Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.09.2016 15:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Celebrity ukázali, ako trávili voľné chvíle: Takto sme si užívali prázdniny

Prázdniny sa skončili a s nimi, žiaľ, aj nádherný čas letných dovoleniek. Väčšina celebrít ich trávila pri mori, kde oddychovali a čerpali novú energiu. Pozrite sa, kde, ako a s kým si užívali nezabudnuteľné chvíle voľna.

Zlatica Puškárová (39) a Patrik Švajda (44) - Chorvátsko

Leto v Chorvátsku bolo skvelé. Po rokoch sme sa vrátili do tejto krásnej krajiny a už teraz by sme si to zopakovali. Užili sme si zábavu, oddych, rodinu aj priateľov.

Zuzana Haasová (35) - Maroko

Otvoriť galériu

Pláže neboli pre mňa až také zaujímavé, iba keď sme šantili vo vlnách, ktoré dosahovali niekedy výšku aj dvoch metrov. Väčšinu času sme chodili po výletoch. Boli sme sa napríklad pozrieť, ako sa vyrába koža. Čo vám poviem, bolo tam smradu ako v Carihrade. Museli sme stále privoniavať k mäte, aby sme to zvládli. Videli sme aj výrobňu látok, kde sa tkali šatky a šály. Obdarovali sme nimi moju mamičku a svokričku.

Mária Čírová (27) - Taliansko

Otvoriť galériu

Máme radi Taliansko a tento rok sme si s rodinkou užívali voľné dni na Sardínii. Bola to skôr poznávacia cesta, každý deň sme boli na inom mieste. Treba zažiť tie krásne biele pláže, je dobré ísť tam autom, alebo si ho prenajať a pochodiť čo najviac pláží, každá jedna má svoje čaro. Odporúčame mestečká San Teodoro, Stintino a pláž Cala Luna, na ktorú sa dá dostať iba člnom či loďou. 

Karin Haydu (39) - Cyprus

Otvoriť galériu
Karin Haydu - Cyprus
Zdroj: archív

Dovolenkovali sme na Cypre s rodinou a s priateľmi. Odporúčam túto destináciu pre jej stabilné pekné počasie a čisté more. Navštívili sme krásne starobylé mesto Famagusta a tiež mesto Varosha, ktoré sa nazýva aj mesto duchov.

Lucia Barmošová (34) - Taliansko

Otvoriť galériu

Dovolenkovala som s priateľom Martinom na Sardínii. Hneď na letisku sme si prenajali auto, vďaka čomu sme toho videli a zažili naozaj veľa. Toľko nádherných miest vedľa seba a k tomu výborná talianska kuchyňa a čerstvé morské plody, to je spojenie, ktoré sa asi nedá nazvať inak ako rajom.

Mário Kollár (45) - Chorvátsko

Otvoriť galériu
Mário Kollár - Chorvátsko
Zdroj: youtube.com, tivi.sk

Bolo nám fantasticky, ale krátko, pretože sme boli iba na päť dní. Odbehol som si totiž medzi koncertami. Boli sme super partia. Moja Lucka, Chrisík, Majko a mladšia sestra Marcelka. Myslím, že Chorvátsko sa stane našou obľúbenou destináciou, aspoň pokiaľ bude Chrisík maličký.

Zuzana Vačková (47) - USA

Otvoriť galériu
Zuzana Vačková - USA
Zdroj: archív

Dovolenku som strávila so svojimi deťmi a s 9-ročným synovcom Maximkom v New Yorku a vybrali sme sa aj na pár dní do Kanady. Najviac sa nám páčilo v Central Parku. Príroda, množstvo športujúcich ľudí a pár metrov odtiaľ rýchly tep mesta. Odporúčam navštíviť Strawberry Fields a pokojnú prechádzku po parku. A potom späť šup do víru veľkomesta.

Barbora Rakovská (30) - Grécko

Otvoriť galériu

Na dovolenke sme boli ako rodinka, viacerí, takže sme si užili kopec zábavy. Pozreli sme si krásny grécky ostrov Thasos a dopriali si veľa slnka a mora. O gréckej kuchyni ani nehovoriac. Na tomto ostrove sú mnohé zákutia, treba si ostrov určite prezrieť celý a nájdete magické miesta, ktoré budete chcieť vidieť ešte raz. Ich kuchyňa je úžasná, olivový olej z tohto prostredia je vychýrená delikatesa.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí