Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.07.2016 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zmenená Belohorcová prezradila, ako žije v slnečnom Miami: Nikdy by už nemenila!

ZUZANA BELOHORCOVÁ (40), ktorá roky vírila hladinu slovenského šoubiznisu, sa vzdala úspešnej kariéry moderátorky a odišla žiť do Miami.

S manželom Vlastom Hájekom (40) na slnečnej Floride vychováva spoločné ratolesti – dcérku Salmu (6) a synčeka Nevia (2). Bývalá učiteľka sexu si užíva rodinný život a nič jej nechýba. Dokonca radikálne zmenila imidž a dala si vylepšiť prsia. Prečo?

Už viac ako šesť rokov žijete v USA. Prečo ste sa tam rozhodli odísť?

Po narodení dcérky Salminky sme sa s manželom rozhodli vyskúšať žiť v Miami. Veru, už je to viac ako šesť rokov a dali sme to. (smiech) Z dcérky už máme školáčku, zo syna škôlkara. Deti hovoria plynule po anglicky, manžel má skvelú prácu, a tak si môžeme žiť v super klíme pohodový rodinný život.

 

V Česku a na Slovensku ste však mali veľmi dobre rozbehnutú kariéru. A vy ste sa toho všetkého vzdali...

To je pravda. Rada spomínam na svoje pracovné obdobie. Bolo to krásnych trinásť rokov, na ktoré nikdy nezabudnem. Po narodení dcérky sa však môj život zmenil a dnes sa naplno venujem svojej rodinke a našim dvom krásnym deťom. Nikdy by som nemenila.

Nechýba vám ani trošku veselý párty život?

Samozrejme, že môj život v období pôsobenia na televíznej obrazovke bol diametrálne odlišný, od toho, aký žijem dnes. Jedna etapa môjho života sa však skončila a prišla ďalšia, krajšia a hodnotnejšia. Byť matkou je ten najkrajší pocit na svete. Deti sú najviac. Ak predsa niekedy zatúžim po párty živote, vyrazíme s manželom do nočného Miami. Sú tu tie najlepšie bary a kluby na svete.

Otvoriť galériu

Čomu sa vlastne v Amerike venujete?

Som žienka domáca. (smiech) Mojou povinnosťou je postarať sa o to, aby mala rodina navarené, aby bolo upratané, nakúpené a aby mojim láskam nič nechýbalo. Popritom si každý deň nájdem čas na seba, idem si zacvičiť, zabehať na pláž alebo sa s manželom ideme bicyklovať. K životnému štýlu v Miami šport jednoznačne patrí.

Ako sa vám v Miami býva?

Sme tu maximálne spokojní, bývame v kondomíniu na South of 5-th. Je to to najlepšie miesto na svete. Kompletne sme si zrekonštruovali dvojpodlažný rozľahlý štvorizbový byt s dvomi veľkými terasami nad sebou. Na jednej je kompletne vybavená kuchyňa s grilom a na druhej zasa jaccuzi s ležadlami na každodenný relax. Žijeme v prímorskej klíme, celý rok máme leto a more máme tri minúty chôdze od domu. To už asi nepotrebuje žiadny komentár. (smiech)

Nemáte tam však svojich najbližších. Ako to bez nich zvládate?

To je jediné, čo mi v Amerike chýba. Mám však fantastických rodičov, ktorí každý rok v zime sadnú do lietadla a letia cez oceán, aby nás mohli navštíviť. Strávime spolu dva mesiace, ktoré si maximálne užívame a podnikáme rôzne výlety. Preplávali už skoro celý Karibik, výletnými loďami sa plavíme pravidelne niekoľkokrát v roku. Nedávno sme spolu podnikli výlet do Las Vegas a budúci rok nás čaká New York. Pevne verím, že ešte tento rok si urobia výlet k nám aj moje dve sestry s rodinou.

Otvoriť galériu

Počula som vaše vyjadrenie, že možno práve vďaka tomu, že ste s manželom odkázaní len jeden na druhého, ste ešte stále spolu...

Spomenula som to v jednom rozhovore. Sme tu ďaleko od domova odkázaní sami na seba, a tak sa z nás stala super silná fungujúca dvojica.

Máte aj opatrovateľku, ktorá vám pomáha s deťmi?

S manželom máme pravidlo, že cez týždeň aj cez víkend sa venujeme deťom, ale piatky a soboty večer patria iba nám dvom. Radi vyrazíme na dobrú večeru alebo niekam do klubu. Človek potrebuje občas vypnúť. Máme opatrovateľku Aničku. Je to Češka, ktorá v Miami žije niekoľko rokov, a s nami je už od narodenia synčeka Nevia. Deti ju zbožňujú a ja som šťastná. Je to človek, ktorému dôverujem a s manželom tak môžeme byť pokojní, že o naše poklady je postarané.

Salminka bude už školáčka. Teší sa?

Má za sebou prvý rok v škole, ktorý sa volá Kindergarden a zvládla ho na jednotku s hviezdičkou. V auguste nastupuje do naozajstnej prvej triedy. Nemá ešte ani sedem rokov a už vie čítať, písať, sčítať a odčítať. Je to šikulka. Mám pocit, že vo všetkom, čoho sa chytí, vyniká. Je neuveriteľne pohybovo nadaná. Od troch rokov chodila na balet a teraz v škole navštevuje gymnastiku, čo ju nesmierne baví. A ešte vyniká v speve. Asi bude po maminke. (smiech) Je bezprostredná, jedným slovom šoumenka a miluje byť stredobodom pozornosti. Rada sa predvádza, je kúzelná. Tá sa v živote nestratí. (smiech)

Otvoriť galériu

A synček Nevio?

Oproti Salminke je totálny ‚kluďas‘. Má rád svoju pohodu a priestor a len tak si k sebe niekoho nepustí. Je to typický chlap, miluje autá a mašinky. Kúpili sme mu elektronické auto a hneď na prvý raz sa chytil volantu a s úplnou ľahkosťou začal na milimetre presne auto riadiť. Manžel mal radosť, lebo vždy chcel mať zo syna pretekára F1. (smiech)

Ako sa doma spolu s deťmi rozprávate?

Doma zásadne iba po česky a po slovensky, aby deti ovládali rodný jazyk svojich rodičov. Angličtiny a španielčiny majú v škole dosť. Zabezpečili sme si aj príjem českých a slovenských programov, aby mali možnosť sledovať aj naše rozprávky.

Nedávno ste zmenili imidž a svoju dlhú hrivu ste ostrihali úplne nakrátko. Prečo?

Zmena je život. Už dlhšie som túžila radikálne zmeniť imidž, ale nenašla som na to odvahu. Veľkou inšpiráciou mi bola moja mladšia sestra Mirka, ktorá s obľubou experimentuje s krátkymi strihmi. V tomto teple je to ideálny účes. Po sedemnástich rokoch som sa teda vrátila k účesu, s ktorým som začínala v televízii.

Vždy vás muži obdivovali pre veľké prirodzené prsia, ale nedávno ste si dali spraviť plastiku. Čo vás k tomu viedlo?

Vždy som so sebou bola maximálne spokojná, ale po dvoch odkojených deťoch som jednoducho svoje prsia vynovila a dala si ich trošku upraviť.

Otvoriť galériu

Stretnete sa ešte niekedy s oslovením učiteľka sexu?

Tak úprimne, to oslovenie ma strašne irituje. Už bolo dosť učiteliek sexu, nemyslíte?

V Miami má domy mnoho slávnych hviezd. Stretli ste už niektorú?

V Portofino Tower, kde sme žili predtým, bývala aj tenistka Anna Kurnikovová, hokejista Fetisov a dodnes tam žije aj známy herec Donald Sutherland, neskutočne charizmatický, milý a skromný človek. Vedľa v dome bývajú speváci Pharell Williams a Usher. Pri bazéne sme raz sedeli vedľa legendárneho Anthonyho Hopkinsa a v reštaurácii sme stretli Borisa Beckera, Billa Clintona alebo Roda Stewarta.

Plánujete sa niekedy vrátiť späť do Česka alebo sa vám viac páči život na Floride?

Sme tu maximálne spokojní a radi by sme tu zostali. Verte mi, Miami je to najlepšie miesto na svete.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Slafkovský sa doma dlho neohrial: Po príchode na zraz bol okamžite hlavnou hviezdou!
(ilustračné foto)
Počasie sa vyzúri: Bude to sila, v TÝCHTO krajoch platí výstraha!
Ilustračné foto
Nehoda na bratislavskej D1: Zrážka 3 áut s kamiónom!
Izraelská armáda vyzvala obyvateľov východného Rafahu na evakuáciu
Izrael udrel v noci a nekončí: Zastavenie prepravy humanitárnych zásielok?
K tragédii došlo v sobotu v jednej z hlohoveckých bytoviek.
Mrazivé DETAILY synovraždy v Hlohovci: Zabila Samuela († 19) láska k otcovi?!
Rozsiahly zásah polície: Výbušniny na školách nahlásili na veľkom území Slovenska!
"Lezec" dopadol na tvrdý betón.
Policajti v šoku: Keď je zlá hlava, trpí celé telo! Keby to nebolo na VIDEU, neverili by ste
Foto
Obranný pilier národného tímu Martin Fehérváry: NHL už neriešim, myslím len na medailu z MS!
Na satelitnej snímke mesto Rafah (uprostred) v Pásme Gazy 4. mája 2024. Izraelská armáda v pondelok 6. mája vyzvala obyvateľov vo východnej časti mesta Rafah ležiaceho na juhu Pásma Gazy, aby sa dočasne presunuli do "humanitárnej oblasti".
Je zo zlé, varuje už aj UNICEF: 600 000 deťom hrozí ďalšia katastrofa!
Na snímke pápež František.
Úsmevné slová pápeža Františka: Nezvyčajný príkaz najmenšej armáde sveta
Na archívnej snímke z 22. apríla 2024 turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.
Erdogan telefonoval s vodcom Hamasu: Kto vie, čo by si o tomto myslel Izrael
Dcéra Kate po svojom otcovi pátra pomocou sociálnych sietí.
David šiel osláviť dôchodok: Zvláštna SMS a potom... Slová užialenej rodiny