Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.06.2016 10:02 | Prominenti | Domáci Prominenti

Prekvapujúce pozadie rozchodu Banášovej a Modrovského: Adela verila, že jedna vec sa zmení!

Hrali divadlo?! Šokujúci rozchod Adely Banášovej (35) a Petra Modrovského (32) má zaujímavé pozadie. Hoci sa obľúbená moderátorka a známy tanečník objavovali bok po boku zriedkavejšie, nikto by nečakal, že im to doma poriadne škrípe.

Pár navonok vystupoval harmonicky, a aj keď reči o sobáši a spoločnom dieťatku zbytočne nešíril, takmer nič nenasvedčovalo tomu, že sa schyľuje k rozpadu ich sedemročného spolužitia. Nový Čas však vypátral, že dvojica sa snažila zachrániť naštrbený vzťah už dlhší čas. Správa o šoubiznisovom rozchode roka prišla ako blesk z jasného neba. Banášová a Modrovský totiž patrili k partnerskému inventáru, ktorému ľudia žičia už len dva zásadné životné kroky - svadbu a dieťatko.

Zdá sa však, že až také idylické to medzi nimi nebolo. Romantické večery pracovne vyťažených hviezd pri sviečkach sa podľa informácií Nového Času nekonali už dávnejšie. 

„Vo vzťahu im to škrípalo už dlhšie. Adela a Peťo dokonca žili niekoľko týždňov od seba a pokúšali sa zachrániť ich spolužitie. Bohužiaľ, ani pauza im nepomohla a Peťo dostal kopačky,“ prezradila kamarátka prominentného páru. Banášová sa k vážnemu rozhodnutiu podľa nej neodhodlala z večera do rána.

„Zrelo to v nej niekoľko mesiacov. Už pri prvom rozchode pred piatimi rokmi išlo o to, že ona bola rozvážnejšia a z Peťa bolo hravé dieťa. Verila, že dospeje,“ dodal náš zdroj. Moderátorka na naše otázky reagovala vyhýbavo. „Riešili sme naše súkromné veci, ale myslím si, že už vám nemám čo povedať. Všetko je tak, ako má byť,“ dodala Adela.

Nevie sa z toho spamatať

Expartneri sa naposledy objavili v spoločnosti na začiatku apríla na istej módnej prehliadke. Reči o sobáši a spoločnom potomkovi síce nevyhľadávali, ale umieračik ich vzťahu nepredpokladal nikto. „Rozišli sme sa kamarátsky, bol to podnet z Adelinej strany. Mrzelo ma to, ale treba si vydýchnuť a uvidí sa, čo bude v budúcnosti,“ nádeja sa „Modrák“. „Nikdy sa nedá povedať, že by to bolo definitívne. Ale momentálne to je. Stále mám z toho zmiešané pocity,“ vyznal sa tanečník, ktorý zrejme ešte nepríjemnú situáciu nestrávil.

Naopak, Banášová pred pár dňami na otázku týkajúcu sa zásnub vtipkovala. „Mám tučné kĺbiky, prsteň by mi nevošiel,“ zasmiala sa, pričom už vtedy bola dva týždne po rozchode. „Je dobrá herečka, zmiatla tak mnoho novinárov, ale vnútri ju to bolí a svoje skutočné pocity si necháva len pre najbližších,“ dodala blondínkina kamarátka.

Opätovný vzťah nemá zmysel začínať

Daniela Paculíková, ezoterička vesti.sk - Z hľadiska živlov (vzduch - oheň) istá kompatibilita páru je. Čo sa týka ďalších výpočtov (tzv. Tarotove brány), sú ďaleko od seba. Adela je v ročnej vibrácii, keď má urobiť hrubú čiaru za minulosťou. Peter má sebazničujúci potenciál z dňa narodenia a s týmito dispozíciami je umenie vyjsť vo vzťahu. Obaja majú rovinu Saturnu, v práci sú síce úspešní, no vo vzťahu budú musieť vynaložiť viac úsilia, snáh o kompromisy či tolerancie. Adela je veľkorysá, no všetko má isté hranice a len málokedy sa oplatí vstupovať do rovnakej rieky. O svojom živote rozhodujú sami, opätovný vzťah nemá zmysel začínať.

 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
(ilustračné foto)
Večerný beh prinesie dopravné obmedzenia! V tomto meste sa pripravte
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť
predseda českého Senátu Miloš Vystrčil
Predseda českého Senátu Vystrčil: Štáty V4 kedysi v EÚ trucovali, Česko sa zmenilo
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Zasahovanie do nezávislej súdnej moci? Opozícia žiada zasadnutie výboru: Ide o vážnu vec
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko malo zasiahnuť vlak so zbraňami zo Západu! Nová taktika Putina?
Šofér ešte také niečo nevidel.
Váš Tip
Vodič v Bratislave okamžite šliapol na brzdu: Aha, kto sa mu vynoril z tmy pred autom!
Judge holding gavel in courtroom
Ukrajinského ministra zavreli za mreže: Nečakaný zvrat po pár hodinách!
(ilustračné foto)
Rozhodnuté: Nemecký Bundestag prijal kontroverznú reformu! Kritici upozorňujú
(ilustračné foto)
Čo sa stalo? Propalestínski aktivisti dostali stopku: Zásah 150 policajtov
Po nehode troch vozidiel na diaľnici zostalo auto prevrátené.
Foto
Hromadná zrážka na D1: Auto ostalo prevrátené na streche! Hasiči sa zapotili