Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.09.2016 21:00 | Správy | Zahraničné správy

Koniec jedného z najslávnejších manželstiev: Zarmútený Pitt chce len jedno!

Jedno z najslávnejších hollywoodskych manželstiev sa skončilo.

Angelina Jolie podala žiadosť o rozvod s manželom Bradom Pittom, uviedol pre americkú televíziu CNN zdroj oboznámený s dokumentom. Herečka a režisérka v rozvodových dokumentoch, podaných v pondelok v Los Angeles, uviedla ako dôvod rozvodu "neprekonateľné rozpory". Žiada aj zverenie ich šiestich detí do svojej starostlivosti, pričom Pitt by mal právo navštevovať ich.

Právnik Jolieovej Pittovej, Robert Offer, povedal, že rozhodnutie rozviesť sa urobila kvôli "zdraviu rodiny". V žiadosti je uvedený dátum rozluky štvrtok 15. septembra, dodala tlačová agentúra AP. Herec v magazíne People zverejnil vyhlásenie k žiadosti o rozvod. Poprosil v ňom tlač, aby sa držala ďalej od jeho detí. "Som tým veľmi zarmútený, ale najviac teraz záleží na blahu našich detí. Žiadam vás o láskavosť - dajte im priestor, ktorý si v tomto ťažkom období zaslúžia," napísal Pitt vo vyhlásení.

Hoci filmové hviezdy boli spolu 12 rokov, zosobášili sa až v auguste 2014. Mali malú súkromnú svadbu na zámku Miraval v obci Correns vo francúzskom regióne Provensalsko. Ich deti na obrade niesli prstene a rozhadzovali lupene kvetov. Sobáš oznámili verejnosti až o niekoľko dní. Majú šesť deti: 15-ročného Maddoxa, 12-ročného Paxa, 11-ročnú Zaharu, desaťročnú Shiloh a osemročné dvojčatá Knoxa a Vivienne.

 

Pre Pitta sa končí druhé manželstvo; predtým bol ženatý s herečkou Jennifer Anistonovou známou z televízneho seriálu Priatelia. Jolie Pitt bola v minulosti vydatá za amerického herca Billyho Boba Thorntona a za anglického herca Jonnyho Leeho Millera. Počiatky ľúbostného vzťahu Jolieovej a Pitta vyvolali dovtedy nevídanú lavínu správ v bulvárnych médiách. Obaja sa zblížili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci v roku 2004, čo vyvolalo šíriacu sa fámu - dvojicou vytrvalo popieranú -, že Jolie spôsobila rozvod Pitta s Anistonovou. Pitt a Anistonová oznámili rozchod v januári 2005 a herečka podala o niekoľko mesiacov žiadosť o rozvod.

Pár si adoptoval deti z Kambodže, Vietnamu a Etiópie. A snažil sa využiť svoju slávu v závažných oblastiach. Jolie, veľvyslankyňa dobrej vôle OSN, sa angažovala v prospech utečencov a v rôznych ďalších problémoch v Afrike, ako aj v liečbe rakoviny prsníka. Ona sama podstúpila dvojitú mastektómiu. Z Angeliny Jolieovej sa stala tiež filmová režisérka. Vlani hrali manželia spolu v jej filme Pri mori (By the Sea). Stelesňovali atraktívnych manželov na spoločnej dovolenke vo Francúzsku, pričom ich manželstvo bolo už v rozpade. Snímka zarobila len 538.000 dolárov. 

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: TASR

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Herečka vyskúšala niečo nové.
Viki Ráková odhodila zábrany: Populárna procedúra dokazuje, že je pripravená na leto!
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Bratislavčania, pozor: Táto časť D2 bude celý víkend zatvorená
(ilustračné foto)
Na Orave našli mŕtveho muža († 56)! Desivé, čo objavili na jeho hrudi
Slovensko - Nemecko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Psíka Jeffa našli na ulici v dezolátnom stave
Foto
Keď ho našli na ulici, odpadávala z neho koža: Uvidíte ho teraz, roztopíte sa! Rozkošný chlpáč
Kemka taktiež neostal ticho a povedal, čo si o Šimkovičovej myslí.
Foto
Kemka ukázal zabudnutú FOTO so Šimkovičovou: To boli časy, keď vedela, kde je jej miestečko!
Odborníčka na reč tela si všimla na Putinovom prejave zvláštnosť.
Foto
Odborníčka na reč tela o prejave Putina: TOTO bilo do očí, z významu vás strasie!
Aplikácia sleduje aj blížiace sa termíny očkovania.
Foto
Rodičia, vyskúšajte APKU, ktorá pomôže s mnohými problémami: Čo všetko v nej nájdete?
Pápež František
Pápež František vyzval politikov! Slová, ktoré niekto musel povedať
Poprad, Slovakia, October 15, 2014 - People are boarding a Regional Train of the Slovak Railway ZSSK at Poprad Station.
Hororová scéna na železničnej stanici v Pezinku: Rušňovodič bol bezmocný!
Poľskí farmári a ďalší demonštranti sa zhromaždili v centre Varšavy, aby protestovali proti klimatickej politike Európskej únie a proeurópskej vláde Poľska.
Foto
Čo sa to v Poľsku deje?! Ulice zaplnili protestujúci: Európska únia nebude mať radosť
Brad Pitt a Angelina Jolie
Špina sa už valí! Smutné, čo vyšlo na povrch o Angeline Jolie: TOTO že hovorila deťom?!