Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.06.2016 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Gregorová novou láskou šokovala: Nestalo sa to ale po prvý raz...

Zdá sa, že slovenská herečka Hana Gregorová (63) sa necelé štyri roky po smrti svojho manžela - legendárneho herca Radka Brzobohatého († 79) - rozhodla začať nový život.

Podľa českých médií si našla mladého, iba 31-ročného milenca, ktorý je okrem iného ženatý.  Navyše jej syn Ondřej (33), ktorého poznáme ako porotcu zo šou X Factor,  si zmenil priezvisko z Brzobohatého na Gregora. Prečo matka so synom takto potupili pamiatku nebohého Brzobohatého?

Herečka Hana Gregorová známa zo seriálov Panelák, Kolonáda či Chlapi neplačú prežíva neželanú medializáciu. Na verejnosť sa totiž prevalil jej milenecký vzťah so ženatým Ondřejom Koptíkom, ktorý je od nej o 32 rokov mladší. Presne toľko rokov pritom Gregorová prežila so svojím druhým manželom Radkom Brzobohatým, ktorý zomrel v septembri 2012 na zlyhanie srdca. Teraz teda začína nový život - nie je to však po prvý raz, keď zbalila ženatého muža. Aj keď sa dala dokopy s Brzobohatým, boli obaja zadaní.

Otvoriť galériu

Zakázaná láska

Vzťah Brzobohatého a Gregorovej prešiel na začiatku mnohými úskaliami. Ona bola vydatá za jordánskeho lekára Gassana, s ktorým má dcéru Rolu (38) a budovali si spoločný život v Spojených arabských emirátoch. Na Slovensko prišla na dovolenku s trojročnou dcérou, keď v roku 1980 režisér Martin Hollý práve odštartoval nakrúcanie filmu Noční jazdci. Príchod Hany využil a obsadil ju do menšej úlohy. Okrem slovenských hercov v ňom hrali aj českí a medzi nimi práve Radek Brzobohatý, ktorý bol vtedy už 12 rokov ženatý s herečkou Jiřinou Bohdalovou (85). Spoločné deti nemali, ale každý z nich mal po jednej dcére z predchádzajúceho manželstva.

Keď sa Brzobohatý na nakrúcaní zoznámil s Gregorovou, mala 28 rokov, on 48. „Videl som ju vtedy po prvý raz,“ zaspomínal si pred rokmi Brzobohatý. „Potom sme išli na večeru, prechádzky a dlho nič nebolo. Bola iná ako tie ostatné, bola to prvá žena, ktorá ma neťahala do postele a ja som ju tam neťahal tiež. Vznikol vzťah, aký som dovtedy nepoznal,“ povedal. „Neznášala som flirty na filmovačkách. To bola otázka jednej noci, nemalo to cenu. Mesiac nakrúcania v exteriéroch sme sa len navzájom oťukávali, lichotili si, objímali sa, ale vrelo to v nás oboch. Vôbec sme si nevedeli predstaviť náš rozchod,“ priznala tiež Gregorová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: NOVÝ ČAS Nedeľa, Marta Ostricová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Tragédia na Spiši vzala život aj Lucke († 17).
Foto
Tragédia na Spiši: Otec Ľuboš prezradil, čo našli v mobile nebohej Lucky († 17)! Chytí vás za srdce, čo urobil potom
Po nevídaných dažďoch vládla všade panika a strach.
FotoVáš Tip
Dubaj zasiahli najsilnejšie dažde za posledných 75 rokov: Chaosu a katastrofe čelia aj uviaznutí Slováci!
Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
V hre príchod reprezentanta: Uloví futbalový Slovan veľkú rybu?
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Nečakaná návšteva na Ukrajine! Aha, kto pricestoval do Kyjeva
(ilustračné foto)
Rusko spôsobilo na Ukrajine teror: Diali sa tam strašné veci! Hlásia množstvo obetí
Ilustračné foto
Viaceré komplikácie v doprave v Bratislave: Tu sa zrazili 3 autá! Kde všade sa zdržíte?
(ilustračné foto)
Jedna z najväčších krádeží zlata v dejinách krajiny: Prípad sa pohol! Nečakaný úspech
Ilustračné foto
Dokedy nás bude trápiť mrazivé počasie? Slováci, pripravte sa: To vôbec nevyzerá dobre!
(ilustračné foto)
Chystáte sa do Amsterdamu? Dobre čítajte: Zavádzajú nové opatrenia
Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...
(ilustračná foto)
Smutné správy: Zomrel významný dopravný dizajnér († 93)! Pozrite sa, čo navrhol
Ondrej Rusnák (35)
Foto
Hokejový expert o Slafkovskom a MS: Na ľade si dobre rozumie s... Sledujte, čo povedal!