Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.06.2016 13:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nový single život Banášovej a Modrovského: Čo sa dialo po rozchode?!

Moderátorská hviezda Adela Banášová (35) už netvorí pár s Petrom Modrovským (32). Táto správa šokovala nielen priateľov prominentného páru, ale aj celý slovenský šoubiznis.

Pre obľúbenú moderátorku je to tretí vzťah, ktorý nevydržal a po siedmich rokoch dala Modrovskému zbohom! Posledné dni teda dvojica trávila osobitne, Adela dokonca odišla k našim českým susedom. Len v piatok vyplávalo na povrch tajomstvo, ktoré si Banášová a Modrovský nechávali pre seba. Adela sa totiž s tanečníkom rozišla a ich cesty sa rozdelili. Nasledujúce dni po prevalení informácie o rozchode tak moderátorka trávila po svojom. V piatok sa venovala svojmu najvernejšiemu štvornohému priateľovi, sučke Mini.

Na druhý deň ju už čakal iný program. „Odišla som moderovať do Prahy jednu akciu. Vrátim sa v pondelok,“ povedala moderátorka. Zatiaľ čo ona sa zamestnala prácou a nemyslela tak na krach dlhoročného vzťahu, Modrovský bol po celý čas vo svojej tanečnej škole Dansovia. Ešte v piatok sa odtiaľ ani nepohol a len sporadicky vyšiel von, aby si zapálil cigaretu. V sobotu si krátil čas polievaním okolitej zelene. Podľa informácií Nového Času sa obaja pomaly, ale isto z rozchodu dostávajú, pretože sú už od seba niekoľko týždňov.

Otvoriť galériu

„Áno, nie sme spolu. Tak to je,“ povedal ešte v piatok Modrovský a viac to komentovať nechcel. Adela však celú vec vysvetlila. „Náš vzťah dozrel do štádia maximálneho možného naplnenia a kompatibility. Myslím si, že sa nám ľahšie bude ďalej žiť životy na oddelených cestách. Veľa sme si dali a ukončili sme to bez drámy a v dobrom, čo je fajn,“ priznala moderátorka. Dvojica si prešla prvým rozchodom ešte v roku 2011. Po ňom sa snažili o bábätko. No Adela v septembri 2013 o dieťatko prišla. Obaja však verili, že sa ešte potomka dočkajú, no ich vzťah sa nakoniec skončil.

Otvoriť galériu

 

Moderátorka nemá šťastie na lásku. So spevákom Tomášom Bezdedom chodila od roku 2005. Po takmer troch rokoch si však povedali zbohom. Ďalší vzťah s podnikateľom Rasťom Brezovským vydržal len pár mesiacov. Adela napokon našla šťastie po boku Modrovského. Dvojici to vydržalo sedem rokov. Prečo Adela doteraz nestretla toho pravého?

Otvoriť galériu

Nájsť si muža, ktorému neprekáža, že je žena úspešnejšia od spoločenskej po finančnú stránku, tak je to veľmi ťažké. Úspešná žena dnes neplní rolu tradičnej ženy, práveže on sa musí prispôsobovať jej pracovnému nasadeniu a tempu, a to muži nevedia ľahko stráviť,“ myslí si psychologička a sexuologička Danica Caisová.

Otvoriť galériu

Úspešná žena to má ťažké

Danica Caisová, psychologička

Okolo úspešného muža sa roja nápadníčky a okolo úspešných žien je tých nápadníkov menej. Nájsť si muža, ktorému neprekáža, že je žena úspešnejšia od spoločenskej až po finančnú stránku, je veľmi ťažké. Rozchod po siedmich rokoch je len povera. Dôvodom môže byť, že nemali na seba čas.

Profesionálne aktívni a vyťažení ľudia majú problém pracovať na vzťahu a potom sa ľudia nerozchádzajú ako nepriatelia, ale preto, že ich vzťah vychladol. Úspešná žena dnes neplní rolu tradičnej ženy, nemá čas starať sa o rodinný kozub, nemá čas starať sa o muža, práveže on sa musí prispôsobovať jej pracovnému nasadeniu a tempu, a to muži nevedia ľahko stráviť.

Otvoriť galériu

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Sudca Ján Hrubala sa vzdal funkcie predsedu Špecializovaného trestného súdu (ŠTS).
Ján Hrubala končí ako predseda Špecializovaného trestného súdu: Minister mal výhrady, o čo išlo?
Foto
Atentát na Fica zasiahol aj bývalých hokejistov: Prajeme skoré uzdravenie, znelo zo štúdia MS!
Neúspešní kandidáti na prezidenta Ján Kubiš a Ivan Korčok.
Kubiš a Korčok odsúdili útok na premiéra: Sú zhrození! Ficovi posielaju silu
Amatérsky básnik Juraj je podozrivý z najhoršieho činu v dejinách slovenskej politiky.
Foto
Kto je atentátnik Juraj, ktorý postrelil Roberta Fica: Jeho syn aj susedia PREHOVORILI
Na snímke primátor Bratislavy Matúš Vallo.
Primátor Bratislavy o atentáte na premiéra: Nenávisť a napätie si vyžiadali krutú daň
Na snímke premiér SR Robert Fico (Smer-SD).
Jednota dôchodcov na Slovensku želá Ficovi skoré uzdravenie: Veríme, že...
Vedcovi pomohol k identifikácii malý most v pozadí.
Geologička tvrdí, že odhalila záhadu na portréte Mony Lisy: Zamysleli ste sa niekedy nad týmto detailom?
Na snímke policajti zatýkajú muža po streľbe na predsedu vlády Roberta Fica na výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej v okrese Prievidza v stredu 15. mája 2024.
Foto
VIDEO Atentátnikovu manželku odviedla polícia: V jeho byte boli niekoľko hodín!
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) počas spoločného plenárneho rokovania s prezidentom Azerbajdžanu Ilhamom Alijevom v Baku.
Streľbu v Handlovej odsúdilo už aj Pobaltie: Brutálny a bezohľadný útok, píšu krajiny
Bývalý prezident Andrej Kiska.
Exprezident Andrej Kiska o atentáte na Roberta Fica: Je to ohavný čin! Premiérovi praje skoré uzdravenie
(ilustračné foto)
Muž útočil nožom na náhodných okoloidúcich: Bodal hlava nehlava! Polícia zakročila
Ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Premiér je v rukách špičkového personálu, tvrdí ministerka zdravotníctva: Odkaz na operačnú sálu