Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.10.2016 00:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Trpký koniec manželstva Angeliny Jolie a Brada Pitta: Zničili ich drogy?!

Najcelebritnejšie manželstvo sveta je v troskách! Hollywoodska herečka Angelina Jolie po dvoch rokoch manželstva s Bradom Pittom podala žiadosť o rozvod. Vyčíta mu zlé výchovné metódy, problémy s alkoholom aj drogami.

Ani samotnej Angeline však drogy nebývali cudzie. Závislosť, ktorou si obaja prešli, musela zanechať stopy, ktoré nezakryli ani úsmevy pred kamerami. Oficiálnym dôvodom rozvodu je podľa Jolie odlišný názor na výchovu detí, ktoré chce mať herečka po rozvode vo svojej starostlivosti. Lenže zdroje blízke páru tvrdia, že problém bol v inom - hollywoodskej kráske sa nepáči, že Brad priveľa fajčí marihuanu a navyše to mixuje s alkoholom. Je to zaujímavé o to viac, že samotná Angelina sa pred rokmi točila v drogovom kolotoči. Dnešná vzorná matka šiestich detí a neúnavná bojovníčka za ľudské práva má tak tiež svoju odvrátenú tvár...

Rola feťáčky

Ako 22-ročná si Angelina v roku 1997 zahrala vo filme Gia úlohu supermodelky, ktorá nedokázala uniesť svoj úspech a začala brať drogy. Za svoj presvedčivý herecký výkon získala v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe svoj druhý Zlatý glóbus. Vraj vždy bola zástankyňou metódy, podľa ktorej herec zostáva v úlohe aj mimo kamery, naplno sa do nej vžije, aby podal čo najpresvedčivejší výkon. Ťažko povedať, ako to bolo v prípade tejto roly, no isté je, že herečka v 90. rokoch drogy naozaj brala.

Otvoriť galériu
Brad Pitt
Zdroj: northfoto

Koks a heroín

Angelinu pred šiestimi rokmi bonzol časopisu Life & Style jej bývalý díler Franklin Meyer. Podľa jeho slov krásku zásoboval nielen kokaínom, ale aj heroínom. O štyri roky neskôr sa na svetlo sveta dostalo 16-minútové šokujúce video, ktoré nakrútil v roku 1999 práve Meyer. Pochádza z herečkinho vtedajšieho bytu na Manhattane, kam jej díler pravidelne nosil zásoby drog. „Angie bola mojím klientom niekoľko rokov. Predával som jej heroín a kokaín. Jedného dňa mi zavolala, aby som sa u nej po ceste stavil. To znamenalo, aby som jej doniesol drogy,“ prezradil Meyer pre magazín Enquire, ktorý ako prvý nahrávku zverejnil.

 

Herečka na videu telefonuje svojmu slávnemu otcovi Jonovi Voightovi (77) a nervózne pritom pobehuje po byte. Okolo nej vidieť veľký neporiadok a ona vyzerá naozaj biedne - je extrémne vychudnutá, má na tele početné modriny a škrabance, pôsobí strhane a oči má červené a zapadnuté. Video Meyer nakrútil, keď jej do bytu priniesol zásoby. Mal tak robiť dva- či trikrát týždenne. Vždy si podľa neho nakúpila drogy približne za 100 dolárov. V roku 1999 dokonca mala Angelina pod vplyvom kokaínu vystúpiť v televíznom rozhovore, keď predstavovala film Girl, Interrupted, za ktorý, mimochodom, získala Oscara.

Otvoriť galériu
Herečka Angelina Jolie
Zdroj: northfoto

Neznášam trávu

Slávna herečka o tomto období neskôr vyhlásila, že bolo temné a nebezpečné. Podľa jej slov mala obrovské šťastie, že vôbec prežila, pretože mnohí jej hereckí kolegovia toto šťastie nemali. Problematické však nebolo iba toto obdobie, ale aj jej puberta. Angelina sa priznala aj k sebapoškodzovaniu. „Zbierala som nožíky a vždy som mala nejaký pri sebe. Z nejakého dôvodu bol pre mňa ten rituál rezania sa oslobodzujúci a istým spôsobom terapeutický,“ prezradila desivé tajomstvo v rozhovore pre CNN. Drogy však neboli cudzie ani Bradovi Pittovi. Pre magazín Esquire pred rokmi priznal, že počas manželstva s Jennifer Aniston (47) užíval drogy.

V tom čase podľa svojich slov márnil svoj život. Marihuana u nich bola na dennom poriadku. Brad sa však fajčenia trávy úplne nevzdal ani počas manželstva s Angelinou. Tá dokonca z jeho závislosti mala obviniť práve Jennifer Aniston. Ktovie, či jej prekáža to, že Brad berie drogy, alebo to, že fajčí práve marihuanu, pretože o nej sa raz herečka vyjadrila, že ju nemusí. „Mala som koks, heroín, extázu, LSD, všetko. Ale jedinou drogou, ktorá mala na mňa najhorší vplyv, bola tráva. Cítila som sa hlúpo a vysmiato a ja taký pocit nenávidím,“ priznala viacnásobná matka v rozhovore pre britský denník Metro.

Otvoriť galériu

Angelina je psycho

Angelina sa však napriek svojej drogovej minulosti snažila byť vzornou matkou a manželkou. Ale je možné, že búrlivý život zanechal stopy na jej psychike. Povesť rodinky úžasných, za akých Brada a Angelinu mnohí pokladali, naštrbil až ich bývalý ochrankár Bill. Práve on pred šiestimi rokmi rozpútal debaty o psychickom zdraví jednej z najžiadanejších herečiek Hollywoodu. „Je to blázon, úplne psycho,“ opísal správanie Angeliny magazínu In Touch Bill. Herečka má podľa neho dve úplne odlišné tváre. Jedna je tá, ktorú ukazuje na verejnosti - milá, priateľská a vždy usmiata. V súkromí sa však mení na psychotickú beštiu.

„Svoje o tom vie aj Brad. Keď začali spolu chodiť, boli samý smiech a sex. Teraz väčšinou spia v oddelených spálňach,“ približoval vtedy vzťah páru exochrankár. Povedal, že je šťastný, že už nemusí pre niekoho, ako je Angelina, pracovať. „Podľa mňa je skutočná Angelina veľmi egocentrická osoba posadnutá kontrolou, ktorá navyše nemá žiadnu trpezlivosť. Nerobí žiadne veci s láskou v srdci. Stále len kričí, jačí a potom odíde.“ Pustil sa dokonca aj do jej vzťahu s deťmi. „Týra ich psychicky, a keď niektoré z ich detí plače, vždy sa zvláštne usmieva.“ Podľa neho často sa po svojich výstupoch zavrela do svojho apartmánu a nechala Brada s deťmi samého. O to zvláštnejšie preto dnes vyznieva dôvod rozvodu, ako je nezodpovedný prístup k výchove detí.

Otvoriť galériu

Jej zvláštnosti

Pred dvomi rokmi herečka v otvorenom rozhovore pre magazín America‘s Parade nešetrila slovami chvály na svojho manžela. Priznala, že Brad ju miluje so všetkými jej zvláštnosťami. „Miluje ma. Deti ma milujú. Vedia o všetkých mojich nedostatkoch a o všetkých mojich zvláštnostiach a akceptujú ich. Tak sa môžem cítiť kompletná,“ povedala. „Deti nás držia pokope, ale vzťah nevydrží, ak ide iba o deti. Musíte sa o seba zaujímať a prežívať spolu naozaj nádherný čas plný vzrušenia, a to my robíme.“

Nuž, zdá sa, že o dva roky neskôr je všetko úplne inak a pár neudržali pokope ani tri vlastné a tri adoptované deti. Pohár mal pretiecť minulý týždeň, keď celá rodina letela súkromným lietadlom a hlava rodiny sa na palube opila. Svedkovia povedali portálu TMZ, že Brad mal na deti kričať, dokonca malo dôjsť aj k fyzickému násiliu. Pitta má za tento čin riešiť už sociálka. Či už to sú drogy, nezodpovedná výchova, nevera či čokoľvek iné, zdá sa, že ich naoko harmonický vzťah mal mnoho skrytých trhlín. Tie zapríčinili, že sa po 11 rokoch známosti a dvoch rokoch od sobáša rozpadol ako domček z karát.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Kristína Štúriková

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


passing a truck
Poľskí poľnohospodári zúria! Blokujú hraničné priechody: Vláde posielajú jasný odkaz
Slovenskí hokejisti absolvovali ďalší prípravný duel pred MS v Česku.
Foto
Víťazná šnúra sa skončila: Slovenskí hokejisti vysoko podľahli Nemecku
Na archívnej snímke z 12. marca 2024 poľský premiér Donald Tusk.
Poľský premiér predpovedá: Najbližšie týždne môžu rozhodnúť vojnu na Ukrajine
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Slovenská a ukrajinská vláda sa stretli za jedným stolom: Počas rokovania padali jasné návrhy
Český premiér Petr Fiala.
Slováci vyzbierali pre Ukrajinu poriadny balík: Čo bude s peniazmi? Český premiér má riešenie
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší útok! Medveď si urobil zálusk na 300-kilového býka: Dobytok vláčil po lúke
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Foto
Fenomenálny Jaromír Jágr neprestáva udivovať: V českej baráži prepísal svetový rekord!
Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO