Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.08.2016 12:04 | Prominenti | Domáci Prominenti

Celeste Buckingham pristúpila k radikálnemu kroku: Ponížila Donalda Trumpa!

Tvrdé výroky kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa (70) nahnevali speváčku Celeste Buckingham (21) natoľko, že pristúpila k radikálnemu kroku!

Miliardár, ktorý bojuje o post najsilnejšieho muža planéty, veľmi jedovato zaútočil na adresu prisťahovalcov. Slovenskej speváčke, ktorá sa netají iránsko-americkými koreňmi, tak zmrzol úsmev na tvári. Pred tromi rokmi totiž práve od Trumpa prijala štedrú finančnú injekciu, ktorou podporil jej sľubne sa rozbiehajúcu kariéru. Znechutená a urazená Buckingham sa rozhodla pre radikálny krok - 25 000 dolárov (19 000 eur) Trumpovi jednoducho vrátila!

Celestinu eufóriu z Trumpových peňazí, ktoré jej pred tromi rokmi pomohli stať sa hviezdou prvej kategórie, vystriedalo obrovské znechutenie. Americký miliardár, ktorý sa snaží o stolec najsilnejšieho muža planéty, sa totiž v prezidentskej kampani neštítil urážať utečencov, prisťahovalcov či ľudí tmavšej pleti. Navrhol napríklad výstavbu veľkého múru na hraniciach s Mexikom a pred pár dňami zosmiešnil náboženstvo moslimky, ktorej syn padol v Iraku.

Počas pietneho prejavu svojho manžela totiž žena mlčky stála vedľa neho, na čo Trump reagoval veľmi neadekvátne. „Nemala čo povedať. Možno jej nedovolili, aby čosi povedala,“ zhodnotil pre televíziu ABC. Po týchto a podobných vyjadreniach sa preto speváčka rozhodla naložiť s mastnou sumou peňazí od miliardára po svojom. „Len čo som zistila, aké má Trump názory a aká je osobnosť, tak som to všetko vrátila. Povedala som nie, ďakujem,“ priznala Novému Času Buckingham. Dvadsaťpäťtisícový balík tak putoval späť na fond, ktorý má pod palcom kontroverzný finančník. Ten si tvrdo rypol aj do krajiny, odkiaľ pochádza časť speváčkiných predkov. „Irán je najväčším sponzorom terorizmu,“ vyhlásil totiž Trump.

 

Otvoriť galériu
Donald Trump
Zdroj: gt, fundanything. com, gettyimages

 

Miliardár jej zmenil život

Buckingham finančníkove slová nedokáže prehltnúť. „Nechcem byť s ním spájaná, lebo všetko, čo hovorí, je presne proti tomu, v čo ja verím a dokonca aj proti mojim koreňom pôvodu, je to úplne proti tomu, čo som ja ako človek,“ odkázala do Washingtonu speváčka s tým, že nič sa nezmení ani po prípadnom zvolení Trumpa za prezidenta. „Tým, že naša mamina je Iránčanka, tak asi veľmi rýchlo by to bola nevýhodná situácia,“ vyhlásila Celeste a vo vyjadreniach zašla ešte ďalej. „Musím priznať, že mi je to fakt veľmi ľúto, že som sa s ním predtým spojila...“ Naráža tým na fakt, že v máji 2013 sa v New Yorku na preberaní daru aj osobne stretla s Trumpom, ktorého majetok sa odhaduje na 2,4 miliardy eur. Odovzdal jej tam 25 000 dolárov (19 000 eur) na rozbeh medzinárodnej kariéry. Zároveň vyzval na svojom webe ďalších, aby jej talent tiež podporili.

Týmto gestom Trump začínajúcej speváčke výrazne pomohol, čo ona sama ocenila v americkej televízii FOX5 NEWS. „Život sa mi zmenil zo dňa na deň. Myslím, že odteraz sa bude diať množstvo nových vecí,“ vyhlásila nadšená speváčka. A veci sa naozaj diali. Už o pol roka absolvovala šnúru po amerických rádiách a získala aj cenu MTV za najlepšieho slovenského a českého interpreta. Jej singel Crushin´ My Fairytale sa dokonca nedávno prebojoval do najprestížnejšej americkej hitparády Billboard Chart.

