Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.08.2016 13:03 | Prominenti | Domáci Prominenti

Bičan vzal nový džob v Markíze a poriadne si zavaril: RTVS chystá tvrdú reakciu!

U svojho dlhoročného chlebodarcu to má poriadne nahnuté! Z moderátora Andreja Bičana (41) sa v poslednom čase stala televízna hviezda.

Hoci dlhé roky moderoval v RTVS zábavnú reláciu 5 proti 5, veľká sláva prišla najmä počas účinkovania v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Kompetentní v Záhorskej Bystrici si zabávača poistili a ušili mu novú reláciu podľa jeho predstáv. Práve priklepnutím tejto ponuky si Bičan poriadne zavaril v RTVS a vyzerá to tak, že to bude musieť vysvetľovať na koberčeku u najvyšších!

Meno Bičan sa stalo akýmsi fenoménom. Aspoň to si v poslednom čase môžu myslieť diváci Markízy, pretože moderátora a zabávača vidno vo viacerých reláciách. Po účinkovaní v zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome ho kompetentní v Markíze nechceli len tak prepustiť zo svojich radov a hneď nato sa začalo šepkať o tom, že Bičan dostane svoj vlastný projekt. A šuškandy sa stali skutočnosťou.

Otvoriť galériu

„Moderátorom šou Hviezdna párty bude obľúbený Andrej Bičan,“ potvrdila Novému Času hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová, pričom by malo ísť o licencovaný formát známy vo svete ako Hollywood Game Night.

 

Vyzerá to však tak, že Bičan má zákaz hovoriť o svojej novinke. „Nemôžem vám k tomu nič povedať. Zariaďujem si novú obývačku, to je jediné, čo vám poviem,“ uviedol zabávač, ktorý už niekoľko rokov moderuje v RTVS obľúbený program 5 proti 5. Vzdá sa ho? „Už teraz máme natočený október. 5 proti 5 ide ďalej. Pokiaľ som dobre videl, tak mám na stole zmluvu, ktorá je podpísaná. Relácia pokračuje,“ vysvetlil Bičan, ktorý tak momentálne sedí na dvoch stoličkách v podobných televíznych šou.

Tvrdá reakcia RTVS

Zabávač tvrdí, že svojho dlhoročného chlebodarcu z Mlynskej doliny na novinu moderovania vlastnej šou v Markíze upozornil. „Vedia o tom. Momentálne neexistuje s RTVS exkluzívna zmluva. To znamená, že neexistuje nejaké zaviazanie sa, aby som nemohol robiť pre iné televízie,“ dodal moderátor. Zmluva s RTVS je však platná len do konca roka a čo bude potom?

Otvoriť galériu

„S moderátorom Andrejom Bičanom má RTVS uzatvorenú zmluvu o spolupráci na reláciu 5 proti 5 do konca tohto roka. Pán Bičan v tomto období vystupuje v relácii TV Markíza so súhlasom RTVS, pretože nevystupuje v role moderátora, ale účinkujúceho,“ vysvetlila Novému Času hovorkyňa televízie Dominika Šulková, čím mala na mysli účinkovanie Bičana v jesennom pokračovaní šou Tvoja tvár znie povedome.

Vyzerá to však tak, že nová relácia Hviezdna párty sa kompetentným v Mlynskej doline nepozdáva a Bičan si to u nich poriadne zavaril. „Ak by sa pán Bičan rozhodol prijať ponuku konkurenčnej televízie, RTVS bude na tento fakt adekvátne reagovať,“ dodala Šulková. Je teda možné, že moderátor by mohol o svoj stabilný príjem a reláciu 5 proti 5 prísť.

Otvoriť galériu

Šou Hollywood Game Night

Hviezdna párty je licencovaný formát známy vo svete ako Hollywood Game Night. Malo by ísť o zábavnú šou, v ktorej budú dva tímy súťažiacich, pričom v každom tíme budú vždy tri celebrity a jeden človek z obyčajných smrteľníkov. V šou by mala vládnuť uvoľnená atmosféra plná zábavy, improvizácie a diváci uvidia známe tváre v netradičných úlohách.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Kontroverzné rozhodnutie envirorezortu: Zloží Taraba slovenské národné parky na kolená?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Mnohé lyžiarske strediská vplyvom zmeny klímy zrejme zaniknú (ilustračné foto).
Niektorí majú dôvod na radosť: Napadol sneh, TU sa budete môcť lyžovať
Takto vyzerali stredoveké obydlia v podhradí.
FotoVáš Tip
Archeopark v Hanušovciach nad Topľou započal tohtoročnú sezónu: Až do jesene vás čakajú tieto bohaté aktivity!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Už 8. júna rozhodneme o tom, kto sa prekrúžkuje až do Bruselu.
Kto je jasný favorit v eurovoľbách?! Prieskum ukázal, ktorá strana by mala hrať prvé husle
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá