Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.08.2016 10:50 | Šport | Futbal

Futbalisti ostro skritizovali SFZ za ceny lístkov: Kucka a Hološko sa vyjadrili i ku kauze Kozák vs. Stoch!

Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka sa na svojom instagramovom profile vyjadril k nenominovaniu Miroslava Stocha do zostavy na kvalifikačný zápas proti Anglicku.

Kucka v statuse neznevažuje trénerovo rozhodnutie, iba vyjadruje podporu odstavenému spoluhráčovi aj prostredníctvom hashtagov ako #jastojimzaminom či #minostoch99. K tomuto posolstvu sa pridal aj útočník Hološko, ktorý je pre svoje marcové odmietnutie reprezentácie takisto v Kozákovej nemilosti. V prípade ceny lístkov na kvalifikačné zápasy v Trnave už Kucka i Škrtel zvolili prísnejšiu rétoriku a otvorene ich skritizovali. Zväz stanovil cenu lístkov za bránkami na 28€ a vstupenky prvej kategórie stoja oficiálne 56€, z druhej ruky ešte oveľa viac.

 "Počas celej kvalifikácie a šampionátu som sa vyjadroval, že sme super partia. Jeden tím, ktorý drží spolu, a preto by som sa chcel týmto spôsobom postaviť aj k tejto situácii. Miňo nie je sám, čo spravil chybu a nemyslím len hráčov. O to viac ma mrzí, že nefiguruje v nominácii na kvalifikačný zápas s Anglickom a trpí za to, čo stalo. Možno je za tým aj jeho minulosť, ale myslím si, že tá je už dávno vysvetlená!" napísal Kuco na margo konfliktu Stocha s reprezentačným koučom Kozákom. "Miňo rešpektuj toto rozhodnutie a ber to ako výzvu! Ja verím, že to prijmeš ako chlap, a že to nebolo posledné slovo v reprezentácii. Svojimi výkonmi v klube o tom presvedčíš, pretože na to máš. Drž sa," odkázal svojmu kamarátovi. 

Pocas celej kvalifikácie a šampionátu som sa vyjadroval ze sme super partia , jeden tým ktory drzi spolu a preto by som sa chcel tymto spôsobom postaviť aj k tejto situácii . Miňo neni sam co spravil chybu a nemyslim len hráčov a oto viac ma mrzi ze nefiguruje v nominácii na kvalifikačný zapas s Anglickom a trpí za to co sa stalo len on. Mozno je za tym aj jeho minulosť ale myslim si ze ta je uz davno vysvetlená! Mino rešpektuj toto rozhodnutie a ber to ako výzvu! Ja verim ze to prijmes ako chlap a ze to nebolo tvoje posledne slovo v reprezentácii a svojimi výkonmi v klube otom presvedčíš lebo nato máš .Drž sa 👊 @minostoch99 #jastojimzaminom A hlavne ze ten futbal hrame pre ludi a chceme aby chodilo na štadióny co najviac fanusikov ale cena lístkov je taka aka je. Mrzi ma to koli tym ludom co nas chceli prist povzbudiť , zobrat svoje deti, rodiny ale bohužiaľ si to nemozu dovoliť ked ktomu pripočítajú este aj cestu lebo niesu vsetci z okolia Trnavy tak si to väčšina rozmyslí a pozrie si to radsej doma v televízii. A ked uz niekto chce ist na ten futbal tak nemoze lebo v predaji je malo lístkov. Ved Anglicky fanusikovia spravia atmosféru lebo tych bude asi viac ako našich. SMUTNÉ

Fotka uverejnená používateľom Juraj Kucka (@kuco33),

Kritika cien lístkov

"Hlavne, že ten futbal hráme pre ľudí a chceme, aby chodilo na štadióny čo najviac fanúšikov, ale cena lístkov je taká, aká je. Mrzí ma to kvôli ľudom, čo nás chceli prísť povzbudiť. Zobrať svoje deti, rodiny, ale bohužiaľ si to nemôžu dovoliť, keď k tomu pripočítajú aj cestu, pretože nie všetci sú z okolia Trnavy. Väčšina si to teda rozmyslí a pozrie si to radšej doma v televízii. A keď už niekto chce ísť na ten futbal, tak nemôže, lebo v predaji je málo lístkov," napísal vo svojom príspevku hráč AC Miláno. K jeho príspevku sa kriticky vyjadril aj reprezentačný kapitán Martin Škrtel: „SFZ opäť potvrdilo svoje kvality, tak ako už niekoľkokrát predtým!“

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Čas.sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Attila Végh (36)
Foto
Atilla Végh prišiel o ďalší kšeft! Známa značka s ním končí spoluprácu
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Občianska zbierka na muníciu pre Ukrajinu: Podporuje ju aj prezidentka! Aha, čo povedala
Takto si Kramár prišiel po svoju novopečenú dcérku.
Aké sú (ne)výhody otcovstva po 60-ke: Kto vie, či o tomto vedel čerstvý tato Maroš Kramár!
Veľké nešťastie: Postrelený muž v Rohožníku! Na miesto leteli záchranári
Hokejisti Spišskej Novej Vsi v piatom zápase semifinále play-off Tipos Extraligy hostili Košice.
Sp. Nová Ves - Nitra ONLINE: Sledujte prvý finálový zápas hokejovej extraligy
Andrej Babiš a Monika Babišová.
Foto
Andrej Babiš išiel s pravdou von: Rozvod po 30 rokoch! Emotívne slová o ich vzťahu
Predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér Fico o výraznej zmene v doprave: Tieto miesta by mohli byť oslobodené od diaľničnej známky
(ilustračná fotografia).
Odborníci WHO sú v šoku: Desivé odhalenie o vtáčej chrípke! Ochorenie sa rozšírilo aj na...
Minister Tomáš ohlásil nové opatrenie
Erik Tomáš prehovoril o podpore KDH pri 13. dôchodkoch: Čo im mal slúbiť?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Ďalšia rana pod pás pre Rusov: Európska únia to nenechá len tak, pripravuje úder