Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.10.2016 13:03 | Prominenti | Domáci Prominenti

Milenci Banášová a Vincze na to idú zhurta: Vyslali do sveta prvé vyznania lásky!

Zobrali to pekne od podlahy! Správa o tom, že moderátorka Adela Banášová (36) tvorí pár so zajačikom Viktorom Vinczem (25), šokovala celý šoubiznis.

No vyzerá to tak, že Adela je poriadne zamilovaná! Jej o jedenásť rokov mladší kolega u nej totiž už niekoľko dní prespáva a po novom sa už Vincze vyváža aj na moderátorkinom luxusnom aute! Párik v stredu dokonca vyslal do sveta prvé vyznanie lásky.

Otvoriť galériu

Banášová randí s Vinczem viac ako tri týždne a milenci to vzali pekne rýchlo. Zatiaľ čo v predchádzajúcom Adelinom sedemročnom vzťahu s tanečníkom Petrom Modrovským otáľali so spoločne strávenými nocami dosť dlho, pri Vinczem, zdá sa, Adela stráca hlavu. „Peťa netlačím, aby sa ku mne nasťahoval, zatiaľ sme takto spokojní. Obaja už máme svoj vek a ja som rada, keď mám večer svätý pokoj,“ povedala počas ich randenia pre Nový Čas Nedeľa Banášová.

Dnes už zrejme moderátorka zmenila názor, pretože v posledných dňoch jej robí každú noc spoločnosť nový milenec! Nový Čas totiž mladého markizáka prichytil u Banášovej už druhý deň po sebe a navyše mu Adela dala k dispozícii aj svoje auto, ktorým sa Vincze pohodlne odviezol do práce. Odborník má však na takéto rýchle začiatky jednoznačný názor: „Vzťahy, ktoré rýchlo vzplanú, aj veľmi rýchlo vyhoria,“ tvrdí psychológ František Skokan.

Otvoriť galériu

 

Stále spolu

Adela sa v stredu ráno objavila v markizáckom Teleráne, kam prišla porozprávať o svojej relácii a čo-to utrúsila aj o svojej novej láske. Veľa však povedať nechcela a všetci sa museli uspokojiť s vyjadrením „Viktor je super človek.“ Neprišla však sama. Spoločnosť jej robil Vincze, ktorý ale zostal prekvapivo mimo kamier. Práve on je totiž človek, ktorý nemá problém so sebaprezentáciou. Zrejme mu ani neprekážalo, že o pár hodín bude merať cestu do televízie znova, keďže ťahal šichtu v spravodajstve. Keďže sa ich tváre objavili na titulkách novín, Banášová sa napokon rozhodla prehovoriť pre Nový Čas.

Otvoriť galériu

„Áno, sme spolu. Je to začiatok nášho vzťahu a je to veľmi pekné. Viac to však nechcem rozoberať,“ priznala otvorene. Z týchto slov je jasné, že Banášová je až po uši zamilovaná a rovnako tak aj Vincze. „Cítim sa pri nej úžasne a to je niečo vzácne, čo si treba vážiť,“ povedal nám. Zdá sa však, že Adela si bude musieť pri svojom zajačikovi zvyknúť aj na novinky. Zatiaľ čo sa moderátorka vyhýba prezentovaniu na sociálnych sieťach, Vincze je, naopak, veľmi aktívny. Inak to nebolo ani v utorok, keď sa krátko pred polnocou pochválil ich spoločnou fotkou z podniku, kde s predstihom oslavovali Adeline narodeniny. Moderátorkou sa však nepochválil prvýkrát. Fotky s ňou uverejňoval na sociálnych sieťach už pred niekoľkými týždňami - na oslave 20. narodenín Markízy, či z iných akcií. Zdá sa teda, že mladý moderátor mal Adelu v hľadáčiku už oveľa skôr, ako sa mu ju podarilo uloviť!

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto)
Krajina v strachu: Zaznamenali nebezpečný VÍRUS! Spôsobuje krvácanie z očí aj uší
(ilustračné foto)
Obrovský podvod! Polícia zhabala falošné bankovky v hodnote 50 miliónov eur
Varovanie pred búrkami
Vážne varovanie meteorológov: Slováci, pripravte sa na NEBEZPEČNÝ jav! Tu si dávajte pozor
ilustračné foto
Dodáva KĽDR balistické strely Rusku?! Situácia je vážna, Ukrajina musí konať
Priebeh dychovej skúšky (ilustračná foto)
Opitý vodič skončil v cele: Sila, koľko promile nafúkal v ranných hodinách!
Ilustračné foto
Vandali vyčíňali na detskom ihrisku: Strašné, čo tam urobili! Mesto po nich pátra
Babišoví sú spolu od roku 1992.
Foto
Monika Babišová už za manželom nesmúti: Po rozchode sa pochválila NOVÝM JA!
The New York City Pride Parade celebrating all lifestyle choices. Flags at the parade. The parade route was lined with tens-of thousands of spectators supporting the event.
Veľká vec u našich susedov: Ústavný súd rozhodol! Týka sa to zmeny pohlavia
HC Slovan chce prebrať slovenský gigant: Začne nová éra belasých?
hacker in hoodie typing code in program using laptop in dark studio
Smrť za internetové príspevky! Súdy odsúdili muža: Strašné, čo sa v krajine deje
Aký prípravok na čistenie karosérie je najlepší?
Veľký test autošampónov: TENTO je najlepší, no aj lacnejší spraví divy
Ivan Korčok, Peter Pellegrini, Andrej Danko, Štefan Harabin.
Prezidentskí kandidáti zverejnili výdavky na kampaň: Kto minul najviac a kto naopak ani cent?!