Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.05.2016 13:02 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Pariškovej ubolený návrat do práce: Na vysielanie chodí o barlách!

Z nemocničného lôžka rovno do práce! Zdá sa, že útla moderátorka Aneta Parišková (42) sa rýchlo otriasla po vážnych zdravotných problémoch.

Zápal bedrového kĺba síce známu jojkárku dočasne pripútal na nemocničné lôžko, ale húževnatá blondínka si poradila aj s touto bolestivou diagnózou. Mama Danielka (7), Gabrielka (4) a Nathanka (3) po pätnástich dňoch, ako ju hospitalizovali, už sedela za moderátorským pultom. Pri príchode do televízie a odchode z nej si však musí pomáhať barlami. Parišková je v známa vysokou profesionalitou. Zároveň je rekordérkou v návrate na obrazovku po pôrodoch detí.

Otvoriť galériu

Hviezda Jojky nenechala v štichu zastupujúce kolegyne zo spravodajstva ani po nedávnom zápale bedrového kĺba. Aneta vzala utorňajšiu službu v Novinách o 17 len dva týždne po tom, ako v bolestiach skončila v nemocnici. „Pri práci sa nepotrebujem pohybovať, nohu zaťažujem len toľko, koľko mi odporučili lekári. Vždy sa riadim ich radami. Beriem lieky a cítim sa podstatne lepšie,“ vysvetlila Novému Času Parišková. 

Blondínka sa vybrala na Kolibu v aute, ktoré využíval jej manžel Mark Sedlmair. Ten je už skoro rok v Kanade a dvojicu zrejme čaká rozvod. Aneta vyšla po vysielaní z útrob televízie sama a pri chôdzi si pomáhala francúzskymi barlami. Miestami sa jej zračil na tvári ubolený výraz. „Aneta teraz nechodí na svojom terénnom aute, lebo je vysoké. Pomocou bariel sa jej lepšie nastupuje do starého vozidla,“ prezradil nám zdroj z okolia moderátorky.

Otvoriť galériu

Silná žena

Aneta znovu dokázala, že ju len tak niečo nezlomí. A to pred 15 dňami prebdela noc a ráno si sama privolala sanitku! Lekári nevedeli zistiť dôvod jej ťažkostí, pre ktoré strávila v ich opatere takmer dva týždne. „Je tu podozrenie, že by to mohol spôsobiť zub, ale nie je to isté. Zápal sa jednoducho odniekiaľ vzal, ale zatiaľ sa nevie s istotou odkiaľ,“ uvažuje Parišková, ktorá napriek zdravotným problémom ešte dokáže pomáhať aj vo svojej súkromnej škôlke.

Otvoriť galériu

Železná Aneta

August 2011, 17 dní po pôrode v práci - Parišková priviedla na svet druhorodeného syna Gabrielka. Moderátorka sa z pôrodu cisárskym rezom veľmi rýchlo pozviechala a po 17 dňoch sa vrátila do televízie.

December 2012, 21 dní po pôrode v práci - Aneta dala život svojmu tretiemu synovi Nathankovi a 21 dní po pôrode hlásila správy v televízii JOJ.

Máj 2016, 15 dní po hospitalizácii v práci - Moderátorka sa 15 dní po hospitalizácii pre zápal bedrového kĺba vrátila do televízie.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy