Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.11.2016 06:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Silvia Kucherenko je bez manžela už dlhé mesiace: Dostala už ponuky na rande?

„Teraz som samoživiteľkou a je logické, že riešim najmä to, že z niečoho treba žiť. Dozrel čas, aby som sa vrátila do práce,“ hovorí modelka Silvia Kucherenko (34), ktorej sa život obrátil naruby po tom, čo jej manžela Sergeja (45) zavreli do väzenia.

Blondínka v exkluzívnom rozhovore, ktorý poskytla Novému Času víkend, prezradila, ako sa jej bez neho žije a kto jej v tomto zložitom období najviac pomáha.

Váš manžel sedí momentálne vo vyšetrovacej väzbe. Chodíte ho navštevovať. Aký je to pocit?

Pravda je, že môj manžel je už viac ako deväť mesiacov vo vyšetrovacej väzbe. Prečo to trvá tak dlho, mi v tejto chvíli nevie nikto povedať. Áno, chodievam ho navštevovať. Tak, ako som ho každý týždeň chodievala navštevovať do väznice vo Viedni, budem ho navštevovať aj teraz v Banskej Bystrici. Zatiaľ sme mali povolenú len jednu návštevu, no keď budem mať znovu príležitosť, znova pôjdem. Pocit je to veľmi zložitý. Na jednej strane si uvedomujem, aká je momentálne situácia a okolnosti, za ktorých sa tieto naše stretnutia dejú. Nie je to príjemné. No na strane druhej ho vždy ja, náš synček a moja rodina radi vidíme a tešíme sa, že môžeme byť aspoň na chvíľku spolu. Veď je úplne izolovaný od rodiny.

 

Stále mu dôverujete? Nikdy ste nepochybovali o jeho nevine?

Povedala som to niekoľkokrát a znovu to zopakujem, že svojmu manželovi verím a verím tiež, že je nevinný. Nikdy som o svojom presvedčení nepochybovala. Žijem s ním roky, máme spolu synčeka a vždy sme sa o všetkom rozprávali. Nikdy nemal úmysel podvádzať, do všetkého išiel vždy čestne s dobrým úmyslom. Sergej je veľký dobrák a veľmi dôveruje ľuďom. Verím len v jedno, že raz pravda vypláva na povrch. Viem, o čom hovorím.

Otvoriť galériu

Čo sa zmenilo neprítomnosťou manžela?

Mnoho vecí. S touto kauzou žijeme už takmer šesť rokov. Vedela som o  možných rizikách, ktoré môžu nastať, ale že by sa to mohlo skončiť aj takto – vo vyšetrovacej väzbe, to nikdy. V živote môžete byť pripravení na tisíc vecí, no nie na to, že zrazu vám vezmú manžela a otca vášho syna. Prvé týždne boli pre mňa doslova nočná mora, keď sa zúfalstvo miešalo so strachom, smútkom a tiež s hnevom. Zrazu zostanete sama so synom a muž, ktorý bol pre vás oporou, tu nie je. Po týždňoch som pochopila, že žiť v zúfalstve sa nedá. Náš život musí pokračovať ďalej. Je tu náš syn a rozhodne to, čo by som chcela ako posledné, je, aby sledoval utrápenú a zničenú mamu.

V čom konkrétne vám Sergej najviac chýba?

Vo všetkom, chýba nám všetkým. Od začiatku sme boli stále spolu a naším najväčším šťastím bolo, že sme si spolu založili rodinu, máme nášho Sašku. Vždy sme fungovali ako trojica, všetko sme spolu robili, spolu riešili každodenné radosti i starosti a vychovávali synčeka, Sergej je mi vo výchove veľmi nápomocný. Teraz, keď nie je pri nás, nám veľmi chýba.

Otvoriť galériu

Vždy ste boli starostlivou matkou a nepotrebovali ste opatrovateľku. Teraz ste však na všetko sama...

Viete, veľmi sa mi páči obraz, ktorý mi médiá vytvorili. Modelka, ktorá hádam dvadsať hodín denne stojí len pred zrkadlom. Blbosť a nezmysel. Pre mňa bola, je a bude vždy na prvom mieste rodina. Keď sa nám narodil synček, ani na chvíľu som nerozmýšľala nad tým, že by som dieťa odložila k cudzej žene. Nechcela som mať dieťa len preto, aby som ho mala. Chcela som, aby bol súčasťou nášho života, aby som ho videla vyrastať. Áno, teraz som na jeho výchovu čiastočne sama a budem mu venovať toľko času, lásky a svojho života, koľko len viem.

Život sa vám otočil naruby, otočili sa vám chrbtom aj priatelia?

Určite áno, pretože keď je dobre a darí sa vám, máte okolo seba tisíce priateľov. No len v ťažších situáciách zistíte, koľkí z nich skutočne stáli za to. Ostali tí, ktorým na nás naozaj záleží.

