Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.06.2016 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Gombitová chystá megakoncert v Bratislave: Marika odhalila tajný zoznam hostí!

Je to vonku! Dlhoočakávaný narodeninový koncert popovej divy Mariky Gombitovej (59) sa blíži, jeho detaily však boli doteraz zahalené rúškom tajomstva.

Známy bol len dátum a miesto konania. Niekoľkonásobnú Zlatú slávicu budú na pódiu sprevádzať aj ďalší hudobníci, ktorí podľa informácií Nového Času zaspievajú jej najväčšie klenoty. Medzi účinkujúcimi zvučných mien nebudú chýbať ani Marikini bývalí kolegovia či umelci blízki jej srdcu.

Už názov koncertu Marika a priatelia napovedá, že vo svetlách reflektorov zažiari nielen samotná prominentná oslávenkyňa, ale aj hudobní hostia. Speváčka so zlatom v hrdle si detaily veľkolepého narodeninového vystúpenia na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu nechávala doteraz pre seba. Na svojom profile na sociálnej sieti sa však napokon rozhodla zverejniť mená účinkujúcich. „Všetci interpreti budú spievať Marikine pesničky a na koncerte zaspieva aj Marika,“ dozvedeli sme sa z produkcie programu.

Pozvanie na 12. október prijali Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Jitka Zelenková, Beáta Dubasová, Miro Žbirka, Janko Lehotský, Pavol Hammel, Peter Nagy, Robo Grigorov, IMT Smile, Josef Laufer, Martin Chodúr, No Name, Fragile, Kandráčovci a Laco Lučenič. Zatiaľ čo niektorí umelci vystúpia grátis, iní si to dajú zaplatiť. „Čo sa týka honorárov, mnohí umelci sa automaticky vyjadrili, že je to z ich strany darček pre Mariku. Kto si honorár zapýta, dostane ho. Režijné náklady ako ubytovanie a cestovné, spojené s vystúpením, budú uhradené,“ dodal človek z produkcie, pričom nechcel špecifikovať, kto vystúpi za odmenu a kto nie.

 

Na jedinečnej udalosti, ktorá sa viaže k blížiacej sa speváčkinej šesťdesiatke, vystúpi aj Marikin dlhoročný kamarát Miro Žbirka. „Je to veľká česť, vystúpiť na Marikinom koncerte, a bude to pre ňu kamarátsky darček,“ povedal Novému Času spevák. V podobnom duchu sa vyjadrovali aj ďalší umelci, pre ktorých má väčšiu cenu na Marikinom koncerte vystúpiť, než si to dať zaplatiť.

Janko Lehotský (69)
S tou nádejou choď spať, Úsmev
„Držím tomu koncertu palce a budem veľmi rád, keď sa to všetko podarí. Či to bude grátis, alebo nie, o tom sa nepatrí hovoriť.“

Otvoriť galériu

Miro Žbirka (63)
Na pódiu by mohla zaznieť niektorá pieseň z kultového muzikálu Neberte nám princeznú, legendárne dueto V slepých uličkách alebo skladba z čias, keď Meky
a Marika pôsobili v kapele Modus.
„Bude to pre ňu kamarátsky darček.“

Helena Vondráčková (68)
Šaty
„S Marikou sme sa vídali ako kolegyne, vždy bola veľmi priateľská a mám ju rada. Za vystúpenie tam myslím je nejaký honorár, ale neviem, to má na starosti môj manžel.“

Otvoriť galériu

Igor Timko (37)
Adresa ja, adresa ty
„Poctivo cvičíme, vyzerá to luxusne a Marika aj diváci sa majú na čo tešiť. Keďže pricestujeme z  Košíc, náklady nám budú uhradené, ale honorár za vystúpenie si nepýtame, lebo je to pre nás obrovská česť.“

Otvoriť galériu
Igor Timko (37)
Zdroj: hkl
Jitka Zelenková (66)
Územie zázrakov
„Vždy som jej veľmi fandila a mala som ju rada, poznáme sa už dlho. Čo sa týka honoráru, na to ešte neviem odpovedať, zatiaľ sme sa o tom nebavili.
Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, ms, mm

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!
(ilustračné foto).
Muž neďaleko Dolného Kubína vpálil do stromu! Hrôza, čo polícia neskôr zistila
Ruský prezident Vladimir Putin.
Dohodlo si Rusko kšeft storočia?! Čína poskytla pomoc lodi, na ktorú USA uvalili sankcie
Na parlament v Aténach pochodovalo 13.000 nespokojných študentov.
Na propalestínskych protestoch to vrelo! V areáli univerzity zadržali vyše 90 ľudí
Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!
Foto
Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz
Otrasný čin sa stal ráno v Dlhej nad Váhom. Len 27-ročný muž tam po hádke zavraždil svojho dedka.
Brutálny čin v Dlhej nad Váhom: Vnuk mal zavraždiť svojho dedka († 67)!