Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.07.2016 11:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kríza v manželstve Malachovského: Rozvod po 6 rokoch? Herec si našiel inú!

Manželstvo hviezdy markizáckeho Kredenca či jojkárskeho seriálu Panelák, herca Sväťa Malachovského (44), má prechádzať turbulentným obdobím.

Podľa informácií Nového Času ich je rozvod známeho herca s manželkou Ľubicou (41), sestrou hudobníka Mariána Čekovského (39), na spadnutie. Pre dvojicu je to veľmi citlivá záležitosť aj kvôli ich synčekovi Teovi (5), na ktorom známemu hercovi veľmi záleží. Za všetkým by mala byť nová známosť uznávaného herca! 

Hoci je Sväťo Malachovský známy predovšetkým ako zabávač, v súkromí prežíva neľahké chvíle. Rozpadá sa mu totiž šesťročné manželstvo. Manželia majú už nejaký čas naštrbené vzťahy a zdá sa, že ich manželstvo sa im už nedarí zachrániť „Sväťo sa rozvádza. Najviac ho to trápi kvôli synčekovi, ktorého veľmi miluje,“ prezradil dobre informovaný zdroj Nového Času z hercovho okolia. Podľa informácií Nového Času by za problémami v rodine mala byť iná žena, s ktorou sa má známy herec stretávať.

Otvoriť galériu

Hviezda markizáckeho Kredenca má s manželkou Ľubicou synčeka Tea, ktorý je slniečkom ich rodiny. Herec ani jeho manželka Ľubica, ktorá je známou hudobníčkou, však krach ich vzťahu nechcú s nikým rozoberať. „Ľubica sa k takým veciam nevyjadruje, o súkromí nechce verejne hovoriť,“ povedal zdroj z divadla, s ktorým skladateľka v minulosti spolupracovala.

Otvoriť galériu

V podobnom duchu sa vyjadril aj Ľubicin brat: „Neviem o tom a nerád by som do toho vŕtal, lebo je to jej osobná vec,“ vyjadril sa opatrne Marián Čekovský, ktorý tiež nedávno prechádzal krízou v ľúbostnom živote. Koncom mája totiž vyšlo najavo, že jeho milenka Nataša čaká dieťa, hoci s oficiálnou partnerkou má hudobník dve dcéry. K súkromiu svojej sestry sa však viac vyjadrovať nechcel. 

Druhý rozvod?

Známej skladateľke a klaviristke krachuje už druhé manželstvo. Keď sa dala dokopy s Malachovským, bola ešte vydatá. „Začiatky neboli jednoduché, ale teraz s jej bývalým manželom veľmi dobre vychádzame, sme kamaráti. Výchova ich syna Adamka zostáva v podstate na nich dvoch, ja len asistujem. Máme jasne zadelené, kto je kto,“ povedal herec pred rokom v rozhovore pre Nový Čas Nedeľa.

Otvoriť galériu

Prominentný pár sa zosobášil v absolútnej tichosti pred šiestimi rokmi v bratislavskom Primaciálnom paláci. Dvojica pozvala len najbližšiu rodinu a to, že sa vzali, vyšlo verejne najavo až neskôr. Súkromie si strážia aj pri tejto citlivej téme a do uzávierky na otázky týkajúce sa rozvodu ani jeden z manželov nereagoval.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Magdaléna Magdová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


ilustračné foto
Irán pod zúrivou paľbou Izraela: Zasiahli výbuchy aj jadrové zariadenia?!
(ilustračné foto)
Pozor! Čierny kašeľ úraduje v tomto kraji: Čísla stúpajú, buďte opatrní
Foto
Pôvabná dcéra Pavla Nedvěda sa pochválila: Otec a mama opäť spolu!
Vyhlásenie šéfredaktorov denníkov Plus JEDEN DEŇ, Nový Čas a týždenníka PLUS 7 DNÍ
Útok ruskej armády na mesto Dnipro.
Foto
Krvavý útok na Ukrajine: Rusi udreli smrtiacou silou! FOTO zo zasiahnutého mesta
Rodinka vo chvíľach šťastia. Tie sú nenávratne preč...
Váš Tip
Janka bola zdravá mladá žena, po pôrode synčeka zomrela: Čo sa stalo v osudný deň?
(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Hikers on the Haiku stairs, otherwise known as Stairway to Heaven, on Oahu, Hawaii.
Počuli ste o Schodoch do neba? S ich návštevou sa môžete rozlúčiť: Za všetko môže bezohľadnosť turistov
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina vyšla s pravdou von: Zničili ruský bombardér! Súvisí to s nedávnou nehodou?
Ilustračné foto
Cestujúci si toto letisko nevedia vynachváliť: Najlepšie na svete! Skončili naši susedia aspoň v TOP 10?
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia