. Jednoznačne sa však nevyjadril, či bude nasledovať rozvod. Je to ťažké hlavne kvôli deťom Borisovi (14) a Zoji (11), preto si zrejme potrebuje všetko v pokoji premyslieť.

Otvoriť galériu

Musí sa rozhodnúť

Danica Caisová, sexuologička

- Nie vždy nájdu ľudia šťastie v prvom manželstve. Žijeme v modernej spoločnosti, tieto vzťahy voláme sukcesívna monogamia - istý čas s niekým žijeme, sme mu verní, potom sa rozídeme a hľadáme ďalší vzťah. Ženy čakateľky nebývajú zväčša pasívne. Vykonávajú rôzne záškodnícke akcie, snažia sa misku váh preklopiť na svoju stranu a využívajú pri tom svoj vzhľad, mladosť a sex. Prísľub nového, vášnivého, čo už v sedemnásťročnom manželstve nemáte. To je totiž postavené na iných intímnych základoch. Andy sa musí rozhodnúť medzi dvomi ženami a ony bojujú o jedného muža. Ale je možné, že nakoniec ho nechajú obidve.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, NOVÝ ČAS

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Vlhovú čakajú v kalendári SP veľké zmeny: Menej pretekov v Európe a škrty obľúbených stredísk
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Čo všetko čaká dnes poslancov? Schôdzu začali návrhom na zmeny v zložení parlamentných výborov
(ilustračné foto)
Kus žltého papiera vydražili za obrovskú sumu! Neuhádnete, čo je za tým
Tragédia na Spiši vzala život aj Lucke († 17).
Foto
Tragédia na Spiši: Otec Ľuboš prezradil, čo našli v mobile nebohej Lucky († 17)! Chytí vás za srdce, čo urobil potom
Po nevídaných dažďoch vládla všade panika a strach.
FotoVáš Tip
Dubaj zasiahli najsilnejšie dažde za posledných 75 rokov: Chaosu a katastrofe čelia aj uviaznutí Slováci!
Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
V hre príchod reprezentanta: Uloví futbalový Slovan veľkú rybu?
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Nečakaná návšteva na Ukrajine! Aha, kto pricestoval do Kyjeva
(ilustračné foto)
Rusko spôsobilo na Ukrajine teror: Diali sa tam strašné veci! Hlásia množstvo obetí
Ilustračné foto
Viaceré komplikácie v doprave v Bratislave: Tu sa zrazili 3 autá! Kde všade sa zdržíte?
(ilustračné foto)
Jedna z najväčších krádeží zlata v dejinách krajiny: Prípad sa pohol! Nečakaný úspech
Ilustračné foto
Dokedy nás bude trápiť mrazivé počasie? Slováci, pripravte sa: To vôbec nevyzerá dobre!
(ilustračné foto)
Chystáte sa do Amsterdamu? Dobre čítajte: Zavádzajú nové opatrenia