Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.08.2016 14:35 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Jojka ukázala súťažiacich šou Návštevníci: Silák, vojačka aj sexica, nad ktorou budú chlapi slintať!

Toto tu ešte nebolo! Televízia Joj prenesie v čase divákov, ale najmä 14 súťažiacich, ktorí sa ako návštevníci ocitnú v 19. storočí na panstve grófa Pálffyho.

Tam sa budú učiť remeslá, ktoré vykonávali naši predkovia, starať sa o chod panstva aj zvieratá. A to všetko v autentických drsných podmienkach a bez výdobytkov modernej techniky. Na konci cesty do minulosti čaká rozprávkových 50 000 eur, o ktoré sa súťažiaci pobijú. Šou Návštevníci bude moderovať Vera Wisterová. Na týchto 7 žien a 7 mužov čaká neopakovateľné dobrodružstvo, vy ho môžete sledovať na obrazovkách Jojky už čoskoro!

Jarmila Ondrejovičová

Otvoriť galériu

Masérka
Vek:
55
Rázna žena má masážny salón, v ktorom aj pracuje. Masírovanie stuhnutých tiel ju baví a dobíja pozitívnou energiou. Keďže sa chce vo svojej práci zdokonaliť, túži navštíviť Thajsko – krajinu, odkiaľ pochádzajú legendárne thajské masáže. Viac ako svoje povolanie však miluje svoju dcéru.

 

Lívia Kováčová

Otvoriť galériu
Lívia Kováčová
Zdroj: tv joj

Maco
Vek:
27
Pod nežným výzorom sa skrýva extrovertná slečna, ktorá sa nebojí ničoho a nikoho. Účasť v šou berie ako jedinečnú príležitosť splniť si svoj sen. Lívia odjakživa túži vyštudovať veterinu a starať sa s láskou o nemé tváre. Keďže rozhodne nie je z cukru, neštíti sa ani kydania hnoja, čo by mnohé ženy nezvládli.

Dominika Zelinková

Otvoriť galériu
Dominika Zelinková
Zdroj: tv joj

Burinka
Vek:
24
Usmievavá blondínka má za sebou ťažké detstvo, ktoré nechalo na jej jemnej duši hrubé jazvy. Minulosť jej však nebráni v tom, aby v prítomnosti žila naplno. Práve naopak, nepríjemné zážitky ju zocelili a život si užíva. Zo najviac všetkého ju napĺňa fitness, ktorý je jej prácou aj koníčkom zároveň.

Nikola Mitrová

Otvoriť galériu
Nikola Mitrová
Zdroj: tv joj

Vojačka
Vek:
22
Rebelka odmalička miluje uniformy. Nie je preto prekvapením, že v súčasnosti pracuje ako vojačka. Tvrdá ruka a prísna disciplína jej nerobia problém. Vďaka svojej práci sa naučila, že nečinnosť sa neodpúšťa, takže to nie je žiadna fajnovka. Aj silná dievčina má svoju slabosť. Deň si nevie predstaviť bez sladkého kakaa.

 

Viac informácií o jojkárskej šou Návštevníci.

 

Lenka Mošková

Otvoriť galériu
Lenka Mošková
Zdroj: tv joj

Modelka
Vek:
22
Atraktívna čašníčka púta pozornosť už na prvý pohľad a nie len pre netradičnú farbu vlasov. Lenka to vie, a preto by chcela preraziť v modelingu. Sexi postava, plné pery a bujný dekolt však nie sú jej jediné prednosti. Je milá, priateľská, nekonfliktná a nadovšetko miluje svojich rodičov. Z výhry by im chcela zaplatiť vytúženú dovolenku.

Pavlína Kostelanská

Otvoriť galériu
Pavlína Kostelanská
Zdroj: tv joj

Škótka
Vek:
22
Vyučená kaderníčka pochádza z mnohodetnej pobožnej rodiny. Súrodencov má vo veku od 15 do 30 rokov, takže si rozumie s ľuďmi v rôznych vekových kategóriách. Prezývku Škótka dostala preto, lebo pracovala v Škótsku, ktoré si zamilovala. Keďže je stále plná energie, najradšej by na panstve robila fyzicky náročné úlohy, pri ktorých sa môže vybiť.

Lena Zradulová

Otvoriť galériu
Lena Zradulová
Zdroj: tv joj

Malina
Vek:
22
Výrazné vlasy vo farbe zrelých malín spôsobujú, že Lenu v dave určite neprehliadnete. Keď prehovorí, zapamätáte si ju navždy. Veselá čašníčka je totiž mimoriadne komunikatívna. Rada športuje, raz by chcela skákať s padákom a vyskúšať by si chcela aj bungee jumping. Je teda jasné, že energie má na rozdávanie.

Miroslav Tomášek

Otvoriť galériu
Miroslav Tomášek
Zdroj: tv joj

Feri
Vek:
56
Vyučený stolár sa pred desiatkami rokov presťahoval z Čiech na Slovensko. Hoci v Bratislave žije už dlhú dobu, češtine ostal verný dodnes. V minulosti bol vrcholovým športovcom a so svojimi výkonmi v päťboji žal úspechy na rôznych súťažiach. Svoje šťastie skúšal aj vo filmovom priemysle. Momentálne sa živí stavbou scén.

Miroslav Vybíral

Otvoriť galériu
Miroslav Vybíral
Zdroj: tv joj

Tanečník
Vek:
49
Sympatickému mužovi prezývka neprischla náhodou. Najväčšou vášňou slobodného a bezdetného vyučeného elektromechanika  je totiž tanec. Miroslav v súčasnosti pôsobí ako choreograf a učiteľ spoločenských tancov a spoločenskej výchovy. Umelecká činnosť a jemné správanie sú v kontraste s jeho vnútornou silou, ktorú chce dokázať účasťou v tejto šou.

Libor Martiník

Otvoriť galériu
Libor Martiník
Zdroj: tv joj

Kohút
Vek:
47
Výrečný Kysučan je, ako sa hovorí, muž s veľkým M. Je húževnatý, veľmi pracovitý a nebojí sa ani najtvrdšej manuálnej práce. Pracoval ako baník, elektrikár, skladník, až napokon zakotvil v profesii brúsič. Robota mu nesmrdí ani vo voľnom čase. Doma sám položil zámkovú dlažbu. Koníčkom a oddychom je preňho posilňovňa.

Stanislav Kocian

Otvoriť galériu
Stanislav Kocian
Zdroj: tv joj

Lučiano
Vek:
42
Priebojnému a akčnému sympaťákovi sa podarilo to, čo nedokáže len tak hocikto. Presťahoval sa do Talianska, v ktorom sa mu podarilo uplatniť. Vybudoval úspešnú firmu s historickými zbraňami, čo vysvetľuje, prečo sa do Návštevníkov prihlásil. Najvýraznejšou povahovou črtou Slováka s dokonalou taliančinou je galantnosť, ktorá si získa všetky dámy.

Róbert Feszler

Otvoriť galériu
Róbert Feszler
Zdroj: tv joj

Kavadyk
Vek:
28
Bradatý mladík svojím extravagantným a drsným vzhľadom vzbudzuje rešpekt. Keď ho však spoznáte bližšie, zistíte, že je to dobráčisko od kosti. Je bezstarostný, veselý a rád ľudí zabáva aj za cenu toho, že by sa mal strápniť. Zábava je pre neho veľmi dôležitá, no keď treba,  vyhrnie si rukávy a urobí aj tú najťažšiu robotu bez mihnutia oka.

Lukáš Grolmus

Otvoriť galériu
Lukáš Grolmus
Zdroj: tv joj

Frenky
Vek:
27
Najväčším vzorom podnikateľa a milovníka histórie je Napoleon, ktorého nesmierne obdivuje pre jeho cieľavedomosť a húževnatosť. Vyučený kaderník by sa jedného dňa chcel stal politikom. Skôr než sa mu to podarí, by však chcel byť vojakom a pokračovať tak v rodinnej tradícii. Vo svojom rodokmeni má totiž niekoľko generálov.

Marek Holič

Otvoriť galériu
Marek Holič
Zdroj: tv joj

Dlúhy
Vek:
21
Otec niekoľkomesačného synčeka je so svojimi 201 centimetrami najvyšším návštevníkom. Vo voľnom čase sa venuje futbalu, takže je pochopiteľné, že ženy sa na neho lepia ako osy na med. Nie je to však len vzhľad, čo dámy láka. Je mimoriadne tichý, no ak niečo povie, tak to stojí za to.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili