Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.07.2016 21:00 | Šport | Kuriozity

Hororové zranenie mladého bejzbalistu: Oko mladého supertalentu puklo ako hrozno!

Mladý bejzbalista tímu MLB Philadelphia Phillies Matt Imhoff (22) prišiel na tréningu o pravé oko. Nepochopiteľnou náhodou. Do oka sa mu dostal kúsok kovu z pomôcky na posilňovanie, ktorú na tréningu pravidelne používajú.

Imhoffa, ktorý pôsobil druhú sezónu v profiklube, a ktorému predpovedali veľkú budúcnosť, síce okamžite previezli do nemocnice, ale lekárom sa už nepodarilo jeho oko zachrániť. Pár dní po tragédii na svojom profile na Instagrame bejzbalista, ktorý bol draftovaný v roku 2014, zverejnil fotografiu z nemocničného lôžka a vyznanie svojim priaznivcom:

„Ako všetci viete, v piatok 25. júna som sa zranil. Zaplatil som krutú daň, zlomil som si nos, obe lícne kosti, čo by nebolo také hrozné, ako to, že som stratil pravé oko. Lekári ma ihneď informovali, že mi puklo ako hrozno. Najskôr sa ho pokúšali zachrániť, ale po druhej operácii som sa aj s mojou rodinou rozhodol, že bude lepšie, keď mi ho nahradia umelým okom. Tak budem môcť žiť relatívne normálny život. Uznáte, že to nebolo jednoduché rozhodnutie... Momentálne sa liečim v Miami, už mám po všetkých operáciách, teraz sa mi musia už len rany zahojiť. Toto bol najhorší týždeň môjho života, no ďakujem rodine, známym, priateľom i fanúšikom za podporné odkazy a želania, ktoré mi veľmi pomohli. Som šťastný, že ľavé oko je v poriadku, že som nemal otras mozgu. Chcem všetkým odkázať, aby sa o mňa nebáli, že všetko bude v poriadku, že všetko vydržím a bude aj v budúcnosti úspešným človekom.“

As many of you know on Friday June 25th I had an accident. A large price of metal hit me in the head/eye resulting in a fractured nose, 2 fractured orbital bones, and most significantly, the loss of vision in my right eye. I was immediately taken to the ER and then transferred to Bascom Palmer Eye Institute, the #1 eye hospital in the world. That night, the doctors informed me that the damage to my eye was extreme and essentially that my eye had been crushed like a grape. The doctors told me they were going to do everything possible to reconstruct it but in all likelihood I would never regain sight in my right eye. The first surgery was somewhat a success but overall nothing had changed, so after discussions with my family and my doctors, it was decided that the best chance I had to live a normal life was to have my right eye removed and have a prosthetic one put in. This decision was not an easy one to make but to me it seemed like the right one so on Tuesday afternoon I went forward with the surgery. I'm currently still in Miami recovering from surgery but I'm doing well. This has been the hardest week of my life but I've had amazing support from my family and friends to help me get through it. For those who have been wishing me well, your support has not gone unnoticed and I appreciate everyone who has kept me in their thoughts and prayers. I had the best doctors in the world doing their best work on me and for that I am grateful as well. Although this injury has been tough it could have been much worse...I'm lucky to still have vision in my left eye...I'm lucky that i didn't have brain damage...and I'm lucky to be surrounded my the most loving and understanding people in the world. I just wanted to write this message to let everyone know that even though I suffered some bad luck, I'm not dead. I'm gonna be alright, I'm gonna persevere, and I'm gonna succeed. It takes more than this to bring me down. Again thanks to everyone for the support .

Fotka uverejnená používateľom Matt Imhof (@matt_imhof48),

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: uka

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Poľský premiér Donald Tusk
Tusk: Poľsko musí zlepšiť protivzdušnú obranu, aby bolo bezpečné ako Izrael
Ilustračné foto
Dvaja manželia kruto zabili svoje ženy: Ľudia povstali, toto nebudeme tolerovať!
Na snímke predseda Súdnej rady SR Ján Mazák.
Opozícia opäť spustila kritiku: Nepáči sa im odvolanie Mazáka z funkcie predsedu Súdnej rady SR
Princ Harry s manželkou Meghan
Foto
Bývalá sekretárka po rokoch prelomila mlčanie: Takáto je Meghan naozaj! A nie je to príjemné...
Český premiér Petr Fiala počas návštevy USA.
Český premiér Fiala pred návštevou Kongresu: Poviem, čo je pre Ukrajinu kľúčové
Foto
Niekdajší zakončovateľ Slovana kriticky na margo klubu: Juniorka? Odpad!
Marek Eštok
Upokojenie situácie musí prísť čím skôr: Štátny tajomník rezortu diplomacie podporil jednotnú rekciu Únie
Lawn crystals water green
Mrazy budú opäť úradovať: Na chladné počasie sa pripravte najmä v týchto častiach Slovenska
Protest pred úradom vlády.
Foto
Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí: Protestovať prišli proti zásahom do kultúry či životného prostredia
stará veštica
Desivá predpoveď Baby Vangy o osude Európy: Slová, ktoré naháňajú strach!
Žlto-modrý kostým od návrhárky Catherine Walker
Foto
Módne kúsky Diany († 36) idú do dražby: Astronomické ceny! V tejto róbe sa stretla s významným monarchom
Talianska premiérka Giorgia Meloniová
Talianska premiérka sa bude súdiť s profesorom, žiada vysoké odškodné: Aha, čo o nej vyslovil!