Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.05.2016 08:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Aneta Parišková je v nemocnici už 11 dní: Záhada jej stavu, ktorá lekárom nedá spať!

Hviezda televízie JOJ a matka troch malých chlapcov Aneta Parišková (42) je silná žena, ktorá sa k problémom vždy postaví s nevídaným odhodlaním zvíťaziť.

Aj čo sa zdravia týka. A práve zdravie ju zradilo koncom apríla, keď celú noc preplakala v ukrutných bolestiach. Moderátorka skončila v špitáli a lekári dlho nevedeli zistiť príčinu jej utrpenia. Aneta však zaťala zuby a verná svojej povesti začala pracovať z nemocničného lôžka.

Aj keď Aneta pôsobí ako jemná blondínka, od ufňukanej krehotinky má na hony ďaleko. Moderátorka už v živote preskákala všeličo, zostala sama na tri deti a rozchod s Markom Sedlmairom je už takmer rok na programe dňa. Hoci Kanaďan stiahol nedávno žiadosť o rozvod, Anetinej psychike táto situácia na pohode nepridáva. Zdravotné problémy sú to posledné, po čom túži. Zostať na lôžku dlhší čas je pre matku troch malých chlapcov priveľký luxus.

„Mám zápal bedrového kĺbu. Dávajú mi infúzie, dostávam adekvátnu liečbu a potrebujem hlavne pokoj na lôžku,“ povedala Novému Času Parišková s tým, že stále nie je jasné, z čoho zápal vznikol. „Je tu podozrenie, že by to mohol spôsobiť zub, ale nie je to isté. Ten zápal sa proste odniekiaľ vzal, ale zatiaľ sa nevie s istotou, odkiaľ,“ uvažuje. „Starajú sa tu o mňa skvelo, nič nezanedbávajú. Poctivo zisťujú príčinu, obehala som viacerých špecialistov od otorinolaryngológov až po cievnych, zisťovali, či zápal nevznikol v cievach,“ spresnila jojkárka.

Otvoriť galériu

S notebookom v posteli

 

Zdá sa však, že Anete chýba pracovné tempo. Rovnako, ako keď dva týždne po pôrode cisárskym rezom išla do televízie moderovať správy, ani v tomto prípade nezostala dlho bez činnosti. „Nemám dôvod ľutovať sa, neumieram. Cítim sa lepšie, nemám už bolesti, tak pracujem z postele. Mám tu počítač, tak robím na ňom a vybavujem telefonáty. Keď je človek v nemocnici, môže sa spoľahnúť na to, že aj keby ho niečo bolelo, tak infúzie to istia,“ konštatuje Aneta, ktorá už netrpezlivo čaká, kedy ju zo špitála prepustia. „Predpokladám, že do konca týž­dňa alebo v pondelok mi budú robiť kontrolné odbery a pôjdem domov,“ nádeja sa Parišková.

Tomáš Jakubík, ortopéd

Môže ísť o sekundárny zápal, keď primárny problém je niekde inde, v tomto prípade zub. Organizmus väčšinou zareaguje na tom mieste, ktoré je oslabené. Infekcia zasiahla kĺb, ktorý bol zrejme zaťažovaný, alebo tam bola nejaká zmena. Primárne sa lieči zub, treba zistiť, na aké antibiotiká je infekt v zube citlivý. Keď je pacient oddiagnostikovaný, môže sa liečiť doma.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Marika Studeničová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Rusko spôsobilo na Ukrajine teror: Diali sa tam strašné veci! Hlásia množstvo obetí
Ilustračné foto
Viaceré komplikácie v doprave v Bratislave: Tu sa zrazili 3 autá! Kde všade sa zdržíte?
(ilustračné foto)
Jedna z najväčších krádeží zlata v dejinách krajiny: Prípad sa pohol! Nečakaný úspech
Ilustračné foto
Dokedy nás bude trápiť mrazivé počasie? Slováci, pripravte sa: To vôbec nevyzerá dobre!
(ilustračné foto)
Chystáte sa do Amsterdamu? Dobre čítajte: Zavádzajú nové opatrenia
Foto
Slovenský hokejista v USA: Vodičák má vo vrecku, pozvánku do repre...
(ilustračná foto)
Smutné správy: Zomrel významný dopravný dizajnér († 93)! Pozrite sa, čo navrhol
Ondrej Rusnák (35)
Foto
Hokejový expert o Slafkovskom a MS: Na ľade si dobre rozumie s... Sledujte, čo povedal!
Ilustračné foto
Preskočilo jej? Žena prišla do banky s mŕtvolou! Odpadnete, keď zistíte, čo tam robila
(ilustračné foto)
Desivé varovanie z USA: Maskuje Čína tajné vojenské operácie?! Neuveríte, čo tvrdí šéf NASA
Spiš: Okrem Spišského hradu návštevníci vyhľadávajú Slovenský raj, ktorý ponúka aj atraktívne jazdy na koňoch.
Váš Tip
Na Spišskom hrade čaká turistov tento rok viacero noviniek: Uvidíte doteraz skryté zákutia a zažijete aj TOTO!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Problémy v živote Putinovej exmanželky? Úrady zasiahli proti jej partnerovi! S týmto sa môžu rozlúčiť