Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.08.2016 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nela Pocisková 11 týždňov po pôrode: Koniec materskej? Plánuje návrat do Búrlivého vína!

Ťahá ju to späť na filmový pľac! Herečka Nela Pocisková (25), ktorá začiatkom júna porodila svojmu snúbencovi Filipovi Tůmovi (37) synčeka Hektora, uvažuje o návrate do práce.

Talentovaná mamička na plný úväzok by sa mala postaviť pred kamery v markizáckom seriáli Búrlivé víno. Nela sa z  deja vinárskej ságy vytratila začiatkom roka, keď jej postava Niny Dolinskej zdupkala do Rakúska. Pociskovej veľké plány však môžu ľahko stroskotať na správaní najdôležitejšieho muža jej života!

Otvoriť galériu

Pociskovú momentálne najviac zaujíma plné bruško a čistá plienka jej dvojmesačného synčeka Hektora. Herečka, ktorá začiatkom roka ohlásila pauzu pre materské povinnosti, napriek tomu svoju prácu úplne nevypustila z hlavy. Dôvodom môže byť aj to, že Búrlivé víno je pre ňu srdcovou záležitosťou a lúčila sa s ním dlho a veľmi emotívne. Plánuje preto rýchly návrat do seriálu? „Stále premýšľam nad niečím, s tvorcami sme to preberali veľmi orientačne a s kolegami medzi rečou,“ zahmlievala Nela.

Hviezda vinárskej ságy, ktorá porodila len pred jedenástimi týždňami, však príde na filmový pľac až po splnení istých podmienok. A tie jej bude klásť synček Hektor. „Ak budem mať pocit, že by som sa skúsila vrátiť do práce, tiež to bude závisieť od toho, ako to bude vnímať on a či s tým budem v pohode aj ja,“ vyhlásila Pocisková. Chlapček, ktorého má s kolegom Filipom Tůmom, rastie ako z vody. Nič však nenasvedčuje tomu, že by mal fanúšikov svojej slávnej mamy ukracovať o ich hviezdu ešte dlho. „Prvoradý je malý a som vďačná, že momentálne môžem byť s ním čo najdlhšie, ako sa bude dať,“ dodala herečka.

Otvoriť galériu

 

Stratila prehľad

Markíza chystá štart ôsmej série Búrlivého vína. Ak by sa Nela chcela objaviť už v nej, musela by si naštudovať viaceré scenáre. Podľa jej slov totiž stratila prehľad, ako sa vinárska sága po jej odchode v januári vyvinula. Ťahákom pre ňu môže byť, že jej seriálová Nina Dolinská stále pracuje v Rakúsku a namiesto nej dostane väčší priestor Rita Kernová. Tú stvárňuje herečka Kristína Turjanová. Tvorcovia by si preto s Pociskovej návratom hlavu nelámali. Jednoducho by medzi rivalkami Ninou a Ritou rozohrali zúrivý boj o srdce Martina Roznera v podaní Juraja Loja. „Nela je už celé roky tvárou našej televízie a radi s ňou spolupracujeme,“ uviedla hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, NOVÝ ČAS

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke poslankyňa NR SR Mária Kolíková (SaS).
Zákony o strategických investíciách a VO sú podľa SaS nebezpečné: Sme zásadne proti
(ilustračné foto)
Zlé správy z Ukrajiny! Rusi tvrdo udreli: Zasiahli obytné oblasti
Úrad na ochranu osobných údajov uložil hnutiu pokutu, OĽaNO sa odvolalo.
Úradu na ochranu osobných údajov nemá šéfa už 4 roky: nového predsedu navrhnú bez hodnotiacej komisie
Europarlament. (ilustr. foto)
Voľby do europarlamentu sa blížia: Ako požiadať o hlasovací preukaz?
Foto
Krásna fyzioterapeutka Trnavy spôsobila boom: V Turecku by ju vyvážili zlatom!
Statného medveďa najprv postrelil hubár, následne aj poľovníci, no vypátrať sa ho nepodarilo a zranená šelma unikla do lesov. (ilustračná snímka)
Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť! Má to pomôcť problému s medveďmi
Tisovým rodným domom sa v Bytči nezaoberali prvýkrát.
Foto
Osud rodného domu Jozefa Tisa spečatený: Boj o budovu konečne uzavretý?!
Amnesty kritizuje SR za Rómov aj LGBT, vo svete varuje pred zrútením poriadku.
Amnesty sa pustilo do Slovenska: Drsná kritika! Hrozí globálny kolaps?
(ilustračné foto)
Stovky sôch majú zmiznúť! Vláda sa zaviazala k drastickému kroku: Čo je za tým?
Polícia v prípade obvinila 45-ročnú ženu.
Foto
Vražda v Petržalke: Desivý pohľad na miesto činu a posun vo vyšetrovaní
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
Blanár tvrdí, že vojna nie je riešením k dosiahnutiu mieru: Pomôžu podľa neho rokovania
Vodička jazdu pod vplyvom alkoholu nezvládla.
Foto
Opitá vodička napálila do múru: Neuveriteľné, koľko nafúkala ráno pred ôsmou!