Otvoriť galériu

Žijete u rodičov v Michalovciach, ktorí sú vám oporou. Máte aj chvíle, keď na vás všetko padá? Vyplačete sa a nadávate na celý svet?

Ak by to tak nebolo, bola by som z kameňa. Mávam lepšie a horšie dni. Sú situácie, keď to na vás všetko doľahne a zlostíte sa, plačete. Je to náročnejšie o to viac, že máme päťročného syna, ktorý sa na svojho ocka pýta, a v takýchto momentoch sa pred ním nemôžete zložiť a plakať. Aj keby ste to možno stokrát chceli. Na strane druhej, ako som už povedala, dosť bolo plaču, vyhrňme si rukávy a poďme bojovať o pravdu a spravodlivosť.

Ako situáciu vníma syn?

Saška je úžasné dieťatko, citlivé, vnímavé a silné. Keď sa to celé stalo, prvoradé pre mňa a moju rodinu bolo, aby sme mu veľmi opatrne vysvetlili situáciu, ale snažili sme sa ho ochrániť od vecí, ktoré by jeho detskú myseľ len zbytočne zaťažovali a trápili. Aj nedávno, keď sme s ním navštívili Sergeja, bol úžasný. Namiesto sĺz a plaču bola jedna obrovská radosť, že vidí svojho ocka.

Synček chodí prvý rok do škôlky, ako to zvláda?

Náš syn miluje iné deti, je komunikatívny a nebojí sa. Zrejme ako každé dieťa, aj my sme si prvé dni trochu poplakali. Akurát neviem, či plakal viac on, alebo ja. V škôlke sa cíti dobre a je medzi kamarátmi.

Otvoriť galériu
Momentálne býva s rodičmi v Michalovciach.
Zdroj: Eva Eperješiová, Nový Čas

Myslíte si, že ho uchránite pred zlými rečami okolia?

Snažím sa o to. Zatiaľ neprichádza do kontaktu s neprajníkmi. Našťastie v škôlke neriešime nejaké reči neprajníkov a zvyšok času trávi so mnou a s mojimi blízkymi.

Plánujete sa vrátiť do práce. Máte už nejaké ponuky?

To, že život sa nezastavil a že netreba len plakať do vankúšov, sa týka mnohých oblastí môjho života. Áno, plánujem sa vrátiť do práce a je pravda, že ponuky sú. Samozrejme, musím selektovať a vyberať tak, aby mojou prácou netrpel náš syn. Kto si myslí, že budem ako modelka lietať po svete a dieťa odložím bokom, ten sa nedočká. Teraz som v štádiu, že vyhodnocujem a čoskoro sa pre tie správne rozhodnem.

Budete cestovať so synčekom?

Uvidím, čo mi pracovný život prinesie, ale opakujem, že prijmem len také ponuky, ktoré nebudú na úkor nášho synčeka. Ten je mojou prioritou. Zároveň som teraz samoživiteľkou a  je logické, že riešim, že z niečoho treba žiť. S prácou nemám problém a dozrel čas, aby som sa do nej vrátila.

Pracovali ste pre mnohých uznávaných návrhárov. Ste s niektorým aj v kontakte?

Spolupracovala som s mnohými známymi i menej známymi návrhármi. Prežila som ako modelka krásne a úspešné obdobie. Neskôr prišla rodina a ja som modeling akoby zavesila na klinec. Ale pri práci vznikajú aj kamarátstva, s niektorými som v kontakte, občas si dáme vedieť, ako idú naše životy.

Dostali ste odvtedy, čo je manžel vo väzení, aj nejaké ponuky na rande?

No, toto je síce pekná otázka, ale nalejme si čistého vína. Som manželka a vydatá žena. Sergej je a vždy bude pre mňa ten najdôležitejší muž. Nevidím teda jediný dôvod, aby som reagovala na nejaké ponuky na rande alebo sa s niekým zoznamovala. V osobnom živote to mám jasne upratané, môj manžel je tu, ja ho ľúbim a iní muži? Neexistuje dôvod, prečo by ma po tejto stránke mali zaujímať. V tomto mám úplne jasno! Ja som už muža svojho života spoznala.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Donald Trump.
Trumpovi ide o veľa: Najvyšší súd rozhoduje o jeho osude! Verdikt môže mať ďalekosiahle dôsledky
Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Pre doktora si kolegovia pripravili nádherné prekvapenie
Záchranári sa po 32 rokoch lúčili s kolegom Liborom: Obrovské PREKVAPENIE, nezmohol sa na slovo
Ilustračné foto
Taliansko sa búri: Ostro odsúdilo trest smrti pre iránskeho rappera!
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí
Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí