Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.04.2016 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Sexica Hrmová prvýkrát reaguje na Rezove útoky: Odkaz, ktorý hovorí za všetko!

Sympatickú čiernovlásku z boja o rozprávkových 50 000 eur vyradili zdravotné problémy.

Po ťažkostiach so zažívaním a s kolenom jej definitávny ortieľ podpísal bolavý chrup. Bratislavčanka Jana Hrmová tak musela statok opustiť. „Ja tu nezostanem, mne je zdravie prednejšie,“ povedala ešte počas prvého zásahu záchranárov. Svoje slová naplnila, keď sa rozhodla do boja o výhru na Farme 7 viac nezasiahnuť.

 

Viac k téme:
Online rozhovor
Položte otázku pre nášho hosťa:
:) :D :-X :-O :-( <3
Ostáva Vám ešte 2000 znakov
Posledná aktualizácia:
10:04 Tonye Ahoj Janka, je Tomáš skutočne také necitlivé vychcané h*vado alebo to len hrá ? :D
Ahoj :) haha tomas je super chlapec, obcas to prezenie ale vacsinou to mysli s humorom :)
10:06 Milo Ahoj Janka velmi som ti držal palce škoda že si vypadla. Chcem sa ťa opytať či maš rada masaže chodidiel? Pekny deň ti želam :)
Ahojky :) dakujem :) a ano masaze mam velmi rada a pravidelne na ne chodim :D
10:07 Prochor Je to velká škoda Jano protože si vás vážím pro vaší inteligenci a taktické schopnosti. Moc jsem se těšil na vaši hru. Byl jsem i zvědavý, jak moc budete věřit svým partnerům po zklamání s Veronou.
Zdravim :) tento rok som taktiku nejak velmi neriesila. nebavilo ma to tam tak ako na Farme. a po skusenosti s veronikou som vedela ze v takejto hre sa neda ludom doverovat...
10:09 Evka Ahoj Janka. Dúfam že si už zdravá. Tebe jedinej som na farme fandila a priala vyhru. Po tvojom odchode som farmu pozerala len zriedka. Zaujimalo by ma keby si vyhrala, či by si sa s vyhrou rozdelila. Keď áno tak s kým?.... Tvoja fanušička z Trnavy.
Ahojky :) jeeej dakujem :) urcite by som sa nejak rozumne rozdelila s ludmi ktori to bud potrebuju alebo ktori mi na farme pomahali a mam ich rada :)
10:09 Luc Ahoj Jani aký mas nazor na rezu a na to co o tebe hovoril ?
ahojky :) nazor mam taky ze kazdy sa prezentuje sam.. reza sa predviedol a podla mojho nazoru je smutne ked clovek dokaze robit srandu len tym ze niekoho ponizuje a vysmieva sa mu
10:11 Johan Seman Ahoj, myslím že si sa od tej farmy v ktorej si bola dosť zmenila si vyspelšia! :) len tak ďalej :)
Ahoj :) dakujem :) velmi ma tesia taketo ohlasy :) a jasne ze som vyspelejsie, na mojej farme 4 som mala 18 rokov, bola som este dieta, ale ta farma mi pomohla dospiet, a za tie dalsie tri roky som toho vela zazila :)
10:12 Kvietocek Ahoj co hovoris na to co o tebe povedal reza ze si na peniaze?
AHoj :) reza nech hovori co chce :) nie som na peniaze ale nehovorim ze to nie je plus a podla mna je sexi ked je muz aktivny a podnikavy a dokaze zarobit peniaze :) ale nie som na to odkazana, dokazem si zarobit aj sama :)
10:14 Ado Ahoj, Janka, co si myslis o priatelstve Lenky a Lucie. Je to podla teba uprimne? Drz sa, kocka. :)
Ahoj :) fuha tazko povedat kedze ked bolo ich kamaratstvo najintenzivnejsie tak som tam nebola, ale viem ze lenka bola dost "namotana" na lucku. dakujem :)
10:14 Mimi Ahoj Janka.ja nemam otazku len ti chcem napisat ze si super baba ,mas svoj styl a si krasna ...zavistlivych ludi nepocuvaj..drz sa :)
ahoj :) jeej dakujem, sprijemnil si mi rano :) pekny den zelam
10:17 Dodec Ahoj Janka. Vždy keď som pozrel jedným okom pomedzi reklamy farmu :D tak ma napadlo ako je možné že sa ti chcelo opäť vrátiť...Viem peniaze sú pekná vec, ale mne to nedávalo zmysel. Si pekná kočka a verím že sa vieš presadiť aj inak ako na Farme. No a otázka ako sa ti darí ? prajem pekný deň.
Ahoj :) ked prisla ponuku v prvom momentne som odmietla, ale potom som si uvedomila ze je to nieco vynimocne co mozem zazit a kedze na predoslej farme som sa toho vela naucila a posunula ma tak som si povedala ze preco si to nezopakovat, ale priznam sa ze tento krat nemam pocit ze by ma to nejako posunulo... ale do dalsej uz urcite nepojdem :D a dari sa mi super, aj tebe pekny den :)
10:17 cupilupi Mala si na farme sex s ferletakom?
nie :) mam priatela a miki vobec nie je moj typ, brala som ho ako kamarata :)
10:19 Julo Ahoj Jani. Kolkatku mas nohu? A co si myslis o Betkinich prsiach? Julo
ahoj, mam 37,5 a betkine prsia som nikdy nevidela a nepotrebujem si o nich nic mysliet :D
10:19 maya Odisla si z Farmy a s Tebou aj zenska koalicia... skoda, bola si moj favorite...
ahojky :) dakujem :))
10:21 Merry z PD Janka zdravim ta. Velmi nam chybas na farme. Chcem sa opytat ako sa mas teraz a kto ti bol na farme taka butlava vrba a komu si sa mohla zdóverit? Dakujem
AHoj :) jeej dakujem :) a teraz sa mam naozaj vyborne, som rada ze som spat :) a butlava vrba a najvacsia opora mi bola lucka :) my sme kamaratky aj vonku a vedieme podobny zivot vonku, mali sme rovnaky postoj k farme takze vsom vedela ze ma vzdy pochopi
10:22 Miro did Čau Janka tu je divák z Anglicka.si super kocky a rad som ťa na farme zasa vedel.skoda že si musela odísť. Prajem ti veľa šťastia a hlavne zdravia. teraz to tam na farme vyzerá strašne aspoň že ťa Lena vypadla. Dúfam že to pozerať. Miro <3
Ahojkyy mirko, dakujem krasne, potesil si ma. a budem uprimna nepozeram to, ale ludia okolo mna to sleduju tak mi stale hovoria co sa tam deje. nepozeram to lebo dobre mi je vonku, nepotrebujem si farmu pripominat :D pekny den zelam :)
10:24 Tima Ahoj Janka.Ty si zažila na prvej farme tiež problémy so slepím črevom,ako Lena ale tak ako jačala ona no som sa zľakla,že ju režú za živa.Dobre filmované však?Chcem sa Ťa spýtať na tvoj názor na Luciu.Podľa mňa nehrala fér.Prajem všetko dobre.
Ahoj :) ano aj mna chytil slepak na predoslej farme a je to neskutocna bolest, ja som pri tom tak nerevala ako keby ma z koze drali ale trpela som. ak mala naozaj tie bolesti tak potom ju lutujem :( a lucka? ja lucku poznam aj z vonku a podla mna je to super dievca, naozaj mila zlata, takze trosku ma prekvapilo ze bubicu trochu oklamala s tym ze jej povedala ze chce ist domov ale tak na druhej strane je to hra,.. hoci to nebolo fer, prajem aj ja vsetko dobre :)
10:25 Eva Ahoj, chcem sa opytat ci planujes zostat na Slovensku, alebo uvazujes aj o odstahovani niekam inam, Amerika napr? A Pišta poslucha?
Ahoj :) chcela by som vela cestovat, milujem to ale odstahovat inam sa neplanujem, hoci vela ludi na slovensko nadava, ja by som bratislavu nemenila, mne je tu super :) Pista poslucha :D
10:26 erik911 Nemám otázku, len chcem povedať, že farmu som okrem prvej série nikdy nepozeral,až teraz, ale len do Tvojho odchodu...držím Ti palce v súkromí,prajem Ti len to najlepšie a hlavne veľa zdravia...ahoj, Erik
ahoj erik :) dakujem krasne, vazim si to :) pekny den zelam :)
10:27 Kristián Bol častý rozpor medzi tým čo ste chceli a tým čo bolo napísané v scenári?.
ahoj :) ziadny scenar neexistuje, myslis ze sme taki dobri herci ze by sme to dokazali vsetko tak super zahrat? :) keby ani tak by sme boli v narodnom divadle a nie na farme :)
10:28 Jano Dobré že si odišla bola si falosna
ahoj janko, neviem, nemam absolutne pocit ze by som bola falosna ale mysli si co len chces :D
10:28 lili Ahoj Janka, da sa ocakavat tvoj navrat? Bo by tam zas viac srandy. Si pohodova baba, aj ostatne co su este tam. Vrat sa, psychopatka uz odisla.
ahojky :) navrat mozes ocakavat, ale len posledny tyzden spolu so vsetkymi farmarmi :)
10:29 maca Aký je Tomáš v skutočnosti ? :)
tomas je super chlapec, a je to jeden z mala ludi s ktorymi sa budem chciet stretnut aj vonku
10:30 Martin Zdravím, musím ťa pochváliť, že si hrála svoju hru perfektne a z farmy si bola podľa mňa top! Nech sa ti v živote len a len darí :-) <3
jeeej dakujem martinko :) hoci mam pocit ze tento rok som ziadnu hru nehrala :D nechala som to plynut... uz som nebola taka namotivovana dostat sa co najdalej ako na farme 4
10:32 Beatapilova Ahoj janka tomas sa mi zda najferovejsi je moj nazor spravny? Lena konecne vypadla mozno rovno na psychiatriu ona tam patri nazor na lenu prosim?! A tebe vela vela stastia bea
ahoj :) tomas je super, nie je falosny a vzdy si povie svoj nazor. je aj pracovity a zabavny ja mam na tomasa len dobre slova :) a lenka, ono ta farma po case zacne liezt na mozog no a niekto to zvlada lepsie niekto horsie.. .dakujem :)
10:33 rossi aHOJ jANKA MYSLíš žE SA NEDALI VYBRAT LEPší SUTIAžIACI DO ELITNEJ fARMY 7 ??? Samozrejme neplatí ty si super.
ahojky :) podla mna sme boli velmi zaujimava zostavicka :) ale jasne ze sa dalo par ludi lepsich vybrat :) len malokto to uz chcel absolvovat druhy krat :D
10:34 Johan Seman Aký si myslíš že je reza človek v súkromí? :)
reza je v sukromi taky ako na farme, hoci je ine ked ho poznas z obrazovky a ine ked s nim zijes na farme 24/7
10:35 xaverko janka fandil som ti co sa ti stalo ze si odisla podla ty si mala vyhrať si bola najferovšia baba na tej farme a kazdy išiel proti tebe ja som tvoj fanušik janka co sa ti stalo ze si odisla?
ahojky, dakujem :) rastla mi osmicka zub a velmi ma to bolelo, chytilo mi to aj ucho, uzliny, takze som musela odist.. v tych podmienkach trpiet bolestami je 10 krat narocnejsia ako v pohodli domova
10:37 kofica Ahoj Janka, čo ti vlastne bolo keď si musela odísť z farmy, pre teba museli byť tie podmienky neprijateľné /hygiena, atď/ Jana K.
ahoj :) clovek si na tie podmienky zvykne hoci nikdy mu nebudu vyhovat... darmo kupelna s tecucou teplou vodou a normalny zachod su na nezaplatenie :D to clovek na farme pochopi aky mu doma poskytuju komfort taketo zalezitosti ktore berieme ako samozrejmost
10:37 Juraj Janulka, bola si jedina favoritka a jedina normalna spomedzi tej kopy debilov!! Uz to ani nepozerame ked tam nie si!! Drzime ti palce v tvojom zivote! Fan Club - Levice!! Juraj+Katka+Terezka (1,5r)ked ta videla vzdy sa tesila a tlieskala!! PS: do Lv sa nechystas?? Bude jarmok :)
ahoj jurko :) jeeeej dakujem :))) to je zlate pozdravuj ich :)) a do lv sa v najblizsej dobe nechystam ale mozno tam niekedy zavitam :)
10:38 jano z budy Čau Jani. Si nielen pekná ale aj veľmi chytrá a máš charakter. Čo sa o väčšine farmárov nedá povedať. Tebe o tie peniaze, snáď jednej z dvoch jediných vôbec nešlo , však? Komu praješ výhru? Prajem Ti všetko dobré. Jano
ahoj janko :) dakujem krasne :) vyhru prajem tomasovi lebo je ferovy a pracovity chlap ale aj lucke, je to moja kamaratka :)
10:40 xaverkoo@azet.sk awojik janka skoda ze si vypadla drzal som ti prsty ked som pocul od kvetky ako oznamila na farme ze uz sa nevratis som sa rozplakal vieš velmi tam chybas je iste ze sa uz nevratis?
ahooj, dakujem, haha neplac, ja som stastna doma :D a vratim sa este na posledny tyzden so vsetkymi exfarmarmi
10:41 Lukas Ahoj Janka chcem sa ta spytat ci si hetero... :)
ahoj, haha mas pocit ze som tam isla po nejakej farmarke? :D a mam priatela :)
10:43 kiko Ahoj Janka, mám kamaráta čo mi hovoril historku, že jeho kamarát ťa trénoval/trénuje vo fitku (viem kamarátov kamarát), ale chcem sa spýtať či je pravda to že chalanisko mal/má o teba eminentný záujem? :D Rád by som ešte vedel aký typ chlapa sa ti páči (výzorovo i vlastnosťami),či by som mal u teba šancu ak by si bola voľná?.. a na záver sa nedá nepostrehnúť, že za tú dobu čo si nebola na očiach veľmi dospela a zmenil som na teba názor a myslím, že nie som jediný.. PS prajem všetko dobré do života.. PS 1 neviem čo tu robím mal by som písať bakalárku..ak to do nedele nestihnem prerobiť tak som v riadnom maléri
ahooj kiko :) haha fuha ja som mala len trenerku, ziadneho trenera :D takze toto je nejaka divna historka :) a nepoznam ta absolutne takze neviem ci by si mal u mna sancu :) a co sa tyka toho akyn typ chlapa sa mi paci tak nemam nejaky vyhraneny typ co sa vyzoru tyka, jedine sa mi paci ked ma chlap velky hrudnik :D a co sa tyka povahy tak musi byt inteligenty mily vtipny... proste klasika :D haha tak uz sa tu nezdrziavaj a pekne pis, skola je dolezita! :)
10:45 IWA SI OBYCAJNY CHUDERA A TO CO HOVORI REZA O TEBE JE CISTA PRAVDA
haha okej :D dufam ze sa aspon pozname ked vies co je pravda a co nie :)
10:47 27 Ahoj Janka, chcem sa opytat, co sa tyka podmienok na farme, hlavne hygiena, zvladne to aj typicky mestsky clovek ako ja? :D A druha vec, neviem cez čo ta mam kontaktovat, ideme otvarat jednu znacku oblecenia, a hladame modelku ktora nam nafoti lookbook haha :D Pekny den
ahojky :) tak hygiena je tam fakt strasna :D je to cele strasne nekomfortne.. . na kupanie si musis zohriat vodu a potom kvazi v kuchyni za zavesom sa par krat oplachnes.. clovek si ani neuvedomi aky je to zazrak mat tecucu teplu vodu, zahod, pracku atd :) na mojom instagrame janahrmi mam napisani na profile mail :) tak tam ma kontaktuj :)
10:50 Selvina Ahoj Janka :) musim povedat ze si ma velmi prijemne prekvapila s nazormi a vseobecnou rozhladenostou, nie si iba nejaka vyumelkovana babika, ale mas daco aj v hlave ;) To, ako vyzeras bez make upu a riesit to, je uplne nepodstatna vec, povedzme si, kolke vyzerame inak rano prebudene a ked sa potom upravime :D crty mas krasne a to je hlavne... Moja otazka znie: Co si myslis o Lenke a jej spravani na farme, ked si to videla z odstupom casu??? Je podla teba uprimna osoba a priatelstvo voci Lucii tiez? dakujem a pekny den ;)
ahoj :) dakujem velmi pekne :) a to ako vyzeram bez makeupu, povedzme si v tych podmienkach, ked je clovek zniceny, psychicky, fyzicky, plus strasne svetlo, tak clovek nevyzera dva krat vabne :D sama som sa zlakla ked som sa v telke a na fotke videla :D podla mna to take strasne v skutocnosti nie je :D ja som farmu nesledovala a kym som bola na farme tak sme si vychadzali v pohode aj ked ona nie je uplne moja krvna skupina :) pekny den :)
10:52 fefe si si vedoma ze si tam skoro nic nerobila ?
ahoj fefe, ty si tam bol ze vies posudit co som cely den robila a co nie? nemohli ukazovat vsetko :) mam pocit ze som robila primerane, urcite nezvladnem tolko co chlap
10:52 Daniel Bez mejkapu vyzeras jak ozruta vies o tom?
dakujem danko :) pekny den zelam
10:53 T Nechýbali ti počas farmy sociálne siete a mobil? :)
ahojky, jasne ze chybali ale nie nejak extremne a nie stale. ale obcas som si spomenula ze aj by som si kukla ten instagram ked sme nahodou nic nerobili a len tak sa nudili. ale ked som prisla domov tak ma aj zacalo stresovat ked mi cinkal telefon stale :D
10:55 Kasholy Ahoj Janka, zdravím ťa a prajem ti všetko dobré. Nič si z Rezu nerob, čítala som jeho príspevok na fb, kde ďakoval ľuďom za SLÁVU... veľmi ma to pobavilo. Robiť nepôjde, ale bude sa priživovať na Božene a teraz iné nerobia, len behajú po diskotékach a tak zarábajú. Reza tam spieva cigánske pesničky...no proste sa smejem :D Neviem aký on je slávny, jemu iba nejaká tá jeho sláva stúpla do hlavy. On si ani neuvedomuje, že zarába na svojej debilite a na tom, že nevie dobre po slovensky a tupci ho za to žerú :D Ty sa drž, si super baba a prajem ti, nech sa ti darí ;)
ahoj :D haha ved kym ludi bavi tak nech to vyuzije lebo dlho to trvat nebude :D inak nechcem nic zle na nikoho hovorit, kazdy si o rezovi utvoril vlastny nazor :)
10:56 Miša Ahoj Jani, čo si myslíš o Ľubovi? Je to jeho taktika, alebo to hrá? Alebo je naozaj taký? Lebo mi nejde do hlavy, či človek môže byť taký divný bez toho, aby to hral, alebo aby za tým mal nejakú taktiku :D
haha ahoj, tuto otazku som si aj ja kladla ci niekto moze byt taky naozaj :D ale zrejme moze, neverim ze by to dokazal hrat tak presvedcivo :D
11:14 Mária Janka, bola si top :) strašne sme ťa s manželom "žrali" a držali ti palce no ako si povedala, zdravie je prednejšie :) Páčil sa nám tvoj prístup, nerobila si si z ničoho ťažkú hlavu... a ešte k tomu dobre vyzeráš. Držím ti palce v živote a nech sa ti darí :) Zlé komentáre si nevšímaj, je po svete veľa ľudí, ktorí si potrebujú rypnúť, to je závisť a tým pádom majú problémy so sebou. Tak pa a drž sa :)
ahooj majka :))) dakujem velmi pekne, ja mam taky pristup aj v realnom zivote, netreba sa zbytocne stresovat :) drzte sa aj vy s manzelom! :) dakujem za vsetky otazky, musim koncit, idem na nakrucanie, tak sa vidime coskoro na obrazovkach, tesim sa zo vsetkych reakcii ste super :)!
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: lum

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily