Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.08.2016 05:55 | Správy | Domáce správy
Video

Obrovská bolesť pre rodinu nezvestnej Márie: Manželovi stačilo vidieť jedinú vec a vedel, že je to ona

Rodina a príbuzní Márie Fox - Filovej († 38) z Piešťan, ktorá zmizla minulú nedeľu, by najradšej verili, že ide len o zlý sen.

Z priehrady neďaleko Piešťan totiž vytiahli ženské telo, podľa informácií Nového Času rodina už identifikovala, že ide o ich Máriu, polícia ešte čaká na oficiálne výsledky. To, čoho sa najviac obávali, sa potvrdilo. Na Máriu Fox-Filovú († 38) čakali doma s nádejou manžel, otec a dvaja maličkí synovia Miško (10) a Nikolas (11).

V pondelok poobede však počas pátracej akcie vytiahli z vodnej nádrže Sĺňava ženské telo, ktoré patrí podľa informácií Nového Času práve nezvestnej mamičke dvoch detí. K telu, ktoré vytiahli záchranári, privolali Michaela, jej amerického manžela. Svoju milovanú ženu spoznal podľa svadobnej obrúčky na prste, na ktorej mali napísané navždy a naveky. Po tom, ako manžel zbadal nehybné telo svojej ženy, sa zrútil a museli ho ratovať záchranári.

Aj Máriini rodičia po tom, ako sa dozvedeli, že je ich dcéra mŕtva, potrebovali lekársku pomoc. Do poslednej chvíle verili, že nezomrela. Polícia ešte čaká na oficiálne výsledky testov DNA, ktoré môžu trvať dlhšie. „Samozrejme, že bola šťastná. Má dvoch krásnych chlapcov. Presťahovali sme sa sem, toto bol náš splnený sen. Toto nie je niekto, kto má problém,“ povedal Máriin manžel ešte vo štvrtok pre TV Markíza.

 

Nikto si ani len nedokáže predstaviť, čo rodina a príbuzní prežívajú. Ešte v nedeľu večer zavesil jej manžel Michael na sociálnu sieť odkaz, že ďakuje všetkým, ktorí im pomáhali, no z rodinných dôvodov pátranie ukončuje a spolieha sa na prácu strážcov zákona.

Máriin otec zase pre Nový Čas ešte pár hodín predtým, než záchranári vylovili z priehrady telo jeho dcérky, povedal, že už je toho na nich veľa a nevedia, čo by ešte mohli urobiť. „Chceme tomu teraz nechať aspoň dva dni pauzu a všetko nechať na políciu. Už sa objavujú reči o tom, že moja dcérka skočila z mosta v Piešťanoch, a to nám veľmi ubližuje,“ dodal zúfalý otec.

Teraz je však, žiaľ, táto verzia omnoho pravdepodobnejšia. Telo Márie totiž vytiahli práve z vody a poslednú pachovú stopu pes zachytil v polovici mosta.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Zuzana Šišovská, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!