Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.05.2016 13:03 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kmotríkovej obrátila rakovina život naruby: Nové správy od lekárov!

Konečne sa dočkala! Hviezda jojkárskeho spravodajstva Adriana Kmotríková (45) od minulého roka bojuje so zákernou rakovinou, ktorá jej obrátila život naruby.

Moderátorka sa však ničivej chorobe nepoddala a pozitívne zmýšľanie a liečba už priniesli prvé ovocie. Jojkárka Novému Času prezradila, ako ju nedávno potešili slová jej ošetrujúceho lekára, ktoré jej dodali obrovskú nádej a silu.

Po tom, ako sa Adriana Kmotríková dozvedela zdrvujúcu diagnózu, nebojácne sa jej postavila. Lekári jej v júli 2015 vyoperovali nádor na mozgu a podstúpila aj náročnú chemoterapiu a rádioterapiu. Teraz sa moderátorka dočkala skvelých správ! „Podľa môjho ošetrujúceho lekára je liečba na najlepšej ceste, aj keď to, samozrejme, nechcem zakríknuť,“ prezradila Novému Času Kmotríková, ktorá dostala pochvalu od lekára. „Povedal mi, že svojím pozitívnym prístupom som vzorom pre ostatných pacientov. On má tiež pozitívny prístup, čo veľmi oceňujem,“ vyjadrila sa moderátorka, ktorá sa však nechce tešiť predčasne.

Otvoriť galériu

„Stále beriem chemoterapiu, ale o podrobnostiach nechcem hovoriť,“ spresnila hviezda Jojky, ktorá aj popri liečbe stále chodí do zamestnania. Každý deň je v plnom nasadení, rovnako ako predtým, než počas vysielania skolabovala za moderátorským pultíkom, a krátko nato vyšlo najavo závažné ochorenie.

Šarmantná blondínka sa už po troch mesiacoch od kolapsu opäť vrátila do práce, čo sprevádzali veľké emócie. Podporu cítila nielen zo strany kolegov, ale aj divákov, ktorí jej vyjadrili priazeň, a tvár spravodajstva získala v apríli svoju prvú zlatú sošku OTO. „Často ma pristavujú ľudia na ulici, v obchode, v nemocnici, zdôverujú sa mi so svojimi problémami a vyjadrujú mi veľkú podporu,“ dodala s úsmevom Adriana. 

 

Adrianin statočný boj

Kolaps v televízii, 24. júna 2015 - Adriana sa počas rutinného zahlásenia reportáže začala nekontrolovane mrviť na stoličke, lapala po dychu a v pleciach ju trápili kŕče. Diváci sa začali obávať o jej zdravie.

Posledná služba, 28. júna 2015 - Kmotríková sa odvtedy v spravodajstve neobjavila.

Návšteva špecialistov, 1. júla 2015 - Moderátorka podstúpila podrobnejšiu magnetickú rezonanciu, na čo ju presvedčili kolegovia z práce.

9-hodinový zákrok, 7. júla 2015 - Odborníci pod vedením profesora Juraja Šteňa deväť hodín operovali Adrianu Kmotríkovú. Z prednej časti jej mozgu vybrali veľký nádor.

Prvý rozhovor po operácii, 12. júla 2015 - Jojkárka otvorene priznala, že si po diagnóze od lekárov poplakala. Okrem toho si uvedomila, koho má v živote najradšej, a že sa bude snažiť ochrániť svoje milované deti.

Chemoterapia a rádioterapia, 3. septembra - Kmotríková užíva doma lieky, ktoré jej predpísal holandský špecialista Martin van den Bent. Priznala, že sa cíti veľmi unavená a malátna.

Emotívna spoveď, 20. septembra 2015 - Adriana v Siedmom nebi so slzami v očiach porozprávala moderátorovi Vilovi Rozborilovi o svojom veľkom trápení.

Pomoc druhým, 27. septembra 2015 - Moderátorka v Siedmom nebi pomáhala vážne chorej Kristínke, ktorej ukázala Jojku a nechala ju prespať doma.

Veľký návrat, 5. októbra 2015 - Hviezda Jojky sa vracia do milovanej práce.

Koniec rádioterapie, 13. októbra 2015 - Prvú fázu náročnej liečby v Národnom onkologickom ústave má za sebou.

Zisk sošky OTO, 12. marca 2016 - Profesionalita, statočný boj s chorobu a veľké sympatie od fanúšikov vyniesli Adriane zisk sošky popularity OTO 2015 v kategórii Moderátor/ka spravodajstva.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Magdaléna Magdová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo
Ilustračné foto
Muž s výbušninami na iránskom konzuláte: Polícia odhalila nové detaily! Strašné, čo zistili
Tunel Sitina
Nezabudnite na víkendové dopravné obmedzenia: Polícia pripomína, kde sa s nimi stretnete