Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.09.2016 15:19 | Tip od Vás | Slovensko
Foto

FOTO najsladšej nehody v histórii Slovenska: Budete slintať, keď uvidíte, čo vypadlo z kamióna!

Maškrtné jazýčky by si tu prišli na svoje! Na diaľnici D1 popoludní havaroval kamión s nákladom, ktorý sa v tú ranu rozsypal po celej vozovke.

Čitateľ, ktorý bol v čase havárie na mieste, nám do redakcie poslal veľavravné fotky. Cestu po zrážke dodávky a kamióna zasypala sladučká dobrota. Či sa na ňu niekto aj ulakomil, už čitateľ neprezradil. Nehoda sa našťastie zaobišla bez vážnejších zranení. "Na mieste zasahovali ambulancie rýchlej lekárskej pomoci. Vodič kamióna bol záchranármi ošetrený na mieste a ponechaný na mieste zásahu," informoval hovorca záchranárov Andrej Hirjak.

K okolnostiam kurióznej nehody sa vyjadrili aj bratislavskí muži zákona. "Policajti Krajského dopravného inšpektorátu KR PZ v Bratislave vyšetrujú okolnosti dvoch dopravných nehôd, ku ktorým došlo v sobotu v poludňajších hodinách na cestách bratislavského kraja. V prvom prípade došlo v čase krátko pred 13.00 hod. v úseku 16,5 km diaľnice D1 v smere do Bratislavy k dopravnej nehode nákladného motorového vozidla. Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k prevráteniu nákladného motorového vozidla prevážajúceho čokoládové výrobky, pričom následne sa tento náklad vysypal na vozovku. Z uvedeného dôvodu bola premávka v tomto úseku na približne 2 hodiny obmedzená. K zraneniu osôb v tejto súvislosti nedošlo," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Približne v tom istom čase, len v opačnom smere, havarovala biela dodávka, žiaľ, aj s tragickými následkami. „Na mieste zasahovali dve pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby. Privolaní záchranári a lekár na mieste konštatovali smrť u dospelej osoby. Pacient následkom dopravnej nehody utrpel poranenia nezlúčiteľné so životom,“  informoval Nový Čas hovorca záchranárov Andrej Hirjak.

 

"V čase krátko po 14.00 hod. v úseku 16,7 km diaľnice D1 v smere z Bratislavy došlo v blízkosti vyššie uvedenej nehody v opačnom smere k nárazu vozidla zn. Fiat Ducato do riadne označeného a osvetleného vozidla Národnej diaľničnej spoločnosti. Toto vozidlo bolo odstavené v ľavom jazdnom pruhu. Následkom tejto zrážky utrpel 42-ročný vodič vozidla Fiat Ducato zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. K zraneniu iných osôb v tejto súvislosti nedošlo. Presné príčiny ako aj okolnosti, za akých k týmto dopravným nehodám došlo, sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania. Premávka v tomto úseku je v súčasnej dobe aj naďalej obmedzená z dôvodu dokumentovania ako aj odstraňovania následkov nehody, vodičov preto vyzývame aby ak je to možné sa tomuto úseku vyhli. Odklon premávky je vedený cez starú Seneckú cestu," uviedol Michal Szeiff.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: voj

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Český premiér Petr Fiala
Český premiér Petr Fiala: Hlas štátov strednej a východnej Európy je pre EÚ dôležitý
Okoloidúci muž provokoval Andreja Danka počas upratovania v Dúbravke.
Foto
Konflikt pri upratovaní: Muž provokoval Andreja Danka, sledujte prekvapujúcu reakciu šéfa národniarov!
Francúzsky prezident Emmannuel Macron
Napätie stúpa, Francúzi zvažujú radikálny krok: To sa Izraelu nebude páčiť
Viktor Orbán na stretnutí s Donaldom Trumpom.
Trump verí, že bude prezidentom: Odkaz Budapešti a samotnému Orbánovi!
Fumio Kišida získal premiérske kreslo.
Japonský premiér navštívi Francúzsko, Brazíliu a Paraguaj: Očakáva sa podpis dohody
(ilustračné foto)
Analytik ocenil Slovensko: V porovnaní s Českom sme v tomto lepší
Pri nehode auta a kolobežky v Záhore sa zranili deti, vodička nafúkala.
Foto
Opitá vodička sa zrazila s kolobežkou: Pri nehode na východe Slovenska sa zranili tri deti!
Tankovanie bude čoraz drahšie.
Tankovali sme konečne lacnejšie? Pozrite sa na novinky zo štatistického úradu
(ilustračné foto).
To tu ešte nebolo! Astronauti sú už na mieste, chystá sa historický let
(ilustračné foto)
Objavia sa kamióny na cestách aj počas sviatkov? Polícia chystá opatrenia
Ilustračné foto
Zlodeji ukradli elektrické káble a spôsobili POHROMU! Znefunkčnili podstatnú vec
Let’s Dance sa teší veľkej diváckej obľube.
To tu ešte nebolo: Let’s Dance vyrazí na TURNÉ! Tancujúce hviezdy aj vo vašom meste