Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.06.2016 05:00 | Šport | Futbal

Slovenský futbalista Ján Ďurica bol online: Čo bonzol na spoluhráčov?

Pre skúseného obrancu Jána Ďuricu (34) malo víťazstvo nad Ruskom osobitú príchuť, pretože desať rokov hrával v ruskej lige.

Svojím zodpovedným a spoľahlivým výkonom prispel aj Ján Ďurica k dôležitému víťazstvu slovenských futbalistov na európskom šampionáte vo Francúzsku. Vďaka nemu zostali Slováci stále v hre o postup do osemfinále.

Nielen o šampionáte, ale aj o futbalovej budúcnosti odpovedal rodáka z Dunajskej Stredy v online rozhovore.

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
09:51 Jerko Zdravo Jano, ja sem Hrvat, ale žil som nekolika godine u Slovačko. Kako vidiš šanc u postupu? Hvala.
šance sú dobré, ale čaká nás silné Anglicko, ktoré už je postupujúce, pretože má 4 body. Ale určite chceme proti ním uspieť.
09:51 Marek Silo,Revúca. Janko,máte na to zdolať tích namyslených anglánov.Nič moc nehrajú.Zakvač im tam jeden z rohu.Celá Revúca drží palce.Pozdravuj chlapcov.A nezabudnite na palmolive.Držíme palce!
ďakujeme, urobíme všetko pre úspech. Aby potom bolo palmolive.
09:52 Michal Bude ťažké vybrať nad Anglickom?
Každý zápas je ťažký a Anglicko nie je výnimka.
09:53 Martina Gratulujem k cennému víťazstvu❤chlapci len tak ďalej☺si skvelý obranca
ďakuejem pekne. Vychádzame na ihrisku i mimo ihriska super, sme super partia a preto sa nám aj tak darí.
09:53 Andrej Viete si predstavit, ze este budete hrat na zaver kariery aj na Slovensku? Ak ano, za aky klub?
Zatiaľ nad tým neuvažujem, chcel by som ešte pôsobiť v zahraničí.
09:54 Andrej Co si myslite o sucasnom vybere do 21 rokov, ktori hraci by mohli naskocit o par rokov do A reprezentacie?
Rastie nám dobrá nová generácia, to aj potvrdzujú aj chalani čo boli teraz s nami v rakúsku na sústredení - Bero, Zreľák, Škriniar a ďalší.
09:55 Evka Ahoj Janko, plánuješ aj po EURe 2016 naďalej reprezentovať?
Áno, ak budem zdravý.
09:55 Hela Ahoj ja sa ani nechcem opytat iba ti popriat vela uspechov na travniku ako i v osobnom zivote mas nadhernu rodinku nech sa vam len a len dari pekny den prajem.
Ďakujem pekne.
09:56 Milan Zdravím vás, čo bude podľa vás platiť na Angličanov? Majú tam rýchlonohých záložníkov ako sú Sterling či Alli, z pohľadu vás ako dobre stavaného stopéra treba určite dávať pozor na maličkého, niečo cez 60 kg vážiaceho Sterlinga, ktorý keď telom zavadí o robustnejšieho hráča ide automaticky k zemi a rozhodcovia mu to občas aj pískajú...
Ako aj oni majú svoje typy aj my máme svojich. Bude platiť na nich naša kolektívna hra. A priamočiarosť a veľká vôľa za postupom do osemfinále.
09:56 peter ahoj, skocila ti zmluva v Lokomotive... co teda bude z kluboveho hladiska dalej... chces zostat v Rusku, kde posobis uz nejaky ten piatok ci sa rysuje angazman v inej krajine?
V Rusku som pôsobil dlho, takže je čas na zmenu. Uvidíme po EURO, čo sa stane.
09:57 Pán Tomáš Bolo ťažké ubrániť Garetha?
je to silný hráč, čo dokazuje na šampionáte. Dal dva krásne góly.
09:57 Domča Ahoj Janko si veľmi sympatický a šarmantný mladý muž, Magde môže každá žena závidieť, drž sa máš nádhernú dcéru.
Ďakujem pekne.
09:58 Mirec Aký výsledok zápasu čakáš proti Anglicku? Postúpime? Budem fandiť a držím palce! Som tvoj veľký fanúšik.
je jedno ako skončí zápas, hlavne aby sme postúpili a tešili sa.
09:58 iza Ktory je tvoj najoblubenejsi klub na svete ? A ronaldo alebo messi ? Si super drz sa..
Real Madrid a Ronaldo.
09:59 Robert Zdravím, v čom podľa teba nastal ten zlom, že SR sa po mnohých neúspešných kvalifikáciach prebojovala na záverečnè turnaje? Či už na MS v JAR, alebo teraz. Je to o tréneroch, sebavedomí hráčov, či najmä o ich kvalite? Držím palce a prekvapte ako Gréci v 2004. :-)
Hlavne to je o tom kolektíve, ktorý ide za jedným cieľom. A takisto aj o trénerovi, ktorý vie s nami pracovať a vžiť sa s týmto kolektívom.
10:00 Lenka Mali ste čas pozrieť si aj zápasy iných mužstiev? Stretávate tam veľa slovenských fanúšikov? Kto z tímu je najukecanejší a kto najtichší? Držím vám palce, ste skvelí, veľa šťastia! :)
Každý zápas,ktorý sa dá, tak sledujeme vtelevízii. Fanúšikov najviac stretávama na štadiónoch. najukecanejší je Vladko Weiss :-), a najtíchší Noro Gyomber :-)
10:02 žofré Zdravím Vás i celý tím Slovenska. :) Gratulujem k doterajším výsledkom a držím palce, aby ste uspeli s Anglickom. Sledujete popri tréningoch a svojich zápasoch aj iné tímy? Je pre Vás na šampionáte nejaký tím prekvapením? Pozitívnym alebo negatívnym? V prípade postupu je nejaký tím proti ktorému by ste si možno chceli zahrať?
Ďakujeme pekne. Zataiľ prekvapenie nebolo, ale ešte isto nejake bude. A dúfame, že prekvapí práve Slovensko postupom čo najďalej. Ak by sme postúpili, želal by som si hrať proti Chorvátsku.
10:03 Lab Ahoj Janko, ďakujeme za super reprezentáciu našej krajiny! Mám takúto otázočku - koľko Vám tréner povolí pooslavovať čiastkové úspechy (jednotlivé zápasy)? Niekoľkí z vás sú aj fajčiari - môžete si aj zapáliť?
Oslavy nie su žiadne, náš úspech nie je, že sme zdolali Rusko, ale chceme oveľa viac.A preto si uvedomujeme, že je skoro niečo oslavovať. najprv treba niečo dosiahnúť.
10:04 Beluš Držím palce Janči! Čo je na tom pravdy že s agentom jednáte ohľadom tvojho ďalšieho pôsobenia s istým tureckým klubom? Chceš pôsobiť v tureckom klube? Aj Škrťo tam mieri, zdá sa...
Nie je nič isté, ale ak príde zaujímavá ponuka z Turecka, tak to zvážim.
10:04 juraj ake spevňujúce pripravky na vlasy použijete teraz ? gel na vlasy alebo tužidlo ? :D
:-) tužidlo :-)
10:05 Hh Veris tomu ze vyhrame s anglickom a budeme prvy v skupine?
Som športovec a vždy verím v úspech tímu. Veríme, že to tak bude. Držíme sa však pri zemi a vieme, kedy môžeme uspeiť proti takému súperovi, keď podáme 120% výkon.
10:06 nika cauko... co znamena vas oblubeny pokrik Palmolive? :) <3
To vzniklo ešte z čias Artmedie Petržalka. priznám sa, že ani sám neviem, prečo palmolive,a le uchytilo sa to.
10:07 Majo Preco a kedy si sa rozhodol pre post obrancu a nie utocnika alebo stredopoliara?? Vela stastia
Nemám nos na góly, ale mám nos bránenie :-)
10:07 Laura Aké máš pocity pred zápasom z Anglickom ? :)
Teším sa na tento zápas. Tak ako som s atešil aj predtým na zápasy.
10:08 JP.DEXS Ahoj Janko kde sú tie roky keď som ťa ešte sledoval za DAC :) vypracoval si sa na jedného z najlepších obrancov akých sme kedy mali. Veľmi Vám držím palce aby Vám to s Anglickom vyšlo. Len si dávajte pozor na zbytočné fauly so Škrtelom vieme aký Angličania hrajú futbal a hlavne sa nenechajte vyťahovať hráčmi držte beton Angličania budú len nakopávať alebo lobovať čo je pre Vás veľké plus :). Máte nato aby ste minimálne remizovali dokonca aj vyhrali. P.s. nabudúce sa pýtaj k štandartke ty keď bude príležitosť vieš to kopnúť geniálne nech ti to tam spadne :) Hjara Slovensko ! :) Pozdravujem Chalanov :))
Ďakujem pekne. Zoberieme si nejaké informácie od teba :-)
10:09 Miška Prosím vás, také infarktové závery ako proti rusom nám už nerobte :D ešte prajem veľa šťastia proti angličanom a rozbite ich!
O tomje futbal a preto aj to víťazstvo viac chutilo.
10:10 Majo Preco ak vyhravame tak od 65-70 min zacinane iba branit. Nieje to velmi skoro? Po tych 15 minutach uz je kazdy hrac vycerpany a tam este zostava nieco okolo 10.Nemozme podrzat loptu cim dlhsie na kopackach a nieco zalozit namiesto plasenia sa nasilu do brejku? Kvalitu na to urcite mame.Vela stastia s Anglickom , pristrihnite im tie hrebienky.
Bolo to už aj psychologická vojna, Rusi prehrávali a z toho bol ich tlak. Ale máš pravdu, musíme viac držať loptu an kopačkách aj keď vyhrávame, lebo zápas trvá niekedy aj viac ako 90. minút.
10:11 Jožo Ja len toľko že zožerte to Anglicko aj s kopačkami :D A malá otázka, chutilo ti to víťazstvo nad Ruskom viac ako iné víťazstvá?
Každé víťazstvo chutí. Pre mňa to bolo ešte krajšie, keďže som dlho pôsobil v Rusku.
10:11 imro Dáš gol ?
Dúfam :-)
10:12 Budín Ahoj Janko, keď si pôsobil v Moskve, navštívil si niekedy Slovenský dom? a kto bol v Moskve tvoj najlepší kamarát...? Ďakujem.
Áno, bol som tam viackrát. S Jankom Murgašom som dobre vychádzal.
10:12 Erik 1010 Vsetko je vynikajuce, klobuk dole tento krat saněusime hanbit sa sk futbal, pretoze takako hrate teras sa da nato pozerat! Vynikajuco chlapci len tak dalej! A klobuk dole pred trenerom kozak je PAN TRENER!! Pozdrav s uk aj english people fandia nam.
Ďakujeme pekne.
10:14 Viktor hybaj už domov Jano keď si teraz skončil v tom Rusku - Ľubo Michalík potrebuje k sebe do partie dobrého stopéra, v budúcej sezóne ide DAC hrať o pohárovú Európu, nechceš byť toho súčasťou?
Možno na konci kariéry to nevylučujem,a le teraz isto nie.
10:15 Markéta Triznova Prajem pekny den Janko. Co poviete na vycinanie ruskych fanusiekov tkzv. hooligans ktori sami priznavaju ze ich dianie na travniku nezaujima a do Francuzska sa prisli iba pobit?
Hádže to zlú škvrnu na ruský futbal,lebo fanúšikovi amajú chodiť na zápas fandiť svojmu tímu a nie sa biť. Prečo niektorí fanúšikovia vedia urboiť skvelú atmosféru aj keď prehrajú a iní to riešia bitkami a vyčínaním. N azáapsy chodia ženy, deti a všetko to vidia a majú strach.
10:16 Karol Kto by sa podľa vás mohol stať majstrom Európy? Kto sa vám najviac na šampionáte páči?
Čo som pozeral zápasy, tak Nemci hraju dobre, Taliani. To sú aj moji favoriiti na titul. A ešte Španieli.
10:17 Roman Ikas Moje meno je Roman a chcel by som sa spýtať pána Duricu či nemá on a ďalší hráči so žltými kartami v hlavách to že musia hrať opatrne lebo ďalšia žltá znamená stop ako sa s tým chcú vysporiadať ďakujem za odpoveď prajem veľa šťastia v poslednom zápase s anglickom
Nemám to v hlave. Idem do zápasu vyhrať a nepozerám sa či mám kartu alebo nie.
10:17 Miro Zdravim jano,ku komu si siel sa tesit po zapase s rusmi v lille?vyhrajte s anglickom.
išiel som k svojej partnerke lenke.
10:17 marek Majk spirit vam "narepoval" že ste šampiony ale pohar v ruke nad hlavou som vas este držat nevidel, myslite si že majk ma schopnost predpovedat buducnost ? :D
Bodaj by mal pravdu :-)
10:18 Janka Chcem Vám a celému tímu poďakovať! Ste skvelý tím! Užite si to! Veľa šťastia!
ďakuejme pekne.
10:18 Biba Ahoj, kto má z nášho tímu momentálne na tele najviac keriek - ty, Martin Škrtel, Marek Hamšík či Vlado Weiss?
Vladko :-)
10:19 rado Ahoj Jano, boli casy ked si hral za Petrzalku a nemal som ta moc v laske kedze som fandil konkurencii. Avsak ako jeden jediny si sa presadil v zahranici v TOP kluboch z Artmedie a dozrievas ako vino, presne ako aj ostatni chalani z repre. Uplny vrchol tejto generacvie bude na MS 2018 budes este vtedy reprezentovat? Milan Skriniar vam bude s Martinom Skrtelom dychat na chrbat pretoze ma rovnako potencial na TOP svetovy klub.
Ďakujem pekne. Ak budem zdravý a v plnej sile, rád by som išiel na šampionát, ale to sa tam ešte musíme prebojovať. A z Milana rastie dobrý stopér a viem, že keď skončím, tak má ma kto zastúpiť :-)
10:20 Pavel Gratulujem k hre,ktoru predvadzate.To budu zasa nervy,ale mate na nich.Dufam,ze Martin nebude premotivovany a nedostane kartu.Hrate fantasticky,skoda Walesu,remiza by bola spravodliva.Vela stastia.
ďakujem pekne.
10:21 Majo Ktory team na tomto sampionate hra podla teba najkrajsi futbal a s kym by si si chcel zahrat v obrane? Vela stastia v pondelok!
Ešte je priskoro to hodnotiť, pretože v niektorých skupinách sa odohraliba jeden zápas. V obrane by som si rád zahral so Sergiom Ramosom :-)
10:21 Janka Ako sa Vám hralo pod zavretou strechou, pocítili ste rozdiel?
Mne super, ale aj celému mužstvu. Malis me pocit, akoby sme hrali večer.
10:22 Iker Kto je najvecou hrozbou anglicka na koho si musime davat najviac pozor ?
Rooney, Vardy,ale všetci sú hráči sú kvalitní
10:23 juraj janko máte ešte v živej pamäti ako ste nepremenili jeden pokutovy kop v madarsku ked ste sa šmekly bez dotyku lopty ? :D
Ste si si ma pomýlili s bratom Paľom. Ale my sme dodnes s ním na tom smejeme :-)
10:24 Roman Zdravím Janko, je radosť pozerať sa ako sa podporujete so Škrteľom v obrane . Koho by ste si želali v osemfinále... ?
na takejto úrovni si už súpera ťažko vybereiete.
10:25 Sasa Dobrý deň, nebojíte sa bezpečnostnej situácie teraz na ME? Pripadne keďže sa spomína Turecko ako možný prestup, bezpečnostnej situácie tam?
Je to nepríjemná vec, ale to sú veci, ktoré neovplyvníme. Je mi len ľúto, to čo sa deje vo svete.
10:25 Michal A co tak Slovensko ako majster Europy? :) 1992 vyhralo prekvapujuco Dansko, o 12 rokov neskor prekvapujuco Grecko a o dalsich 12 rokov...? :D
Slovensko :-)
10:26 peter Ahoj, v poslednej superstar si nevynikol, zlyhal ti hlas?
Nemal som už sily :-) Hlasivky som nechal v zápase.
10:27 Majo Kto je v tyme z hracov najrespektovanejsia osobnost?
Škrtel, Hamšík, Ďurica - to je najskúsenejšia trojica :-)
10:28 Dominika Ahoj, Messi či Ronaldo? A kto je tvoj futbalový vzor? Veľa štastia a gólov prajem .
Vzor je David Beckham. A Ronaldo.
10:28 Lacikö Ahoj, niekdajší anglický útoční Michael Owen pred šampionátom povedal na adresu nášho tímu, že sme outsider skupiny a na Angličanov určite nemáme - vyvrátime mu tieto tvrdenia v pondelok?
Každý máme právo na svoj názor, ale my sa pozeráme sami na seba.
10:28 Jozef Ahoj ako sa ti hra na eure aká je tam atmosféra? Držím palce a vyhrajte to
Super, užívame si to a ďakujeme našim fanúšikom za skvelú podporu.
10:29 Lubi Ako sa ti hra v obrane s maťom škrtelom? :D
my sme so Škrtom v repre vyše 10 rokov, takže si rozumieme.
10:30 Pegas Želám veľa šťastia. Keď tak kalkulujem, tak v osemfinále budeme hrať v Nice buď proti Maďarsku alebo proti Islandu... to sú súperi cez ktorých sa dá prejsť, takže štvťfinále vyzerá vcelku reálne, čo povieš Janko?
Ďakujem. a najskôr nás ešte čaká Anglicko a musíme s atam dostať.
10:30 Majo Čau Jano. Tak perfektne som ťa dávno nevidel hrať. Zopakuj to aj v pondelok a bude radosť na Slovensku.
ďakujem. Nielen ja,a le aj celý tím hral super.
10:31 Pedro Nazdar Jano. Co budete partia teraz robit tieto dni, aky je program? PS: Hart nich nechyta, par striel a vitazstvo je doma, len netreba tolko branit...
Každý deň máme tréning, video a regeneráciu,a by sme sa čo najlepšie pripravili na Anglicko.
10:32 Pišta Sevas bratm.Mňa by zaujímalo,čo vlastne robýte po zápase s dresmi.Nepošleš jeden?
Meníme si ich so súpermi a nechávame na pamiatku. V rpvom som si vymenil s Baleom a teraz so Šiškinom.
10:32 Mino Ahoj, chcel by som sa opytat, mate Vy alebo niekto zo spoluhracov nejaky zaujimavy ritual pred zapasom? Modlite sa? :) Drzim palce
Áno, sú tam takí hráči. A aj ja sa modlím.
10:33 Oto ahoj, kolko zvyknes nabehat priemerne km v zapase? dakujem
Okolo 10 kilometrov.
10:33 Lenka Janko máte pekné azurove oči myslíte že v nich utopíte nájazdy angličanov ?:)
ďakujem. Ale nemyslím, že to bude iba v očiach :-)
10:35 Majo Kolko volneho casu vam dava trener ? Mate este extra rozvicku pred rozvickou na travniku? Kolo klikov spravis
Dostatočne voľna máme,a by sme si oddýchli. A pred tréningom chodíme väčšina tímu na individuálnu rozvičku.
10:36 Mathew ako si myslis vysledok proti Anglicku
Dúfam, že budeme po zápase šťastní a chcem sa poďakovať za všetky otázky a podporné želanie mne ic elému tímu,a le musím už ísť, pretože máme video míting. Držte nám palce a ešte raz ďakujem.
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!