Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Hrôza na juhu Slovenska: V mrazničke našli mŕtveho novorodenca!

V meste na juhu Nitrianskeho kraja našli v mrazničke mŕtveho novorodenca. Podozrivú ženu policajti zadržali.

V meste Šahy (okres Levice) našli v mrazničke mŕtve telíčko novorodenca. Podozrivú Janu (32) v stredu večer policajti zadržali! Zatiaľ nie je známe, či sa dieťa narodilo živé alebo mŕtve.

"Polícia v súčasnom štádiu vyšetrovania k prípadu informácie neposkytuje," uviedla pre Čas.sk nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Správu budeme aktualizovať.

Úmrtia a nálezy mŕtvych novorodencov

december 2009 - V areáli strednej školy v Banskej Bystrici údržbár našiel mŕtve dievčatko. Mladá matka dieťa vyhodila z okna. 

 

Január 2007 - Na Hrebendovej ulici na košickom sídlisku Lunik IX vtedy žena (49) porodila na toalete živého novorodenca - chlapčeka. Dieťa po spadnutí do záchodovej misy a neposkytnutí popôrodnej pomoci zomrelo.

Marec 2007 - Mŕtveho novorodenca našli v mrazničke pracovníci sťahovacej služby, keď sťahovali jednu rodinu z bytu na ružomberskom sídlisku. Dievčatko bolo zabalené v novinách a v igelite a v mrazničke bolo tri až osem rokov. Matke vymeral súd trest 12 mesiacov s podmienečným odkladom na tri roky. Jej manžel dostal trest šesť mesiacov s odkladom jeden rok.

Apríl 2007 - V kontajneri na Českej ulici v Bratislave našiel okoloidúci odhodeného novorodenca. Nálezca si zároveň všimol ženu s krvavými fľakmi na oblečení, ktorá zrejme dieťa porodila na ulici. Išlo o vtedy Trnavčanku (18).

Jún 2007 - Mladá žena (18) porodila vo svojej izbe v byte rodičov na prešovskom sídlisku chlapčeka, ktorého vzápätí vyhodila von oknom. Dieťa po páde utrpelo ťažké zranenia, ktorým podľahlo. Mladá matka uzatvorila s prokurátorom dohodu o vine a treste a odsúdili ju na 32 mesiacov s podmienkou na tri roky.

November 2007 – Žilinskí policajti vyšetrovali smrť dievčatka, ktoré sa narodilo v rodinnom dome vo Varíne (okres Žilina). Matka v rozrušení spôsobenom pôrodom neposkytla dieťaťu potrebnú starostlivosť, v dôsledku čoho dieťa zomrelo.

Júl 2008 - Mŕtveho novorodenca v kontajneri objavili dve dievčatá na Bukureštskej ulici v Košiciach. Mŕtvy novorodenec bol zabalený v deke. V priebehu niekoľkých hodín košickí policajti zadržali podozrivú (23).

Apríl 2009 - Mŕtve novorodeniatko našli na trenčianskom sídlisku Juh. Podľa polície dievčatko pri pôrode alebo krátrko po pôrode zavraždila matka, telíčko zabalila do uteráka, igelitového vrecka a nechala pohodené na okraji sídliska.

Jún 2009 – Neznáma žena porodila mŕtvého nedonoseného chlapčeka. Jeho mŕtvola bola nájdená na skládke odpadu v lokalite Biela púť ružomberskej mestskej časti Biely Potok.

Marec 2003  - Mŕtveho novorodenca našiel na skládke komunálneho odpadu v Závadke nad Hronom obyvateľ obce (50). Obhliadajúci lekár zistil, že dievčatko nemalo podviazaný a ošetreným pupočník.

 
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vr, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Čo trápi ľudí v regiónoch?
Foto
Čo NAJVIAC trápi Slovákov: Prieskum odhalil trpkú realitu! Čo by podľa odborníkov pomohlo?
Fedor Flašík * 14. 1. 1958 † 22. 4. 2024.
Foto
Podnikateľ Fedor Flašík († 66): Kde a kedy mu dajú posledné zbohom?
Platí výstraha pred horúčavami. (ilustračné foto)
Vlna horúčav vzala už 30 životov: To je extrém, teplota má vybehnúť nad 50 stupňov!
(ilustračné foto)
Košičania, spozornite: V meste má vyrásť nová stavba za 60 miliónov!
(ilustračné foto)
Fatálne mrazy u našich susedov, pestovatelia smutne reagujú: Jedným slovom, KATASTROFA!
Foto
Stihne Juraj Kucka EURO? Hráč Slovana posiela jasný odkaz
Otrasný čin sa stal ráno v Dlhej nad Váhom. Len 27-ročný muž tam po hádke zavraždil svojho dedka.
Brutálny čin v Dlhej nad Váhom: Vnuk mal zavraždiť svojho dedka († 67)!
Predseda českej vlády Petr Fiala.
Potvrdilo sa, čo sa šepkalo už dlho: Ďalší odchod z Fialovej vlády! Končí táto ministerka
The Pass at Byron Bay on a clear day with blue water
Hromadné uhynutie vznešených živočíchov: Na pláži ich uviazli stovky! Vedci sa chytajú za hlavu
Vinczeová a Dangl sú za každý žart.
Obľúbená zábavná relácia dostala v RTVS stopku! Prečo ju vyškrtli z programu?
(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!