Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.07.2016 06:57 | Správy | Servis | Vzťahy

Čo vášmu srdcu predpovedá veštkyňa Zana: Veľký horoskop lásky na leto!

Leto je čas dovoleniek a oddychu. Či už pri mori, alebo v horách, všade vás môže stretnúť osudová láska. A keď nie ona, leto môže nezadaným spríjemniť nezáväzný flirt.

Avšak mnohé vzťahy budú vystavené aj tvrdým skúškam. Čo vás čaká cez prázdniny podľa hviezd a numerológie, prezradila uznávaná veštkyňa Zana.

Otvoriť galériu

Ryby 21. 2. - 20. 3.

Do poriadku by ste hneď na začiatku júla mali dať rodinné vzťahy, ktoré sa narušili pri poslednej veľkej oslave. Hašterivosť zaznamenajú v partnerstve februárové Ryby od 16. júla a táto nemilá situácia sa povlečie až do 20. augusta. So svojou láskou nenájdete spoločnú reč a nič na tom nezmení ani dovolenka, od ktorej si mnohé sľubujete.

Osamelé srdcia musia viac otvoriť príležitostiam, ktoré vstúpia do ich bytia od 10. júla. Začnite znovu veriť láske, je to mocná čarodejka, ktorá si pre vás prichystala nádherné prekvapenia. Definitívne rozhodnutie odísť od partnera by ešte raz mali po 22. auguste prehodnotiť Ryby, ktoré sa cítia ukrivdené. Naozaj chcete urobiť radikálny rez? Je možné, že tým ublížite len sebe!

  • Láske prajú dni: 2., 16. a 30. júl, 5. a 14. august
  • Krízové dni: 8. a 17. júl, 15., 24. a 28. august

 

Vodnár 21. 1. - 20. 2.

Problémy, ktoré ste doteraz neriešili, sa dostanú na pretras od 9. júla a poriadne zamávajú vaším vzťahom. Je veľmi otázne, či sa s letom rozlúčite v objatí svojej polovičky. Do sporov sa na prelome júla a augusta dostanú aj Vodnári unikajúci z nudného partnerstva do náručia inej osoby. Myslite na to, že únikom situáciu len zhoršujete. Spriaznenú dušu stretnú po 19. auguste Vodnári narodení od 2. do 15. februára, pričom pôjde o dve výnimočné osoby súčasne. Ak sa nebudete vedieť rozhodnúť, komu zveriť svoje srdce, dajte veciam voľný priebeh a započúvajte sa do hlasu intuície. No a páry, ktoré sa o harmóniu vo vzťahu s rešpektom starajú, sa môžu koncom augusta tešiť na zásnuby alebo na svadbu.

  • Láske prajú dni: 3. a 14. júl, 7., 8., 23. a 28. august
  • Krízové dni: 12., 24. a 30. júl, 2. a 23. august

 

 

Kozorožec 22. 12. - 20. 1.

Občas sa v júli budete cítiť ako čerstvo zamilovaní tínedžeri, ktorým leží celý svet pri nohách. Áno, láska vás opantá svojou silou a náruživosťou, a to bez ohľadu na to, koľko máte rokov. Pre partnera urobte všetko, čo bude vo vašich silách, aby bol šťastný a spokojný. Mierne pochybnosti precítite od 7. augusta, lebo svojej polovičke prestanete na okamih dôverovať. Kozorožci, ktorí chcú nastoliť vo vzťahu nové a dôležité pravidlá, by sa nemali v období od 19. júla do 2. augusta venovať ničomu inému než rodine. Bývalá láska prekvapí januárových Kozorožcov požiadavkami, ktoré nebudete vedieť splniť. Chráňte si to, čo je vaše, a chráňte aj svoje zdravie, ktoré sa od druhej polovice leta dostane do mínusov.

  • Láske prajú dni: 6., 9. a 23. júl, 17. , 19. a 26. august
  • Krízové dni: 21., 25. a 31. júl, 8. a 13. august

 

Strelec 23. 11. - 21. 12.

Objatie Raka alebo Leva vo vás po 7. júli rozvibruje chvenie, ktorému veru nebudete dlho odolávať. A máte pravdu! Nestáva sa totiž často, aby ste svoje srdce otvorili zmyselnosti, pretože sa vždy snažíte mať všetko pod kontrolou. No toto leto bude výnimočné! Takmer všetkým Strelcom sa podarí splniť si svoje tajné sny a mnohí z vás nájdu nového životného partnera. Výrazné obdobie od 13. do 23. augusta sa ponesie v znamení milovania, harmónie a nachádzania spriaznenosti v druhých ľuďoch. Decembroví Strelci, snažiaci sa uniknúť zo zlého vzťahu, by mali ešte raz prehodnotiť svoje postoje k partnerovi. Mnohé z toho, čo pociťujete, je vaším klamom, ktorému podliehate. Negatívne fungovanie partnerstva máte na svedomí aj vy!

  • Láske prajú dni: 22., 27. a 29. júl, 4. a 21. august
  • Krízové dni: 16. a 29. júl, 1., 5. a 11. august

 

Lev 23. 7. - 22. 8.

Impulzívnosť vo vašom partnerstve nemá čo hľadať! Skúste byť k svojej polovičke v poslednom júlovom týždni milší a ohľaduplnejší. Novej láske by sa nemali po 1. auguste brániť tí, ktorí ukončujú pôvodný vzťah. Ak ste pevne rozhodnutí nevrátiť sa do minulosti, je potrebné, aby ste bez zaváhania vykročili k šťastnejšej budúcnosti. Augustová dovolenka prekvapí júlových Levov okrem opálenia aj novou známosťou, z ktorej sa vy- kľuje životná láska. Vychutnávajte si tento dar, no hlavne si svoju lásku chráňte. Tí, ktorí sa narodili do 29. júla, budú neodolateľní pre opačné pohlavie. Nezneužívajte svoju charizmu na dosiahnutie nemožného! Vrátilo by sa vám to negatívne na konci augusta a namiesto víťazstva by ste mali len trpkosť v srdci.

  • Láske prajú dni: 15. a 25. júl, 3. a 9. august, 16. august
  • Krízové dni: 6. a 11. júl, 17., 22. a 29. august

 

Panna 23.8. - 23. 9.

Najmä u mladších bude silnieť túžba založiť si svoje hniezdočko. Letné obdobie začnete vnímať ako krok dopredu v láske a v rodinnom zázemí. Panny, ktoré sa narodili od 15. do 21. septembra, by sa mali v júli prispôsobiť partnerovým požiadavkám a netlačiť svoju polovičku rozhodnutí, na ktoré nie je pripravená. Horúci flirt prežijú nezadaní a osamelí, nepôjde však o trvalú lásku. Vzťah budú po 18. auguste zachraňovať Panny, ktoré žijú v partnerskom trojuholníku. Mali by ste sa zamyslieť nad tým, či vám obeť, ktorú chcete priniesť, stojí za to! Nečaká náhodou v posledných letných dňoch na vás niekto lepší? Verte svojej intuícii a nemrhajte časom a energiou tam, kde je to bezpredmetné!

  • Láske prajú dni: 10., 13., 28. a 31. júl, 2. a 15. august
  • Krízové dni: 18. a 20. júl, 3., 6. a 12. august

Otvoriť galériu

Váhy 24. 9. - 23. 10.

V prvých dvoch júlových týždňoch vám nedá spávať niekto, kto vás očarí svojou milotou, sexepílom a spontánnosťou. Nevrhnite sa však do dobrodružstva, kým nebudete poznať pozadie života tejto osoby! Váhy v manželstvách oprášia staré spomienky a rozhodnú sa v období od 27. júla do 4. augusta pre radikálne zmeny. Aj keď budú pre vás i partnera prospešné, zároveň vás donútia zamyslieť sa nad tým, čo vám v živote chýba. Nezadané Váhy sa už nemusia viac báť samoty, pretože letná láska je pre vás pripravená a noci od 30. júla budú patriť vášni, porozumeniu a smiechu. Tie Váhy, ktoré sa chystajú na dovolenku v poslednom augustovom týždni, pribaľte si do batožiny aj odhodlanie nezapliesť sa do pochybnej známosti!

  • Láske prajú dni: 19. júl, 12., 20. a 31. august
  • Krízové dni: 1. a 13. júl, 4., 18. a 30. august

 

Škorpión 24. 9. - 23. 10.

Neveru do svojho bytia neťahajte! Prevalila by sa skôr, než by uplynula polovica leta a následky by zrejme boli fatálne. Ak už neviete odolať niečomu novému, čo vás osudovo priťahuje, potom aspoň myslite na tých, ktorým môžete svojím konaním ublížiť. Naopak, osudovú lásku, ktorú bezpodmienečne musíte prijať, vesmír nadelí v období od 3. do 17. júla Škorpiónom, ktorých smútok v srdci je po nedávnom rozchode priveľký. Nová nádej vám dá radosť zo života, smiech, ktorý ste pochovali na dno svojej duše, a pocit šťastia, ktorý k vám patrí. Hazardu v oblasti citov nesmú v prvých dvoch augustových týždňoch podľahnúť dámy narodené po 20. novembri. Neverte všetkému, čo budete počuť, hoci by to boli slová, ktoré vás pohladia!

  • Láske prajú dni: 5., 9. a 21. júl, 10. august
  • Krízové dni: 2., 4. a 15. júl, 21. a 25. august

 

Baran 21.3. - 20. 4.

Horúce leto bude prísľubom nielen novej lásky, ktorú stretnú marcoví Barani po 14. júli, ale aj dobrodružstva a vášne. Apríloví Barani, ktorí sa snažíte vymaniť z partnerského vzťahu, si musíte dať veľký pozor na hnev, ktorý pociťujete k svojej polovičke. Snažte sa vzťah ukončiť slušne a najmä bez zbytočného kriku najneskôr do 28. augusta. Ťažšie chvíle prežijú viac dámy, pretože vaša láskavosť vám bude diktovať, aby ste dali šancu niekomu, kto si ju vôbec nezaslúži. Vaše srdce nie je pripravené na krutosť! Popri riešení lásky nezabúdajte na svoje zdravie, ktoré bude v auguste zaťaženejšie než inokedy. Zverte sa do rúk dobrému masérovi, jedzte ľahkú stravu a vyhnite sa alkoholu. A lásku vítajte vždy s úsmevom!

  • Láske prajú dni: 8., 12., 7. a 20. júl, 1. a 22. august
  • Krízové dni: 5. a 26. júl, 9., 14. a 19. august

 

Býk 21. 4. - 20. 5.

Vaša vnútorná samota sa na začiatku júla prehĺbi, no vy by ste napriek začiatočnej nechuti mali byť aktívnejší. Smerom k láske sa najskôr musíte pohnúť, len tak ju získate! Nesťažujte sa už na osud a vezmite si to, po čom túžite. Zamilujú sa Býci, ktorí chcú opustiť zabehnutý stereotyp, ale aj tí, ktorí ste dlhodobo sami. Myslite však na to, že je nutné, aby ste najskôr uzatvorili svoju minulosť a až potom sa môžete oddať zamilovanosti a ľahkému flirtovaniu. Býci narodení do 3. mája vynaložia veľkú snahu na zachovanie partnerstva, kde hlavnú úlohu zohrávajú deti či peniaze. Vaša trpezlivosť bude odmenená v období od 5. do 9. augusta. Spoločne s partnerom si uvedomíte význam toho, čo v živote máte!

  • Láske prajú dni: 1. a 18. júl, 18. a 29. august
  • Krízové dni: 10. a 23. júl, 31. august

 

Blíženci 21. 5. - 21. 6.

Do partnerstva vneste v júli trochu rafinovanosti, ktorú v auguste premeníte na žiadanú nehu a romantiku. A vaša láska sa vám odvďačí veľkou fantáziou! Nový vietor do vzťahu by mali priniesť aj Blíženci narodení od 28. mája do 7. júna. Nudu je možné prekonať, napokon letné dni sú na to ako stvorené, len musíte s partnerom popracovať na obnove trochu ošúchanej lásky. Nezadaní Blíženci nesmú za žiadnych okolností vstupovať v júli do nezáväzných vzťahov. Tie by sa nakoniec stali vašou nočnou morou! Až od 16. augusta sa môžete zamilovanosti podvoliť, otvára sa pred vami cesta, ktorej koniec môže byť ovenčený svadobnými zvonmi. Nezneužívajte svoju skvelú výrečnosť na zakrytie pravdy!

  • Láske prajú dni: 24. a 26. júl, 11., 13. a 27. august
  • Krízové dni: 3. a 22. júl, 26. a 16. august

 

Rak 22. 6. - 22. 7.

Energiu túžby precítite v náručí osôbky, ktorú dôverne poznáte. Veru, aj stará láska vám môže dať v druhej polovici júla niečo, na čo ste už dávno zabudli. Prerušený vzťah pre hádku by mali do 3. augusta obnoviť Raci, ktorých zaslepil nespravodlivý hnev. Bolesti hlavy, ktoré budú v letnom období veľmi výrazné, totiž súvisia s tým, čo je vo vašom srdci nedokončené! Júloví Raci by sa nemali dať vtiahnuť do vzťahu, ktorý síce bude podfarbený magickou vášňou, no nebude mať nič spoločné s realitou, ktorou je váš trvalý partner. Pozor si dajte aj na klebety, ktoré sa začnú okolo vás šíriť od 11. augusta. Nezhody a tvrdšiu výmenu názorov si v auguste osud pripravil pre Rakov, ktorí dlhodobo sedia na dvoch stoličkách!

  • Láske prajú dni: 4., 7. a 24. júl, 6., 25. a 30. august
  • Krízové dni: 7., 27. a 28. júl, 7. a 20. august
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Slávenie pesachu v Izraeli zatienili obavy o rukojemníkov väznených v Pásme Gazy
Foto
V Izraeli vládnu obavy, vystrašené rodiny zakročili: Výzva pre židov po celom svete!
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Foto
V ďalšom meste na Slovensku spozorovali medveďa: Znepokojivé, kde sa pohyboval
obvinený Rado(46)
Foto
Horor v Hlohovci: Rada obvinili z vraždy syna Samuela († 19)! Zlomí vám srdce, kto mal byť svedkom brutálneho činu
Fun rádio obohatí nová moderátorská posila - Peter Expl0ited Altof.
Foto
Známy influencer sa pri moderátorke Fun rádia poriadne zapotil: Tričko išlo DOLE!
Ilustračné foto
Požiar obydlí na východe: Hasiči bojovali s plameňmi niekoľko hodín! Žilo tam 19 ľudí
Podtatranské múzeum v Poprade.
Váš Tip
Skvelé správy z Podtatranského múzea v Poprade: Podarilo sa im zreštaurovať TIETO dve vzácne diela z 18. storočia!
Pád vrtuľníka (Ilustračné foto)
Tragická zrážka vojenských vrtuľníkov: Zahynula celá posádka! Strašné VIDEO z nešťastia
Útočník Stéphane Da Costa, ktorý pôsobí v KHL by mal štartovať na MS v Česku za Francúzsko.
Hráč z KHL ide na MS do Čiech: Čo hovoria na to Slováci!
(ilustračné foto)
Vláda v Kanade sa obáva katastrofy: Bojujú s niekoľkými požiarmi! Desiatky trvajú ešte od roku 2023
Akcia Teplárne rozhorčila exministra Milana Krajniaka.
Foto
Akcia Teplárne rozhorčila exministra Milana Krajniaka: Vallo, prečo ste toto povolili v kostole?!
ilustračné foto
Rusko tvrdo útočilo na Kyjev a ďalšie oblasti: Požiar obytných budov! To nevyzerá dobre
Britský premiér Rishi Sunak a ruský prezident Vladimir Putin.
Vážne slová britského premiéra: Ohrozená BEZPEČNOSŤ v Európe?! Putin sa podľa neho nezastaví