Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.08.2016 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zuzana Šebová na plné ústa: Tvrdá kritika plastických operácií!

Za pár rokov sa stala najobsadzovanejšou televíznou herečkou. Slávu priniesli Šebovej najmä markizácky Kredenc a seriál Horná Dolná.

V skečoch zapára do plastikových žien, kritizuje malomeštiacke móresy a svoje zabávačstvo myslí smrteľne vážne. 

Váš otec sa stal po revolúcii známym lovcom talentov a hudobným manažérom. Pomohol aj vám alebo ste museli vždy ísť vlastnou cestou?

V prvom rade mi nemal ako pomôcť, pretože on sa venuje hudbe. Možno sa niekomu zdá, že herectvo je to isté, ale nie je to úplne tak. Je to iná oblasť a ja som typ človeka, že by som to asi neprežila, keby mi chcel niekto pomáhať. Nebolo by to dobré a hlavne by sa to veľmi rýchlo mohlo na niečom odraziť. Nikto predsa nebude za vás stáť na javisku. Samozrejme, že sa ma na to ľudia často pýtajú, ale my sme sa predtým doma o herectve nerozprávali a neriešili sme, že chcem byť herečka. Vždy som si však za tým pomaličky išla.

Ako potom otec reagoval, keď vás videl po prvý raz na javisku a zistil, že predsa len máte nejaký herecký potenciál?

Hoci to tak na prvý pohľad nevyzerá, on je veľmi citlivý človek. Dodnes si živo pamätám, keď som hrala v muzikáli Mníšky a mala som okolo devätnásť rokov. Otec sedel v druhom rade a z javiska som vyslovene videla, ako má sklopené oči. Takú mal vtedy trému! Asi vtedy si to uvedomil... Na svojich hudobných interpretov, ktorých zastupoval, bol už zvyknutý, že sú konfrontovaní s divákmi a kritikou, ale vtedy videl v sále svoje dieťa a ďalších päťsto ľudí. Vedel, že keď to bude zlé, bude prúser. Neskôr priznal, že cítil veľkú zodpovednosť. Doteraz, keď za ním prídu ľudia, pýtajú sa na mňa alebo ma pochvália, berie to veľmi emotívne a je taký hrdý, že radšej odskakuje od témy. Aj sa mi prizná, že všetci mu o mne hovoria a chcú sa o mne rozprávať. Je to taká milá okolnosť.

Otvoriť galériu

S kolegyňou Petrou Polnišovou (40) zabávate Slovensko ako Cuky a Luky parodovaním typických mestských pipiek. Súčasne ste vzorom pre mnohé tínedžerky. Aký máte názor na módne plastické operácie, ktorých výsledky nevyzerajú vždy esteticky a z ktorých si uťahujete?

Keď niekto ide na operačný zákrok preto, lebo má s niečím problém, roky tým trpí, má pre to komplex a ľudia mu naznačujú, že to treba riešiť, tak to, samozrejme, chápem. Ale operácie typu, keď chcem mať niečo väčšie alebo iné, a pritom to majú úplne v poriadku, tak tomu vôbec nerozumiem. Mám veľkú pokoru pred životom, som rada, že som zdravá, mám ruky a nohy a že mi dal pánbožko telo, v ktorom môžem fungovať bez akýchkoľvek problémov. Preto nepochopím, keď ide niekto zbytočne do rizika, musí byť dobrovoľne pod narkózou a absolvovať zákrok len preto, že je to moderné. Lebo naozaj, čo by iní ľudia dali za to, aby mohli byť zdraví a aby normálne žili. Nie je tajomstvom, že veľa dievčat malo neskôr s implantátmi veľké zdravotné problémy a museli si ich dať vybrať. Je to nebezpečné.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Alexandra Kováčová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Jana Frajkorová sa krásnemu remeslu venuje celý život.
Foto
Jana vyrába z čipky majstrovské kúsky: Jej diela vám vyrazia dych! Používa nevšedný spôsob
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný
Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe