Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.10.2016 13:35 | Šport | Futbal
Foto

S kým skutočne randí Cristiano Ronaldo? Tieto sexice už vystriedal po rozchode s Irinou

Po rozchode s ruskou kráskou Irinou Shayk je ako odtrhnutý z reťaze. Ak by bolo pravdou všetko, čo sa píše, tak Cristiano Ronaldo (31) randí každý deň s inou.

Sympatický chlap, jeden z najlepších futbalistov planéty a navyše nechutne bohatý. Je jasné, že hviezda Realu Madrid a portugalskej reprezentácie je magnetom pre tie najkrajšie ženy. Ale s kým v skutočnosti randí teraz?

Cristina Buccinová

#laisla🐒#me 🚫

Fotka uverejnená používateľom Cristina Buccino (@cribuccino),

 

Podľa talianskych médií je hotová vec, že Ronaldo prežíva románik s talianskou modelkou Cristinou Buccinovou, s ktorou ho videli v lete na Ibize. Sama Buccinová románik s Ronaldom potvrdila magazínu Chi. "Prišla som na Ibizu a Cristiano Ronaldo tam bol tiež. Stretli sme sa, naše oči sa stretli, všimli sme si jeden druhého. Potom ma pozval na večeru. Musím povedať, že Cristiano Ronaldo je úžasný chlap. Veľkorysý a pravý gentleman, ktorý vie nadchnúť ženu," opisovala Buccinová na sociálnej sieti. Každý, kto si myslí, že to medzi nimi bol len flirt, sa pletie, píše Chi. "Ich vzťah pokračuje. Zatiaľ je všetko tajné, ale odhalenie príde," sľubuje.

Desiré Corderová

Otvoriť galériu

Dievčat, ktoré mali byť zaručene milenkami hviezdneho futbalistu, sú však celé zástupy. S Desiré Cordeirovou sa Ronaldo objavil na titulnej strane časopisu Corazón. Španielska Miss z roku 2014 sa s Ronaldom zoznámila na Instagrame, kde si navzájom lajkovali fotky. Prvý krok vraj urobil Ronaldo a napísal jej súkromnú správu. Teraz sa dvadsaťdvaročná Desiré vraj kvôli nemu už presťahovala zo Sevilly do Madridu.

Cassandra Davisová

I'm on an island by myself.

Fotka uverejnená používateľom Cassandre (@casidavis),

Novou ženou v živote Cristiana Ronalda má byť aj fitness modelka Cassandra Davisová. Stretli sa vraj tento rok v lete v nočnom klube, potom spolu strávili víkend v Miami. Podľa fotiek, ktoré paparazzi získali pri bazéne, sa k sebe celkom mali. Cassandra má na Instagrame vyše pol milióna fanúšikov, a to najmä vďaka skvele vytvarovanému pozadiu.

Paula Suárezová

the world in your eyes.. 🌎🔯💓

Fotka uverejnená používateľom Paula💎Suarez👸🏻 (@paulasuarezg),

Začiatkom leta obleteli sociálnej siete zábery Ronalda na jachte s tajomnou očarujúcou brunetkou, v ktorej médiá odhalila kolumbijskú modelku a herečku Paulu Suárezovú. Ronaldo s ňou strávil krátku dovolenku pred EURO. Aj s touto kráskou sa futbalista stretol v nočnom klube. Bolo to na Ibize. Nasledovalo pozvanie na párty na loď, podľa tajného zdroja to však bola záležitosť na jednu noc. Fanúšikovia, ktorých má Paula len na Instragrame 350 tisíc, sa jej na Ronalda pýtali, ale neodpovedala. Avšak k fotke, ktorú zverejnila, jeden z nich napísal: "Táto moja kamarátka je Ronaldove nové dievča. Tiež je nadšená fanúšička Realu Madrid. "

Elisa de Panicisová

Gym #fitness #motivation #girl #ball #squat #change #yourlife @vittoriolafata Love this picture

Fotka uverejnená používateľom 📽🎙🇭🇺Show Girl ~ Influencer 🇪🇸👙 (@elisadepanicis),

Na Ibize Ronaldo zjavne nezaháľal. Stretol tam tiež taliansku modelku a hviezdu reality šou Elisu de Panicisovú, zoznámili ich spoloční kamaráti. Elisa sa samozrejme nezdráhala potvrdiť talianskym médiám, že románik veselo pokračuje. Keď sa jej pýtali, či je to láska, povedala: "Ako by mohla nebyť?"

Daniella Graceová

Don't worry. Be happy. ❤️💫 @oldhabitsdiehardnl

Fotka uverejnená používateľom Daniella Grace (@daniellagrace),

Americká modelka Daniella Graceová bola považovaná za Ronaldovu milenku v máji a postarali sa o to tentoraz portugalské médiá. Hlavnou indíciou sa ukázala skutočnosť, že bývalú priateľku hviezdy NBA Blaka Griffina videli na štadióne Realu Madrid a že sa na Instagrame pochválila, že v poslednej dobe navštívila Portugalsko.

Alejandra Manriquezová

Red-eye Flight from KLAX to Guadalajara, Mexico. Feliz inicio de semana a todos!!! 😊

Fotka uverejnená používateľom Ale Manriquez (@babywingz),

Na jar vraj Cristiana Ronalda očarila mexická pilotka Alejandra Manriquezová, a to aj napriek tomu, že je fanúšičkou konkurenčnej Barcelony. Rozruch vyvolali dve fotky s hviezdou Realu, ktoré Alejandra zverejnila na sociálnych sieťach. Na jednej Ronalda objíma, ale text je viac než opatrný. "Mala som šťastie, letel so mnou CR7, jeden z najlepších futbalistov na svete," napísala a pridala srdiečko. Druhá fotka má intímnejší charakter a nesie označenie: "Večera s Cristianom."

Lucía Villalonová

Otvoriť galériu

Krátko po rozchode so Shayk sa povrávalo, že sa Ronaldo zblížil s televíznou reportérkou Luciou Villalonovou (28). Oslavovali spolu v lietadle, keď si viezol domov svoju tretiu Zlatú loptu. Ako sa ale neskôr ukázalo, Lucía síce randí s futbalistom, nie je ním ale Cristiano Ronaldo, ale Javier Hernández.

Alessia Tedeschiová

Otvoriť galériu

Na jar 2015 sa v súvislosti s Ronaldom hovorilo aj o Alessii Tedeschiovej. Talianska modelka a herečka sa vybrala na štadión Santiaga Bernabeua na zápas Ligy majstrov medzi Realom a Juventusom. Podľa talianskych médií pre ňu Ronaldo poslal svoje lietadlo, aby ho videla hrať a aby potom spolu mohli stráviť romantickú noc. Tedeschiová predtým chodila so synom bývalého talianskeho premiéra Silvia Berlusconiho Luigim.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Po nehode troch vozidiel na diaľnici zostalo auto prevrátené.
Foto
Hromadná zrážka na D1: Auto ostalo prevrátené na streche! Hasiči sa zapotili
Obec Krivá
FotoVáš Tip
Mrazivý príbeh zázračnej dediny na Orave: Okolité obce cez vojnu vypálili, v Krivej nik nezomrel! Ako spomínajú preživší?
Alena Heribanová a Ľuboš Machaj
Foto
Moderátorka Alena Heribanová k situácii v RTVS: Silné slová! Čo si myslí o Machajovi?
Na Akropolu v súčasnosti denne zavíta približne 23 000 ľudí.
Desivý objav Aténach: Podzemný sklad po rokoch odhalil tajomstvá
Adrian Lehmann.
Boj o olympiádu prekazila smrť (†34): Osudnou mu bola jeho láska!
Prezidentka SR Zuzana Čaputová naposledy úraduje z Košíc od utorka do piatka 26. apríla 2024.
Prezidentka sa vzdialila od hradného kopca Bratislavy: V Košiciach sa stretla s bývalou hlavou štátu
Na archívnej snímke zo 14. marca 2024 nákladné autá s humanitárnou  pomocou pre Pásmo Gazy
Európska únia sa kvôli zhoršujúcej situácii rozhodla konať: Zintenzívňuje svoju pomoc
Ilustračné foto
V Rusku zadržali novinára: O jeho osude bude rozhodovať súd! Za toto mu hrozí basa
Zvolenská nemocnica začína vo svojom areáli s výstavbou nového pavilónu chirurgie.
Ministerka Dolinková zavítala do Zvolena: Miestna nemocnica spustí veľké plány
Policajti v Ružomberku žiadajú verejnosť o pomoc pri objasňovaní dopravnej nehody.
Hrozivo vyzerajúca nehoda: Vodič narazil do stromu! Muži zákona sa obracajú na verejnosť
early rush hour scene with lens flares
Opatrne na cestách: Rýchlostnú cestu úplne uzavrú! Polícia uviedla dôvod
Bývalý politik SNS sa rozčuľoval, že nič nespáchal a považuje to za politickú objednávku.
Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu: Exšéf SNS sa nedostavil! Čo sa dialo ďalej?