Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.05.2016 11:13 | Prominenti | Domáci Prominenti

Sexi Lucia má na jedného z exfarmárov ťažké srdce: S tým človekom sa už stretnúť nechcem!

Sympatickú fitnestrénerku Luciu Mokráňovú do finále poslali exfarmármi, keď ešte počas hlasovania na statku rozhodli, že si zo zvyšných štyroch farmárov postup najviac zaslúži.

Vo finále si Lucia zmerala sily s kamarátom Tomášom Mrvom. Najdôležitejší duel reality show prehrala v pomere 1:3 na body, vďaka dohode finalistov sa jej však z výhry 50 000 eur taktiež ujde.

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
10:09 kukokukokukokukokuko Ahoj aky bol futbalista Stoch priatel ? :)
Byl to kamarad.. Neni zly clovek :)
10:10 Eva.N *** Luci ahoj, držala som ti palce, lebo viem, že si super baba a som rada, že ťa poznám aj osobne. Na farme si bola sama sebou. Jediná reálna a prirodzená v správaní. Aby si si spomenula kto som - pamätáš si na naše blúdenie po Brne a cestovanie ich MHD na autobusovú stanicu, aby sme sa zo školenia dostali domov? To sme sa nasmialii na našej šikovnosti, čo? ;) Nech sa ti darí, Luci a nech sa ti plnia sny! Všetko dobré ti prajem zo srdca. Eva.N
Jeeeeej Evii, zlataa :))) pamatuji jasne, dekuji moooc:))) PS: na to se nedá zapomenout :))
10:11 Petro Ahoj Lucka. Bol som tvoj velky fanusik skoda, ze si nevihrala. Chcem sa ta spytat, ze po ktorom tyzdni na teba dolahla na farme kriza, ze si si uz aj hovorila, ze by si isla domov? Vsetko dobre ti prajem v zivote.
Dekuji :) krizu sem mela když sem šla do duelu.. cítila sem se tam hrozne sama..
10:12 goblin Ahoj Lucia. Veris si ze vyhras?
:D :D :D mila otazka ..:)))))) verim si, že vyhram!! :D
10:13 Emma Ahoj Lucka si super farmárka mám ťa moc rada a veľmi ti fandím. Chcela by som sa ťa spýtať že čo ti táto farma dala ? Čo plánuješ ďalej po farme a že či by si sa ešte niekedy prihlásila na farmu keby si mala takú možnosť? Veľmi rada by som sa s tebou stretla ;-) Mam ta moc rada a Ďakujem ti moc moc za odpoveď si super !! ;-)
Emmka dekuji moc :) farma mi dala hodne, hlavne naučila a ukázala mi, co v živote nechci.. plánuji otevrit nejaké svoje fitness studio :) ráda te uvidim:)
10:14 jarmila Dobrý vecer Lucia, farmu som pozerala vždy keď to bolo možné. Bola ste mi sympatická. Bola ste správna a nie ako tá Lenka z Hornej Dolnej... Máte moje sympatie, buďte vždy cestná a spravodlivá. :)
Dekuji moc..:) chovám se vždy k lidem jak oni ke me :)
10:15 Marek Luci strašne som ti držal palce :) .. si velmi sympatická baba :)
jeej, dekuji :)
10:17 Peter No práve som sa dočítal, že Tomáš sa s Vami o výhru podelil fifty - fifty, vraj ste sa tak dohodli vopred, kto výhra.Je to pekne a na tomto príklade vidno, že Slovač, aspoň nie všetci sú skúpi a márnotratní a majú v sebe ešte ľudského a morálneho ducha. Nikto z vás dopredu nemohol vedieť, kto výhra. Skončilo to kompromisom, tak potom obaja ste vyhrali, nemáte si čo závidieť. Tak si pekne užite peniažky, prajem Vám to. Ešte ráz Peter z Prešova.
Dekuji, ano domluvili sme se, bez ohledu na to, kdo to vyhraje. Kdyz sem byla zvolena za prvni finalistku, a nevedela sem, jestli Miky nebo Tomas bude semnou, rekla sem, ze s nimi by sem se urcite rozdelila.
10:18 Kika ten miki mi príde nejaký čudák najprv chodil z andreou jarovou a teraz ide po tebe asi berie každp blondinu a každú playmate :D tak na toho chlapa si treba davat pozor :D lebo on asi zoberie každú
Miky po me urcite nejde :) sme kamaradi..
10:19 Lulu Ako sa vàm darí po farme?
super, :)
10:20 Lali Preco si ako prva finalistka a udajne napracovitejsia na farme nazasadila lipu ty?
Protože točila kamera a Sara musela byt zase na obraze:)
10:20 ZELMIRA PRAECO SA NESNAZIS HOVORIT PO SLOVENSKY AKO DLHO SI NA SLOVENSKU
Proc by sem mela?:) na Slovensku sem asi 5 let
10:21 Marià Zdravim. Lucka si pekne sympaticke dievca. Mas problem sa naucit po slovensky?
Dekuji :) nemam problem. Slovensky mluvit umím,muj tatka je Slovak
10:21 Timea Ahoj Lucka bola si dobra hracka a drzala som ti palce. Som rada ze si to dotiahla az dokonca
Dekuji :)
10:22 milanko Lucia držal som ty palce vydržala si to daleko nebola si falošná ako ty dve Bubica a Sarka
Zlate :) joooj Bubica, to je poradna opica :)
10:23 Libor Ahoj Lucka Srdečne Ťa pozdravujem a prajem Ti len to najlepšie do budúcnosti. Si super kočka. Farmu som sledoval len preto,že si tam bola Ty. Zo všetkých ľudí,ktorí tam boli si bola najinteligentnejšia osobnosť. Držal som Ti všetky prsty,aby si to vyhrala. Ale nevadí aj keď sa tak nestalo. Ty sa v živote nestratíš. Rád by som s Tebou pokecal po telefóne. Môžem Ti zavolať ? Nebude Ti to prekážať ?
jej, dekuji moc :)
10:23 Nina ahoj Lucka, čo urobíš s peniažkami, ktoré ti teraz za účinkovanie v súťaži vyplatí Markíza? určite obehneš módne butiky a nakúpiš si oblečenie, topánky, drahé kabelky, šperky predpokladám, dosť určite minieš v kozmetických salónoch a u kaderníka, ale čo ďalej potom?
Ahoj, otevru si svoje studio :)
10:24 Palo ahoj Lucka, vieš si predstaviť celý život na takej farme? samozrejme s niekym blízkym..
Ahoj..:) viš co? možná už aj ano.. kdyby sem tam mela svoje blízké a frajera, tak urcite ano :)
10:25 Tibor Hnilica Dobrý deň Lucka. Chcem sa vás spýtať, prečo ste na farme častokrát nechceli papať bežnú stravu, ktorú mali k dispozícii aj ostatní súťažiaci a boli ste v tomto smere dosť prieberčivá? Však keď ste do toho išli vedeli ste, že nebudete mať výber jedál ako v hoteli Hilton?
Mela sem problémy, a bylo mi tam dost težko z jídla, takže sem nekdy nejedla nic.. alee tak tam nebylo na vyber, a to sem vse vedela .
10:27 Ervín Ahoj. Istú dobu si chodila s Miňom Stochom a boli ste spolu aj na dovolenke v Dubaji. Miňo sa neslávne zvidieteľnil bujarým šťýlom života, ktorý preferuje, aj jeho bývalý turecký zamestnávateľ mal preto na neho ťažké srdce. Flámoval a vystrájal Miňo podobným štýlom aj v Dubaji?
Ahoj, jej tuto otázku by ste meli dat jemu :)
10:27 Romčo Ahoj kočko, prý si teď sólo? Máš toho teď jistě hodně a předpokládám, že si dnes ještě nejedla? Kdy končíš ten rozhovor? Pokud chceš počkám tě kolem 12:00 před budovou Času a půjdeme spolu na chutný oběd, co ty na to?
ahoj.. milé od tebe,ale mam frajera..:) ale dekuji...
10:28 Gina Lucia, ako si mohla počas celej farmy tolerovať Lenkine správanie, veď to je chorá žena, ktorá sa nevie správať a nevmestí sa do kože, a ty svojou toleranciou voči nej si ju ešte v tom podporovala,myslím si že preto si nemala podporu u divákov. Priznám aj mňa to veľmi odradilo, daj si na ňu pozor aj do budúcna, lebo skor, neskor ťa podrazí, ona nemá zábrany
dekuji za názor
10:29 Mária Ahoj Lucinka ! Tvoje správanie na farme bolo a je vzorom -Tvoja matka može byť na Teba hrdá - dobre Ťa vychovala.Výhru som priala ozaj Vám obidvom.Nečakané rozhodnutie Teba a Tomáša ma príjemne prekvapilo - ja by som urobila to isté.Lucinka došla si už na to,kto Ti z termosky vylial vodu, keď si bola v prvom dueli - bola to Lenka hoci navonok Ti priala aby si vyhrala,ale jej srdce si prialo Tvoju prehru.Od takých kamarátok daj ruky preč,Lenka je totáolna nerváčka, patrila by do rúk psychiatra.Veľa šťastia v osobnom živote Ti prajem a výhru si obaja s Tomášom užite.
Maria dekuji velmi pekne.. vazim si to od vas..:)
10:30 Majo Ahoj, Lucka, gratulujem k finále aj ked si ho nevyhrala klobúk dolu v tých podmienkach a tak ďaleko sa dostať super!!!! A mám aj jednu otázku ak sa nenahneváš :), neviem si dať s tebou niekde obed? (poprípade raňajky ) ...pekný deň, Majo
dekujii velmi peknee :)))
10:31 Ema Ahoj Lucka, blahoželám Ti, že si to dotiahla tak ďaleko, veľmi som Ti fandila na mňa si tam pôsobila ako inteligentná baba, ktorá veci rieši s rozváhou, ktorá vie čo má povedať a aj kedy má povedať a ani práce si sa nevyhýbala, len si nemala za potrebu sa s niečím prehnane prezentovať, ako niektoré (Šárka,Bubica). Prajem Ti do ďalšieho života veľa úspechov.
Dekuji moc :) Bubica a Sarka pracovali hlavne tak, aby to vsichni ostasni videli, kdyz netocila kamera, tak lezeli.. a hlavne kolem toho stale mluvili.. nepotrebovala sem ja nikomu nic dokazovat a hlavne ani ukazovat.:)
10:31 janek ahoj Lucka,si velká sympoška,želám ti všetko naj,v živote sa dobre maj,kto ti bol bližší Tomáš či Miki? <3
..ani jeden.. oba :)
10:33 justice-for-all ahoj Lucia, trochu nespravodlive finale v tom zmysle ze si musela superit s Tomasom, skoda ze ste vo finale neboli 2 zeny aspon pre muzsku cast divakov by to bolo rozhodne atraktivnejsie. Vsetko dobre v zivote prajem a pokial to bude mozne iba krasne dni :-)) Este jedna vec ma zaujima aj ked mozno neodpovies alebo sa otazka k tebe ani vobec nedostane: Je pravda ze finale sa o nejaky cas predtacalo dopredu oproti priamemu prenosu ? Hm ak ano, potom si aj ty sucastou nepekneho podvodu na divakoch ktori stale posielali sms aj v den finale, chapem ze si vas tv markiza aj ostatnych ucastnikov reality show zmluvne zaviazala o neposkytovani takychto informacii pod hrozbou vysokej sankcie, ale ak si spravodliva a spravodliva osoba, aspon tak si sa javila na obrazovkach, iste nechces mat nic spolocne s takymto podvodnym a bezdovodnym obohatenim na ukor divakov televizie. Prisla by si pripadne svedcit aj ostatni ucastnici reality show pri moznom sudnom spore bezdovodneho obohatenia televizie za zasielanie sms ked finale bolo nejaky cas predtocene dopredu ?
Urcite byl Tomas lepší, a discipliny byli také chlapské. S Tomášem by mel problém aj chlap :) je šikovny.. a o tomto vubec nevim,,
10:34 renata ostrava Ahoj, nemyslis, že byla skoda, že se nedalo hlasovat z Ceska ? mas tam velkou podporu.... Byla jsi uzasna, at se Ti v zivote dari.
jeeej..:) je to skoda urcite.. Zdravim Cesko :)))) cmuuuk dekuji moc
10:34 roman Co hovoris na discipliny, neboli stvorene pre Tomasa viacej ??
Asi ano.. ale s tím by mel problém i chlap..
10:35 LIL :) Chvalim tvoj klud, rozvahu a vyrovnane prejavy pred kamerou. Ziadne emocne vykyvy. Skor chcem len pozdravit a povedat nech sa dari.. ani nemam otazku. Ale ked musim.. tak napr. Kedy rano vstavas a kedy obykle chodis spat? :DDD
:D mile.. haha. vstavam skoro rano, protoze mam ranni treningy, takže vetstinou o 5tej rano vstavam :)
10:36 dominikaaa Lucka si super baba velmi sme ti fandili. Skromna krasna mudra baba. Drzime palce s novym priatelom. Budes sa nadalej venovat trenovaniu vo fitku ? Ak ano tak kde ?
dekuji moc.:) ano ano, budu se stale venovat fitku :)
10:36 Škraňa Zaspala si uz niekedy pri telke?
vcera vecer..:)
10:37 Denisa kurtova Ahoj ako sa mate po finale drzila som vam palce
mam se fajn:)ty?
10:37 Martin Ahoj Lucia čo plánuješ robiť po farme, budeš si hľadať zaujímavú prácu? Dúfam, že nebudeš len fotiť pre pánske časopisy ako iné aktérky tejto šou. Nech sa ti darí :)
to v planu nema..:) budu se venovat trenérství..
10:38 Lulu AhojLucka,bola si fakt jedina,ktora nevytvarala konflikty a klobuk dole,musi to tam byt psychicky velmi narocne...Chcem sa opytat ako vychdzas s Lenkou a ci si po case videla,ze sa snazila manipulovat...Dakujem,prajem Ti vsetko dobre.
dekuji moc.:) s Lenkou vycházím normálne, občas si napíseme.
10:44 Lucka Ahoj koľko hodín bola kamera u vás na farme? Ďakujem sa odpoveď
stale..
10:44 Jany ahoj Lucia chcel by som sa spitat ci by si sa este niekedy vratila do farmy ?
uz ne, stacilo :)
10:45 Kika Ahoj podla si bola najlepšia <3
dekuji :)
10:45 roman Ahoj Lucka krásna :) ako sa máš ?
Dobre.:)
10:46 Paťka Ahoj Lu :) bola si super a strašne som ti držala palce :) v com ta zmenila Farma ? Rada by som s tebou pokecala aj osobne :D dufam ze sa mi to niekedy podarí :)
Skoro ve vsem, zacala sem si vic vazit malickosti :)
10:46 kartel mas priatela <3
anooooo, maaam :))
10:47 VERONCA Ahoj. Ako sa mohla tak inteligentná a šikovná žena, ako ty prihlásiť na farmu? Inak obdivujem, tvoj kľud a sebaovladanie. Lebo tie hádky a ohovárania na farme +do toho ta Lena.Nechcem ju súdiť, ale treba jej odborníka
Kdyz sem mela tezké období dosla tato nabídka, tak sem ji prijala. NIkdyy by sem se tam dobrovolne neprihlasila.. dekuji pekne.:)
10:48 Žužuu Ahoj Lucka :) Si veľmi sympatická baba, milá, dobrá...Teda aspoň tak si pôsobila na obrazovke. Chcela by som sa Ťa opýtať, že či sa ti nezdalo, že Lenka to trošku s tou náklonnosťou k Tebe preháňala? Miestami to v tej telke vyzeralo tak, ako keby bola tebou "posadnutá" (nemyslím to v zlom). Čo ty na to? A ešte jedna otázka, aký máš názor na Tomáša? Ďakujem za odpovede, a prajem Ti, nech sa Ti v živote darí :D
dekuji moc :)) Tomasko je zlaty, fajn clovek. poznam ho uz jak brata..:)
10:49 Nikola Vy dvaja s Tomášom ste boli najlepší ... :) S kým si mala lepší vzťah z Tomášom alebo s Mikym ?
to se neda rict.. Tomas - brat, Miky - otec :)) hahaha
10:49 dušan kolko sa ti ujde z vyhri,bola si dobra škoda <3
dekuji..:)
10:51 Jozef Ahoj Lucka prajem ti všetko najlepšie chcem sa ťa spýtať či si veriaca? Nech ťa Pán Boh žehná aj tvoju rodinu. <3
verim na vsechno dobre..:) dekuji moc, tyto slova si vazim..
10:52 nunu aky je tvoj nazor na Rezu? :D
v pohode.
10:52 Zuzi Nech sa ti dari v zivote:-)
aj tebe :)
10:52 Erika Ahoj Lucia. Od zaciatku si bola mojim jasnym favoritom skoda ze si neporazila Tomasa a nevyhrala ty tu rozpravkovu vyhru. Mam na teba len jednu otazku. Chyba ti Bobrik????
Moja laska Bodrik.. strasne mi chybiiii!
10:55 Peter Ja nemám otázku, Lucia ako dáma si svoje súkromie určite stráži, chcem len vyjadriť určitý obdiv a ju do ďalšieho života povzbudiť. Lucia, ste veľmi sympatická, atraktívna, krehká a príťažlivá žienka, mate sexepil na rozdávanie, škoda že Vám to nevyšlo, určite by sa Vám peniažky zišli. Na druhej strane básnik by povedal, peniaze nie sú všetko. Človek je podľa mňa v pohode, nefalšovane sa usmeje a ten úsmev rozdáva ďalej iným, ak vie že je zdravý, nič ho nebolí, netrápi a je zdravý. Zdravý človek si svoje zdravie tak neváži a necení, lebo to berie ako samozrejmosť. Koľko ľudí by si vymenilo tie peniaze za svoje zdravie, potom si to každý uvedomí.Takže nič sa nedeje, každý máme v knihe života svoj nejaký osud napísaný,ktorý ťažko sa dá ovplyvniť, viem, že každá výhra aj keď by to mala byť menšia poteší, ale netreba to brať tragický, ako smrteľnú porážku.Prajem Vám všetko dobré do ďalšieho života, hlavu hore, mate pred sebou ešte krásny život, treba si ho užiť a vychutnať každý deň a každý okamih. Život sa skladá aj z pekných dní aj z pochmúrnych dní,je to kolotoč plný prekvapení aj občas niekedy podobného smútku, či skôr sklamania, ktorý iste teraz prežívate. Peniažky človeku len možno zvýšia pohodlie a úroveň, či kvalitu života, že si viac môže dovoliť hmotných statkov, alebo užiť nejakú vysnívanú dovolenku, ale podľa môjho názoru peniaze ešte nerobia vo všeobecnosti človeka šťastným. Na zemi žijú milionári a multimilionári a predsa nie sú svojim spôsobom šťastní podľa svojich predstav.Aj popularity veľa škodí a často ubližuje súkromiu. Dá sa uviesť aj na konkrétnych príkladov. Držala ste sa dobré, ste bojovníčka, mate svoje priority a ciele. Nech Vám ostatne v ďalšom živote v pohode všetko vyjde, aby ste bola šťastná a úspešná. Ahoj, Peter z Prešova.
krasneee. moc dekuji Peti.. aj vam vsechno dobre :)
10:55 emo Si krásna, a velmi sexi..ak by si bola niekedy v KE cinkni mi, pozdravujem ťa, Emo z KE :)
dekuji, aj ja pozdravuji :)
10:55 ADA Ahoj, chcem sa spytat ci ti nebude smutno za Farmou a za Bodrikom a co bude s Bodrikom po Farme?
Bodrika si vzala rodinka co ho tam dala..
10:56 Peter Ahoj Lucka,bola si moja adeptka na víťaztvo ale to nevadí aj tak si pre mňa tá naj,drž sa všetko dobré do ďalšieho života. <3
dekuji :)
10:57 Monika Ahoj Lucka, napriek prehre ak ste sa s Tomášom dohodli na rozdelení výhry teda pre Teba vyhrať nebolo podstatné. Aj tak Ti blahoželám k výkonu. S odstupom času si naďalej myslíš že Lenka je naozaj úprimná kamarátka? Mám na mysli vyliatu vodu, skrytý almanach.... Neboli Ti jej prehnané emotívne reakcie aj nepríjemné?
ahoj, dekuji..ano, bylo to nekdy dost zvlastni, nemam rada moc emotivní reakce
10:58 voloďa Ahoj Lucia. Chcem sa opýtať, či Ta budeme ešte vidieť, ak bude pokračovanie farma 8. A ako berieš neuspech vo finale.
neeee, uz nee :) necham nekomu jinému to misto :)
10:59 Gina Lucka drzala som ti palce, aj Tomasovi. Boli ste moji favoriti. Rada by som sa vyjadrila k ludom, ktori ta na internete osocuju a urazaju. Ludia, ktori su v zivote smutny, alebo im nieco chyba, radi urazaju. Je to sproste, ze ludia len na zaklade par zaberov z farmy dokazu cloveka urazat tak ako urazaju teba. Nic si z toho nerob a ostan sama sebou, mozes byt na seba hrda, ze si to dotiahla do finale. Nemaju na to dovod, tiez si na farme robila, co si mohla, je to hra a tak ako si farmar zvoli taktiku, je cisto v jeho hlave. Mala si plne pravo ist do finale. Uz len z toho dovodu aka si. Prajem ti vela uspechov v zivote Luci :-)
dekuji moc :)
11:01 marika z kosic ahoj lucia gratulujem ti k finalovemu umiestneniu vofarme a do dalsieho zivota zelam dobre zdravie a pokojny a stastny zivot zasluzis si toto vsetko maj sa fajn marika z kosic
dekuji moc za otazky, už musím jít. Víc se vidíme na mojí fb stránce nebo na instagrame.. ahojte :)
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Airplane cabin during flight. Shallow DOF, selective focus.
HOROR na palube lietadla! Tehotná žena netušila, že jej manžel zomiera: Smutný záver
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Fico po summite v Bruseli ostal skeptický: S týmto návrhom zásadne nesúhlasí
Klimatická zmena je veľký problém ľudstva (ilustračná fotografia).
Nádrže s vodou v Barcelone sú poloprázdne: Krajina bije na poplach, chcú zabrániť najhoršiemu
Tragický prípad Émila († 2) vyvoláva mnoho otázok.
Smrť malého Émila († 2) šokovala krajinu: Vynárajú sa ďalšie otázky! Mrazivé, ako mohlo dôjsť k tragédii
Hasiči zasahujú po utorňajšom požiari historickej budovy burzy v centre dánskej metropoly Kodaň v stredu 17. apríla 2024.
Foto
Najhoršie obavy sa naplnili: Historická budova v Kodani sa rúca, pozrite si FOTO
Legendárny britský prírodovedec a moderátor David Attenborough.
Foto
Na záchranu planéty máme POSLEDNÚ šancu! Prírodovedec to videl na vlastné oči: Desivé svedectvo
Na snímke šarvátka hokejistov Slovenska (modré dresy) a Švajčiarska (biele dresy) pred striedačkou Slovenska v prípravnom zápase na májový svetový šampionát Slovensko - Švajčiarsko v Humennom.
Nemecko - Slovensko ONLINE: Sledujte prípravný hokejový zápas pred MS
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Finančná správa si posvieti na MOMky: Kotlár má vážne podozrenie, že počas pandémie sa niečo zanedbalo
Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši
Hoaxy zašli priďaleko.
FotoVáš Tip
Hoaxy zašli priďaleko, na ľudí číha nové nebezpečenstvo: Slovák šíri na internete strašidelnú výzvu!
Ilustračné foto
Aktualizované
V Keni sa zrútil vrtuľník s vedením armády: Hlásia mŕtvych! Trosky okamžite pohltili plamene