Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.05.2016 18:10 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Celebritné mamy poodhalili súkromie: Toto sú najväčšie radosti nášho života!

Druhá májová nedeľa je deň, keď oslavujú svoj sviatok všetky mamičky. Deň matiek totiž patrí všetkým milujúcim mamám.

My sme si posvietili na tie celebritné, ktoré nám porozprávali, aké je byť mamou, a čo so svojimi ratolesťami najradšej robia. A pri tejto obľúbenej činnosti sme ich aj spoločne nafotili.

Zuzana Vačková (47) a dcéra Maruška (11)

Otvoriť galériu

To, že mám to šťastie a poznám, aké je to, byť mamou, považujem za najväčší dar v mojom živote. Vôňu malých detí budem považovať celý život za najkrajšiu vôňu sveta. A ich pokojné tváre, keď spia, sú tým najúžasnejším obrazom. A keď ich počujem smiať sa... Niet zvučnejšej hudby. Čím sú staršie, tým výnimočnejšou sa cítim, lebo som hrdá, že mám zásluhu na tom, že z nich vyrastajú takí skvelí ľudia. S najväčšou pokorou ďakujem.

 

A ak sa ma niekto spýta, ako sa mám, vždy odpoviem super. Lebo sa mi pred očami vyjaví ráno, ako sa slnko derie pomedzi kvety, spolu s mojimi deťmi sedíme za stolom, jeme, rozprávame sa a smejeme. A ja som tá najšťastnejšia mama na svete.

Zlatica Puškárová (38) a syn Leonard (6)

Otvoriť galériu
Zdroj: Andrea Jacenková, Nový Čas víkend

Toto malé chlapča je naše slnko. Radostný, plný života a neskrotnej energie. Náruživo miluje život a verím, že aj život miluje jeho. Spolu s ním opäť prežívame detský svet plný veselých otázok, nezbedných nápadov, ale najmä pocit šťastia, ktorý dokážu vyvolať iba deti. Som hrdá mama. Je to silný pocit, ktorý priniesol do môjho života práve Leo. Učí ma trpezlivosti, naučil ma spomaliť a vedome si užívať chvíle, ktoré bežia tak rýchlo. Teším sa z jeho malých víťazstiev viac ako z vlastných a už teraz sa trochu bojím, aká budem svokra. (smiech)

Spomínam si, keď sa narodil, bol to pre mňa bytostný zázrak, ktorý sa rokmi iba násobí. Nechce sa mi veriť, že ide do školy, že pomaly mením hračky v jeho izbe. Jasné, že vie byť aj pekne tvrdohlavý. U nás ako trik zaručene funguje súťaž, ktorú mu vymyslím, a vtedy ide všetko ako po masle. Sme parťáci, samozrejme, aj s tatkom, ktorého nekonečne zbožňuje. Milujúce mamy, ale aj otcovia sú šťastím pre svoje deti. A pretože tento deň patrí všetkým maminám, aj tej mojej milovanej týmto za všetko ďakujem.

Tamara Šimončíková-Heribanová (30) a dcéra Emília (3 mesiace)

Otvoriť galériu

Emilkin príchod naplnil naše životy obrovskou radosťou a láskou. Čas v jej prítomnosti letí neuveriteľne rýchlo, ako keby to bolo včera, čo prišla na tento svet, a už má tri mesiace. Keď sa na ňu pozerám, zdá sa mi, akoby už toľko vedela, a naozaj – mnoho vecí je napokon úplne istých, nemenných. Tak napríklad jej povaha, charakter, to, čo bude v živote mať rada, i to, čo jej bude cudzie. Byť rodičom je najväčší dar a človek si zrazu uvedomí dokonalú krásu každodennosti. A aj to, ako veľmi chce byť svojmu dieťaťu oporou, istotou, milovať ho, chrániť, ale aj dávať dostatočný priestor na samostatnosť. Nad tým všetkým niekedy rozmýšľam a o to viac si vážim vrásky všetkých milujúcich mám.

Monika Hilmerová (41), dcéra Zara (6) a syn Leonard (3)

Otvoriť galériu

Moje milované zlatíčka Zaruška a Leonko! Vnímam ako zázrak, že boli 9 mesiacov súčasťou môjho tela a odvtedy už navždy s nimi zostávam bytostne prepojená a vďaka nim môžem cítiť tú najväčšiu nepodmienečnú lásku, akú poznám. Budem sa snažiť, aby som bola pre ne dobrou mamou, a je mi ľúto všetkých chýb, ktoré vo výchove spravím, lebo ešte stále sa to učím. Podobne ako sa oni učia to, k čomu ich vediem. Vďaka nim cítim viac nehy a dojatia. Fascinujú ma a rozosmievajú. Učia ma spoznať svet mám, takže vďaka nim viem o trochu hlbšie chápať aj moju milovanú mamu, jej výchovu a lásku, strach o mňa. Lebo kým to človek nezažije, tak niektoré veci neuvidí úplne verne. Blahoželám všetkým mamám a ich deťom, pretože Deň matiek je sviatok, ktorý nás prepája.

Deti Moniky Hilmerovej obliekol LINDEX a Zuzanu Vačkovú s dcérou obliekol Tom Tailor.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!