Naslovovzatí odborníci! Manželia Daniela (31) a Marián (31) Vanhu pracujú v IT firme, no ich vášňou sa stala aj výroba zmrzliny, ktorú študovali až v talianskej Bologni!
V Bratislave pri Blumentálskom kostole si otvorili prvú predajničku bio domácich nanukov. Príchuť dňa si v hlasovaní vyberajú samotní zákazníci! Výroba zmrzliny je hotová veda! „Nápad robiť vlastné nanuky bez pridania mlieka, éčok a konzervantov prišiel popri štúdiu zmrzliny na univerzite v Bologni,“ vysvetľujú manželia Daniela a Marián, ktorí sladké dobroty vyrábajú len z čistého ovocia. Okrem klasických príchutí pár ponúka aj rôzne zaujímavé kombinácie, ktoré ste zrejme ešte neochutnali. Ako napríklad ananás s rozmarínom alebo limetku s levanduľou.
„Nevymýšľame ich my, ale vyberajú si ich zákazníci. Na predajni máme tabuľu s nápisom Hlasuj za príchuť zajtrajška, kde si ľudia môžu vybrať, aký nanuk by si radi dali.
Každý večer potom objednáme ovocie a ráno im vyrobíme nanuky na želanie,“ povedali Novému Času zmrzlinári, ktorí svojimi nanukmi kŕmili hostí aj na vlastnej svadbe. „V Taliansku sú trendy úplne iné. Nedávno predstavili napríklad
chlebovú zmrzlinu. My sa chystáme na čokoládový sorbet, teda nanuk vyrobený z čokolády, ale bez použitia mlieka a smotany,“ teší sa Daniela.
1. jahodový
2. černicový
3. ananásový
4. limetkový
5. malinový
6. jahodovo - limetkový
7. mangový
8. mangový
9. malinový
{{ poll.title }}
Ďakujeme za Váš hlas