Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.08.2016 13:04 | Správy | Domáce správy
Video

Mamička Mária zmizla po pomaturitnej stretávke: Posledná správa manželovi a potom len zúfalstvo!

Zúfalá prosba o pomoc! Mária Fox-Filová (38) z Piešťan žila so svojím americkým manželom Michaelom a dvomi synčekmi Miškom (10) a Nikolasom (11) šťastný život.

V nedeľu večer však zmizla, podľa manžela odišla z domu bez mobilu, len s kabelkou, s hotovosťou 100 eur a s kľúčmi od auta. Podľa prvých informácií mala ísť popri hrádzi smerom k parku. Už prehľadali oba brehy Váhu, no bezvýsledne. Podľa polície končí stopa v polovici piešťanského mosta, odvtedy akoby sa po nej zľahla zem. Michael sľubuje na sociálnej sieti za nájdenie manželky finančnú odmenu.

Máriina rodina je na pokraji zúfalstva. Mamička dvoch detí zmizla v nedeľu večer, noc predtým bola na stretávke z gymnázia. „Nesmierne šťastná mi odtiaľ stále písala esemesky. Všetci ju tam obdivovali a ja som sa tešil s ňou. Domov prišla ráno o piatej. Prehodili sme pár slov, potom prespala celý deň, ja som bol s deťmi. Keď sa zobudila, povedala, že sa ide von prejsť,“ spomína so slzami v očiach jej manžel Michael.

Otvoriť galériu

Posledná stopa

 

Mária chodila podľa jej otca Jozefa pravidelne behávať alebo sa len tak prejsť. „Nikdy by neodišla len tak, má krásne deti, ktoré by neopustila. Posledné, čo viem, je, že išla von a mala ísť kupovať nejakú fľašu. Ona, aj keď sa doma pohádali, tak sa išla von prevetrať a hneď sa vrátila. Netuším, čo sa mohlo stať,“ plače Máriin zúfalý otec.

Otvoriť galériu

Svoju milovanú dcéru hľadá už piaty deň. „Boli tu policajti so psami. Tí zachytili pachovú stopu, ale tá sa v polovici mosta v Piešťanoch končí. Neviem, či ju tam niekto naložil do auta, alebo ona išla sama. Potápači prehľadali sonarom aj vodu, ale na 90 % tam nie je,“ hovorí Jozef, ktorý sa už obrátil aj na veštkyňu. „Chytáme sa všetkého možného, povedali nám (veštkyňa, pozn. red.), že mala by byť nažive, že je tu a niekde tu chodí. Chceme, aby sa nám vrátila domov, sme zúfalí,“ dodáva nešťastný otec.

Otvoriť galériu

Sľubuje odmenu

Máriu hľadajú aj muži zákona. „Polícia po žene pátra,“ povedala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Mamička najviac chýba synčekom Miškovi (10) a Nikolasovi (11). „Chcú, aby sa im mama vrátila, čakajú na ňu doma. Mária, vráť sa nám, prosím, domov, živá a zdravá, všetci ťa veľmi milujeme a chceme, aby si bola s nami,“ odkazuje zúfalý manžel.

Otvoriť galériu
Kadiaľ mohla ísť.
Zdroj: infografika NČ

Na sociálnej sieti vyzýva aj prípadného únoscu, aby mu milovanú ženu vrátil: „Ak Máriu držíte, stále nie je neskoro urobiť správnu vec bez ohľadu na to, čo ste spravili doteraz. Len ju vyložte v najbližšej nemocnici, na autobusovej alebo vlakovej zastávke, v najbližšom obchode či narušnej križovatke. Len ju mne, Miškovi a Nikolasovi bezpečne vráťte. Dostanete značnú finančnú odmenu a my to necháme tak a vrátime sa k našim životom.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Zuzana Šišovská, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ilustračné foto
To snáď nie: Irán sa dohodol na bližšej vojenskej spolupráci s TOUTO krajinou!
(ilustračné foto)
Nečakaný krok USA: Sťahujú časť svojich vojakov! Čo sa to deje?
Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
Daniela Peštová
FotoVáš Tip
Peštová spomína na najťažšie obdobie svojho života: Zaspávala som s plačom! Silný odkaz pre fanúšikov
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
(ilustračná foto)
Pozor, TU sa pohybuje medvedica s mladými! Buďte veľmi opatrní
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!