Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.03.2016 13:00 | Správy | Domáce správy

Fekálovy fantóm Dušan sa k nechutným útokom priznal: Toto je dôvod, prečo sa mstil ženám

Prípad fekálového fantóma 2 nielen otriasol hlavným mestom, ale krúti nad ním hlavou celé Slovensko. Celebritný fitness tréner Dušan (41) sa k smradľavým útokom priznal a putoval do väzby.

Každý sa zamýšľa nad tým, čo mohlo atraktívneho muža viesť k týmto ohavnostiam. Viac svetla do prípadu vniesli jeho známi, ktorí pre Nový Čas prehovorili o možných motívoch jeho konania. Zhodujú sa v jednom - ide o problémy so ženami pre finančné suchoty. Vybíjal si takto na nežnejšom pohlaví svoje komplexy?

Dušan sa k útokom močom priznal a ľutoval, čo spravil. „Môj klient sa pred sudcom priznal, oľutoval a aj prostredníctvom mňa sa všetkým poškodeným ženám ospravedlňuje,“ uviedol advokát smradľavého útočníka Adam Puškár krátko po nedeľňajšom pojednávaní. „On si ani nebol vedomý, že to pácha, a ani nevedel prečo,“ tvrdil obhajca. K Dušanovmu prípadu preto prizvú aj súdneho znalca z oblasti psychiatrie, ktorý má určiť, či atraktívny muž skutočne trpí psychickou poruchou. Zdroj Nového Času z trénerovho okolia však prezradil, že Dušan sa trápil, lebo mal problémy v láske. Dôvodom mali byť podľa zdroja finančné suchoty.

„Asi mal problém zbaliť normálnu ženu. On nič nemal, stále sa hral na veľkého podnikateľa,“ prezradil zdroj. Podľa neho mohlo atraktívnemu športovcovi prekážať, že ženy v jeho okolí ho posudzovali podľa výšky jeho konta a majetku, ktoré však podľa nášho zdroja nikdy sám nemal, čo uňho mohlo vyvolať komplex menejcennosti. Je teda možné, že sa ženám za nezáujem začal mstiť nechutným spôsobom - močením.

 

O Dušanových finančných problémoch svedčia aj dve exekúcie, ktoré boli uvalené na jeho byt na Tehelnej ulici. O tomto bremene však nemala potuchy ani jeho matka. „To by mi predsa bol povedal, riešili by sme to,“ povedala. Ďalšou možnosťou, ako sa vyhrabať z biedy, mohol byť pre Dušana predaj jeho fitnescentra určeného ženám, ktoré sídli na Dlhých dieloch. Na svojom facebookovom profile, ktorý bol iba nedávno zrušený, zverejnil informáciu, že sa ho chystá predávať. Dôvodom mal byť odchod do zahraničia. Špekuluje sa tak, či nechcel pred problémami jednoducho utiecť.

Psychológ František Skokan považuje Dušanovu výpoveď pred súdom za účelovú. „Keď sa priznal a oľutoval a potom povie, že si to nepamätá, tak to zaváňa výraznou účelovosťou. Je to možno príprava na to, aby bol čo najmiernejšie potrestaný,“ vraví. Odborník vníma trénera ako človeka so zníženým sebavedomím, ktorý si takto vybíja svoju zlosť či sa mstí ženám. S jeho názorom sa stotožňuje aj sexuologička Danica Caisová.

Podľa nej v tomto prípade žiadostivosť porazila zdravý rozum. „Pre výborne vyzerajúceho muža, spoločensky známeho, je to veľké nešťastie. Sila jeho túžby však musela byť obrovská, napriek tomu, že mu rozum vravel, že sa môže stať, že ho chytia a bude mať obrovský problém, išiel a riskoval,“ vysvetlila odborníčka. Dušan sedí vo vyšetrovacej väzbe, aby sa predišlo ďalším útokom. Keďže však podal proti rozhodnutiu súdu sťažnosť, o jeho ďalšom osude bude rozhodovať Krajský súd v Bratislave.

Reakcie celebrít

Gabriela Drobová (41):

Bol milý a ochotný

Otvoriť galériu

„Poznala som ho ako veľmi milého a ochotného kamaráta, ktorý mi dokonca pomohol aj so sťahovaním. Vždy keď som potrebovala pomoc, tak bol tam. Nevšimla som si však žiadne zvláštne správanie voči ženám. Priznám sa, šokovalo ma to.“

Katarína Hasprová (43):

Nekomentujem to

Otvoriť galériu

Hoci v minulosti tvorila speváčka s fitnes trénerom pár, dnes sa ho stráni. „Nebudem sa k tomu vôbec vyjadrovať, pre mňa je to dávna minulosť a uzavretá kapitola,“ povedala Hasprová

Patrik Švajda (43):

Sme zdesení

Otvoriť galériu
Patrik Švajda
Zdroj: TV Markíza

„Keď sme so Zlatkou videli fotky, že fitnescentrum, v ktorom pôsobil, je len neďaleko nášho bytu, boli sme zhrození. Dovtedy sme ani nevedeli, že tam to fitko je.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Lucia Špaňúrová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi
Útok na Crocus City Hall sa odohral večer 22. marca. Jeho obeťami sa stalo viac ako 140 ľudí a ďalších vyše 500 ich bolo zranených.
Novinky o teroristickom útoku v Moskve: Ďalší podozrivý?! Súd vydal jasné rozhodnutie
(ilustračné foto)
Napätie na Západnom brehu Jordánu: Izraelské sily zabili Palestínčanov! Sila, čo urobili potom
Jana pustila do sveta nový album Obyčajnosti.
Foto
Jana Kirschner o nepríjemnom zážitku: Obrovská HANBA! Krik a urážky kvôli... To vážne?