Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.05.2016 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Poslankyňa Šimkovičová prehovorila: Pravda o mojom odchode od Kollára!

Strana Sme rodina Borisa Kollára (50) je na politickej scéne len pár mesiacov, no po­dľa istého spoločenského týždenníka už má problémy s rozpadom svojho klubu.

Jednou z poslankýň, ktorej sa vraj nepáči dianie v strane a je na odchode, má byť aj exmoderátorka Martina Šimkovičová (44). Keď sme však hlavných aktérov oslovili, obaja boli z týchto nepodložených tvrdení poriadne šokovaní a podobné informácie označujú za úplné klamstvo.

Otvoriť galériu

Šimkovičovej má podľa anonymného zdroja, ktorý týždenník cituje, prekážať to, že miesto v sociálnom výbore skončila v parlamente vo výbore pre ľudské práva. „Brala to trošku ako podraz. Práve na tom jej záležalo, lebo chcela a stále chce intenzívne pôsobiť v charitatívnej a sociálnej oblasti,“ napísali. Exmoderátorka vraj šla do politiky s tým, že chce veci posunúť vpred, ale zdá sa jej, že neboli dodržané nejaké dohody a zo strany preto chce odísť. Okrem nej majú Kollára opustiť aj poslanci Rastislav Holúbek a Peter Marček.

Všetko si vymysleli

Otvoriť galériu

Samotný šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár bol počas nášho telefonátu o zverejnení týchto informácií poriadne šokovaný. „S pani Šimkovičovou sa nikto nebavil a ten týždenník si to vymyslel. Pani Šimkovičová im neodpovedala, teraz som s ňou hovoril, nikam neodchádza. To sú fámy. Tak isto ako rozprávajú, že sa rozpadá SaS, OĽaNO, všetci sa rozpadáme. Len záhadne drží Sieť, SNS a Smer,“ povedal Novému Času Kollár. Už na najbližšej schôdzi parlamentu ich vraj všetkých uvidíme pokope ako doteraz. „Každý jeden týždeň si niečo na mňa nájdu, hoci­jakú blbosť, len aby mohli do mňa kopnúť,“ dodal Kollár. Poslanec Peter Pčolinský tvrdí, že k žiadnemu rozpadu ich klubu sa neschyľuje a ani o tom nikto nehovoril.

Otvoriť galériu

 

S otázkami o zamýšľanom odchode sme oslovili aj Martinu Šimkovičovú, ktorá však potvrdila to, že ide o výmysel. „Nikomu som nedávala žiadne vyjadrenie k odchodu z poslaneckého klubu Sme rodina. Som v našom klube a na tieto nezmyselnosti odmietam reagovať,“ skonštatovala Šimkovičová.

Jej vyjadrenie nám sprostredkoval predseda Boris Kollár, keďže moderátorka s nami od vypuknutia kauzy kontroverzných statusov namierených proti utečencom na jej facebooku nekomunikuje.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mač

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný
Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!