 

Gesto si môže dovoliť

Paradoxom však je, že práve vďaka podpore kontroverzného podnikateľa a politika dnes speváčke nerobí žiaden problém vytiahnuť z vrecka tučnú sumu a vrátiť ju. Celeste Buckingham je už dnes značka, ktorá výborne zarába a na nedostatok práce sa nemôže sťažovať. Za jedno vystúpenie by totiž mala podľa našich informácií brať prinajmenšom 3 000 eur, ďalšie obrovské sumy dostáva za tantiémy od rádií za hranie jej pesničiek.

Otvoriť galériu

UMELCI PROTI TRUMPOVI:

 

Jennifer Lawrence (26), herečka

Oscarová herečka sa o prezidentskom kandidátovi vyjadrila, že ak vyhrá Trump, bude to koniec sveta. Dodala, že si nevie predstaviť prezidenta, ktorý nepodporuje práva žien.

 

Cher (70), speváčka

Diva opísala Trumpa ako patologického klamára. Keď mala na sociálnej sieti odpovedať na otázku, či by sa s ním odfotila, povedala, že jedine, ak si vypichne oči. Vraj, ak vyhrá, sťahuje sa na Jupiter.

 

Ben Stiller (50), herec

Vyjadril sa, že ho nemôže brať vážne: „Ale niektorí ľudia áno, čo sa mi zdá úplne šialené.“

 

Stephen King (68), spisovateľ

Spisovateľ vyhlásil, že stratí reč, ak vôbec niekto za Trumpa zahlasuje. Podľa neho je to človek bez akýchkoľvek znalostí zahraničnej politiky.

 

 

PODPORUJÚ TRUMPA:

 

Mike Tyson (50), profesionálny boxer

Športovec povedal, že Trump by mal byť novým prezidentom. „Poďme vyskúšať niečo nové. Rozbehnime Ameriku ako biznis, kde na farbe nezáleží.“

 

Kid Rock (45), spevák

Exmanžel Pamely Anderson verejne podporuje Trumpa. „Nechajme podnikateľa, aby riadil krajinu ako biznis.“

 

Clint Eastwood (86), herec, režisér

Producent známeho filmu o imigrácii Grand Torino pochybuje o plánoch Clintonovej. Bude vraj pokračovať v politike Baracka Obamu. Preto podporil Trumpa, ktorý vždy povie, čo si myslí.

 

Chuck Norris, (76), herec

Chuck Norris, známy ako nesmrteľný hrdina akčných filmov, o ktorom sa šíri množstvo legiend. Tvrdí, že ak si ľudia zvolia Trumpa, budú milo prekvapení.

Otvoriť galériu

VIZITKA CELESTE

- celé meno: Celeste Rizvana Buckingham

- narodená vo Švajčiarsku, tri roky žila na Aljaške, potom sa presťahovali na Slovensko

- mama má iránsko-ruský pôvod, otec americko-írske korene

- súrodenci: sestra Carmel, speváčka

- finalistka druhej série Česko Slovenskej SuperStar

- najväčší hit: Run, run, run

 

 

VIZITKA DONALDA

- republikánsky nominant na prezidenta USA

- majetok: 4 miliardy dolárov

- trikrát ženatý, 5 detí

- avizuje tvrdú ruku proti migrantom, rozvoj USA a zlepšenie vzťahov s Ruskom

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, pro, Novy Cas, kik

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Dvaja manželia kruto zabili svoje ženy: Ľudia povstali, toto nebudeme tolerovať!
Na snímke predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.
Opozícia opäť spustila kritiku: Nepáči sa im odvolanie Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!
Do lavíc zasadnú aj obvinení poslanci či spolupracovník ŠTB.
Rokovanie skončilo diskusiou o financiách pre samosprávy: Kedy príde nový zákon do platnosti?