Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.03.2016 07:59 | Správy | Domáce správy | Bratislava

Spoveď obete fekálového fantóma: Dominika popísala všetky detaily nechutného útoku!

Horšie ako nočná mora! Novému Času sa podarilo skontaktovať s Dominikou (23), prvou obeťou fekálového fantóma z tohto roka.

Myzofil ju napadol 26. januára krátko po deviatej večer na zastávke Pekná cesta v bratislavskej Rači. Dcéra policajtov na otrasný zážitok tak ľahko nezabudne. Útočníkovi sa niekoľko sekúnd dívala priamo do očí. Či ju však nechutným spôsobom napadol práve tréner Dušan (41), ktorého muži zákona zadržali minulý štvrtok, to s istotou povedať nevie. Polícia ju dosiaľ nekontaktovala.

Dominika si chcela čakanie na autobus skrátiť hudbou, a tak si dala do uší slúchadlá. To bola podľa nej najväčšia chyba. „Asi desať sekúnd potom mi omočil ľavé lýtko. Musel prísť od Rače. Bola som otočená chrbtom, pozerala som sa do mesta,“ spomína Dominika na nechutný zážitok. „Otočila som sa, cúvla som a pár sekúnd sme sa na seba pozerali. Videla som, ako si zapína nohavice. Ja ani on sme nič nepovedali,“ opisuje dramatický moment. Útočník potom utiekol cez hlavnú cestu. Podľa Dominikiných slov nebol fekálový fantóm opitý ani pod vplyvom drog. Odhaduje skôr, že má psychický problém. 

Otvoriť galériu

„Akoby bol z tej veci vzrušený, urobilo mu to dobre. Výraz, to nadšenie z toho, mohol vyzerať ako pomsta ženám,“ domnieva sa Dominika. Tvrdí, že opis útočníka sa z veľkej miery stotožňuje s tým, ktorý uviedli aj iné myzofilove obete. „Mohol by to byť on, čo sa týka tváre, no z fotografií, na ktorých stáli aj policajti, sa mi zdá veľmi vysoký,“ hovorí s pochybnosťami v hlase prvá tohtoročná obeť fantóma, ktorá sa z príšerného zážitku bude ešte dlho spamätávať. Prečo ju policati kvôli opoznaniu páchateľa doteraz nekontaktovali, to Novému Času policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová neprezradila.

 

Fantóm Dušan je vo väzbe

Podľa policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej fitnes trénera Dušana (41) obvinili doteraz zo šiestich prípadov prečinu výtržníctva. Sudca poslal v nedeľu útočníka do väzby. Dušan však proti rozhodnutiu podal sťažnosť, o ktorej rozhodne Krajský súd. „V súčasnej dobe sa vykonávajú ďalšie procesné úkony na objasnenie ďalších skutkov spáchaných obdobným spôsobom. Taktiež prebieha znalecké dokazovanie, ako aj priberanie znalcov z rôznych odvetví skúmania,“ informovala Kurucová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Alexandra Gallisová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nový Atlas
Foto
Vývojár predstavil najpokročilejšieho humanoida: Pohyby ako z HORORU?! Sledujte, čo všetko už dokáže
Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj počas svojej cesty navštívil ukrajinské mestá zmietané bojom: Aký bol dôvod jeho návštev?
Julija Navaľná, vdova po ruskom opozičnom politikovi Alexejovi Navaľnom, prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií 19. apríla 2024 v nemeckom Gmund am Tegernsee.
Obrovská pocta: Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií, slová do boja
Americký občan Russell Bentley bol zabitý v Moskvou okupovanom východoukrajinskom meste Doneck.
Američania smútia! Ich občan bojoval na strane proruských separatistov: V Donecku ho zabili
Close up focus on female mixed race palm hand showing stop sign, serious african american woman protesting against bullying in society, sexual or racial discrimination, denying family abuse indoors.
Tento štát chce zrušiť zákon, ktorý bráni mrzačeniu žien: Akú to bude mať dohru?
Wind Power Generator
Holanďania si posvietia na veterné turbíny: Nastavia kamery, toto chcú zistiť
Foto
Fantastická správa pre slovenskú reprezentáciu: Záujem o MS v Česku potvrdil ďalší NHL hráč!
Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné