Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.04.2016 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Zuzana Haasová znova v nemocnici: Prvý úsmev po tragédii! Prezradila plány do budúcnosti

Žena s veľkým srdcom a obrovskou vnútornou silou! Herečka Zuzana Haasová (35) prišla minulý utorok v 8. mesiaci tehotenstva o vytúženého syna Šimonka.

S takouto ranou osudu sa dá vyrovnať len veľmi ťažko. O to viac, že Zuzke už jedno bábätko krátko po narodení zomrelo. V roku 2013 totiž odišla do neba aj jej dcérka Karolínka. Herečka sa však napriek nesmiernej bolesti a trápeniu nevzdala! Vďaka milovanému partnerovi Martinovi Kostkovi (34) a dcérke Romanke (10) sa snaží myslieť pozitívne a napriek rane osudu, ktorá ju zasiahla, nestráca nádej a opäť sa usmieva!

Posledné tri roky boli pre Haasovú veľmi náročné. V lete 2013 prišla prvá rana, keď len po pár krátkych hodinách života zomrela jej dcérka Karolínka. Herečka však neprepadla depresii a od sna o veľkej rodine ju nič neodradilo. S partnerom Martinom sa chceli tešiť zo spoločného bábätka a tak Zuzka opäť otehotnela a svoje šťastie neskrývala.

Otvoriť galériu

Minulý utorok bol však pre ňu čiernym dňom. Pri rutinnej prehliadke totiž lekárka zistila, že drobček, ktorému dal zamilovaný párik meno Šimon, nežije... Dvojici sa v tom momente zrútil celý svet a pýtali sa: prečo sa to stalo znova práve im?! Herečka tak musela okamžite na sálu. Chvíle bolesti a smútku sa nedali v tej chvíli určite opísať slovami, avšak vďaka podpore najbližších, Martinovi, Romanke a blízkej rodine sa jej darí nešťastnú a smutnú udalosť prekonávať.

Otvoriť galériu

Čo jej pomôže?

 

Nový Čas pristihol včera napoludnie Zuzanu počas návštevy nemocnice, v ktorej bola hospitalizovaná. „Boli sme na bežnej kontrole, ktorá sa robí po takomto zákroku. Zuzka sa cíti stále lepšie a lepšie,“ vysvetlil herečkin partner. Ešte pred tromi rokmi jej boli útechou najbližší ľudia a inak to nie je ani teraz. „Silu jej dáva hlavne Romanka a dúfam, že aj ja a všetci, ktorí jej každý deň napíšu a podporujú ju, za čo veľmi ďakujeme. Dôležité je v takejto situácii stáť pri Zuzke za každých okolností,“ povedal Martin.

Aj práca je pre herečku hnacím motorom. Keď sa totiž zamestnáva, nemyslí na bolesť zo straty Karolínky a Šimonka, ktorí sa na ňu už pozerajú z neba. „V apríli Zuzku už uvidíte v pracovnom nasadení s divadlom Haaf a s kapelou The Susie Haas Band,“ hovorí Martin. Chystá sa aj pred televízne kamery? „To už necháme na jednotlivé televízie. Zuzke pomohla práca aj prvýkrát pred rokmi,“ dodal herečkin partner. Hoci prišla Haasová už o druhé bábätko, stále je veľká šanca, že by ešte mohla otehotnieť a sen o veľkej rodine sa jej splní! „Je pravdepodobné, že ešte vynosí zdravé bábätko,“ uisťuje gynekológ Peter Krajkovič.

Otvoriť galériu
Zuzke jej priateľ vyčaroval úsmev na tvári.
Zdroj: Tibor Géci, Nový Čas

Zdravý smútok môže byť dobrým liečiteľom

Danica Caisová, psychiatrička a sexuologička

- Zdravý smútok je niečo, čo sprevádza človeka od prvopočiatkov dejín. Rozhodne môže byť veľmi dobrým liečivým prostriedkom na prekonanie obdobia smútku - rodina, priatelia a sex. Jednou z možností, ktorá je veľmi účinná a efektívna, je práca. Samozrejme, ak sa človek dokáže na prácu sústrediť. Sú ľudia, ktorí tak trpia, že to nedokážu. Práca pomôže smútok vyliečiť. To je rozdiel medzi depresiou a smútkom. Tým, že sa stretávate s ľuďmi, že chodíte medzi ľudí, že si smútok odžijete, tým ho dokáže vyliečiť. Určite v takýchto prípadoch sú chvíle, keď človek plače, ale žena sa neoddáva smútku 24 hodín denne.

Otvoriť galériu
Danica Caisová
Zdroj: gt, anc

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Andrej Danko mal v bratislavskej Dúbravke nehodu.
Polícia zverejnila VIDEO dopravnej nehody Andreja Danka
Ilustračné foto
Zadržali dvoch mužov podozrivých zo špionáže: Sila, ako sa maskovali!
(ilustračné foto)
Mimoriadna dopravná kontrola: Odhalené priestupky a prekvapenie pri dychovej skúške!
Andrej Danko počas upratovania Dúbravky.
AktualizovanéFoto
Danko pri zametaní v Dúbravke ukázal zlomený zub: Polícia sa vyjadrila k zverejneniu kamerových záznamov
(ilustračné foto).
Vodiči, toto vás nepoteší: Uzáverou prejde až osem tunelov! Ide o frekventované úseky
Kráľ Karol bojuje s rakovinou.
ZLÉ správy o zdravotnom stave kráľa Karola: To, čo sa v Británii deje, naznačuje jediné
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj sa obáva jadrovej hrozby: Slová o radiačnej katastrofe! Pripomenul Černobyľ
Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej 14-ročnej Liliane Sabovej zo Žiliny.
Nevideli ste Lilianu? Po 14-ročnej Žilinčanke pátra polícia! Na tomto mieste ju videli naposledy
Americká basketbalistka Brittney Grinerová na súde
Ako v horore! Zakrvavený matrac, bez mydla a WC papiera: Americká hviezda opísala podmienky v ruskom väzení
Český premiér Petr Fiala
Český premiér Petr Fiala: Hlas štátov strednej a východnej Európy je pre EÚ dôležitý
Okoloidúci muž provokoval Andreja Danka počas upratovania v Dúbravke.
Foto
Konflikt pri upratovaní: Muž provokoval Andreja Danka, sledujte prekvapujúcu reakciu šéfa národniarov!
Francúzsky prezident Emmannuel Macron
Napätie stúpa, Francúzi zvažujú radikálny krok: To sa Izraelu nebude páčiť