Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.09.2016 12:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dara Rolins prezradila, kto jej je po smrti kamarátky oporou: To by vám ani nenapadlo!

Čaká ju obrovská výzva! Predčasná smrť manažérky Evy Skallovej († 36), ktorá podľahla zákernej rakovine, tvrdo zasiahla jej blízku kamarátku Daru Rolins (43). Skallová, ktorá bola pre Daru druhou sestrou a spriaznenou dušou, po sebe zanechala milovanú dcérku Charlottu (8).

Tá bude po krutej rane osudu potrebovať silnú oporu. Poskytne jej ju biologický otec, ale aj samotná Rolins s dcérou Lolou (8), pre ktoré je dievčatko súčasťou rodiny. Dokáže speváčka Charlottke nahradiť mamu, o ktorú prišla v takom útlom veku?praha - Prečo musela zomrieť taká mladá? Manažérka speváčky Dary Rolins (43) Eva Skallová († 36), ktorá podľahla zákernej rakovine, patrila medzi vzorných pacientov.

Blízka kamarátka popovej hviezdy pravidelne chodila na chemoterapiu a okrem pokynov domácich aj zahraničných odborníkov dala aj na rady alternatívnych šamanov. Zdalo sa, že liečba onkologického ochorenia bude úspešná a mladý organizmus sa s agresívnou chorobou vyrovná. Skallovej okrem toho dávalo veľkú nádej na uzdravenie aj to, že sarkóm kostí porazí až sedem z desiatich chorých. Kde sa teda stala chyba?  

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Eva Skallová naposledy vydýchla v utorok po tom, ako jej vysilený organizmus už ďalej nevládal bojovať so zákernou chorobou. Podľa informácií Nového Času jej diagnostikovali nádor na bedrovom kĺbe. „Začalo sa to u profesora Kolára, kam som šla s bolesťami chrbta. Urobil so mnou pár cvikov a divne sa mračil. Odchádzala som v slzách, ale s nádejou, že ďalšie testy potvrdia, že ide len o banalitu,“ povedala v poslednom rozhovore pre časopis Slovenka Tvoj štýl. Sarkóm kostí, ktorým kamarátka Dary Rolins od vlaňajšej jesene trpela, pritom podľa vyjadrení onkológov patrí k lepšie poraziteľným formám rakoviny. Pri včasnej diagnostike má totiž pacient až 70-percentnú nádej, že si s agresívnou chorobou v kostných bunkách poradí.

 

„Eva bola mladá žena na vrchole síl. Ako je možné, že mladý človek plný elánu napokon zomrie?“ pýta sa zdrvená rodina aj priatelia úspešnej manažérky. Ona sama pritom svoj veľký boj o život nepodceňovala! „Vyhľadala rôznych odborníkov a staral sa o ňu aj tím špecialistov zo zahraničia,“ tvrdí zdroj Nového Času. Eva vzorne nav­števovala onkologickú ambulanciu, kde podstupovala chemoterapeutickú liečbu. Tú mala znášať pomerne ťažko. No nádej, že bude môcť zostať čo najdlhšie so svojou milovanou dcérou Charlotte a partnerom Vaškom, jej dávala silu ísť v zápase s chorobou na doraz. „Dostala prázdniny od liečby, pretože ju predošlou ťažkou chemoterapiou v podstate otrávili. Museli jej v celom tele meniť krv,“ prezradil zdroj českého denníka Blesk.

Otvoriť galériu

Šamanovi zaplatila veľké peniaze

Chorá Skallová sa však nespoliehala len na tradičnú medicínu. Túžila žiť, preto vložila svoj život aj do rúk šamana. Podľa Blesku za služby človeka s alternatívnou formou liečby mala zaplatiť 20 000 eur. Žiaľ, ani to jej nedokázalo pomôcť. „Pred týždňom som s Evou hovoril. Bola v úplnej pohode. Potom sa to z hodiny na hodinu zvrtlo a posledné tri dni už ležala v nemocnici,“ potvrdil Blesku jeden z Eviných kamarátov. Po tom, ako jej podľa českých médií objavili dva podkožné nádory, lekári počítali jej život už len na hodiny.

Otvoriť galériu

„V utorok popoludní začala krvácať do mozgu, stratila vedomie a o tri hodiny nato už nebola,“ dodal smutne zdroj. Skallovej odchod ťažko znáša aj zronená speváčka. „Je mi hrozne. Hrozne mi chýba. Môj otec zbožňoval Evinku. Sú hore spolu... a pijú víno,“ odkázala do neba svojej „sestre“ zarmútená Rolins. Tá priznala aj to, že oporou v smútku jej je dcérka Lola. „Som pyšná, že sa rozplače so mnou, objíme ma a povie, nech sa nebojím, že to spolu všetko zvládneme...“ napísala na sociálnej sieti.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Ilustračné foto
Príde to, na čo všetci čakali: Pripravte sa, začne to už cez VÍKEND!
Benátky začali skúšobne vyberať vstupné do mesta.
Chystáte sa do obľúbenej turistickej destinácie? Pripravte si peňaženky! Tu sa nedostanete zadarmo
Bratislavskí policajti oživovali muža v bezvedomí.
Silné video, išlo o SEKUNDY: Petržalskí policajti vrátili muža medzi živých!